venue-lg.png

ΠΡΟΦΙΛ ΧΟΡΗΓΩΝ

Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών

Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος

Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών

Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος

Atradius Credit Insurance N.V.

Atradius Credit Insurance N.V.

Ο όμιλος Atradius παρέχει υπηρεσίες ασφάλισης εμπορικών πιστώσεων και είσπραξης επισφαλών απαιτήσεων παγκοσμίως και δραστηριοποιείται μέσω 160 γραφείων σε 50 χώρες. Έχοντας πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία 200 εκατομμυρίων επιχειρήσεων διαθέτει προϊόντα και υπηρεσίες που στοχεύουν στη μείωση της έκθεσης των πελατών έναντι του κινδύνου της μη πληρωμής από τους αγοραστές τους.
Το Ελληνικό υποκατάστημα της Atradius ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1998 και παρέχει υπηρεσίες ασφάλισης εμπορικών πιστώσεων και είσπραξης επισφαλών απαιτήσεων, στοχεύοντας στη μείωση της έκθεσης των Ασφαλισμένων έναντι του κινδύνου της μη πληρωμής από τους αγοραστές τους.
Στα χρόνια της παρουσίας της στην Ελλάδα, η Atradius έχει διαγράψει μια σταθερή και ανοδική πορεία επιτυγχάνοντας να περιλαμβάνεται στις σταθερές επιλογές των Ελλήνων Επιχειρηματιών και των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.
Έχοντας εμπιστοσύνη στις ελληνικές επιχειρήσεις, σταθερή μας προσήλωση αποτελεί η περαιτέρω παροχή προς τους Ασφαλισμένους και Συνεργάτες μας ασφαλιστικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου καθώς και πρωτοποριακών ασφαλιστικών προϊόντων, ούτως ώστε να διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο προστασίας έναντι του αυξημένου κίνδυνου της αφερεγγυότητας που ενέχει το σύγχρονο εμπόριο και ταυτόχρονα να προστατεύσουμε το cash flow των ελληνικών επιχειρήσεων επιτρέποντας έτσι την ανάπτυξη των εργασιών τους.

Atradius Credit Insurance N.V.

EKO

EKO

Η ΕΚΟ ΑΒΕΕ, μέλος του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, είναι παρούσα στην ελληνική αγορά για περισσότερα από 50 χρόνια, κατέχοντας ηγετική θέση.

Όραμα της ΕΚΟ είναι να αποτελεί την πρώτη επιλογή του πελάτη στην αγορά πετρελαιοειδών, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και την κοινωνία.

Αποστολή της ΕΚΟ είναι ο εφοδιασμός της ελληνικής αγοράς με προϊόντα υψηλής ποιότητας σε όλους τους κλάδους εμπορίας καυσίμων - από το πρατήριο έως τη βιομηχανία, τη ναυτιλία, την αεροπορία, το υγραέριο και τα λιπαντικά. Με περισσότερα από 900 πρατήρια έχει χτίσει σχέση εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή, ενώ προσφέρει ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και μετά την πώληση.

Η ΕΚΟ δημιούργησε δύο από τα κορυφαία και πιο καινοτόμα καύσιμα στην αγορά. Την ΕΚΟ Racing 100, που προσφέρει 4% μεγαλύτερη ισχύ και καλύτερη επιτάχυνση, καθώς και το Diesel Avio Double Filtered, στο οποίο εφαρμόζεται η τεχνολογία φίλτρων των αεροσκαφών. Παράλληλα, με τη σειρά ΕΚΟNOMY Fuels προσφέρει ποιότητα και οικονομία σε κάθε κίνηση. Σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ανέπτυξε το πρόγραμμα ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΚΟ, Από το διυλιστήριο μέχρι το πρατήριο και τον τελικό καταναλωτή!

Η ΕΚΟ διενεργεί πάνω από 20 διαφορετικούς ελέγχους ποιότητας και ποσότητας των καυσίμων της.

Στην ΕΚΟ είμαστε πάντα σίγουροι για κάθε λίτρο!

EKO

Visa

Visa

Η Visa Europe είναι εταιρεία τεχνολογίας πληρωμών που ανήκει και ελέγχεται από τράπεζες μέλη της και άλλους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών από 37 Ευρωπαϊκές χώρες. Η Visa Europe βρίσκεται στην καρδιά των πληρωμών προσφέροντας υπηρεσίες και υποδομές που επιτρέπουν σε εκατομμύρια Ευρωπαίους καταναλωτές, επιχειρήσεις και κυβερνήσεις να πραγματοποιούν ηλεκτρονικές πληρωμές. Τα μέλη της έχουν την ευθύνη της έκδοσης καρτών, των συμβάσεων αποδοχής με τους εμπόρους και του καθορισμού των χρεώσεων προς καταναλωτές και εμπόρους. Η Visa Europe αποτελεί επίσης το μεγαλύτερο σύστημα επεξεργασίας συναλλαγών στην Ευρώπη με περισσότερες από 16 δισ. συναλλαγές ετησίως και με 1.622 συναλλαγές το δευτερόλεπτο σε ώρες αιχμής.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:
http://visaeurope.com 
http://www.visa.gr
και @VisaEuropeNews @visaeurope_gr

Visa

GS1 Association Greece

GS1 Association Greece

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ GS1

O GS1 Association Greece είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, αποκλειστικό μέλος του Διεθνούς Οργανισμού GS1 στην Ελλάδα, μοναδικός εξουσιοδοτημένος φορέας για την διαχείριση του Συστήματος GS1 και τη χορήγηση GS1 barcodes με προθέματα 520 και 521.
Σκοπός του είναι να παρέχει στις επιχειρήσεις σύγχρονες λύσεις και μέσα, ώστε να εξασφαλιστεί η αποτελεσματικότερη λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας στο σύνολό της και να διευκολυνθούν οι διαδικασίες του εξαγωγικού εμπορίου.
Το Σύστημα GS1 περιλαμβάνει ένα σύνολο αναγνωρισμένων διεθνών προτύπων, που επί 40 χρόνια αποτελούν «κοινή γλώσσα» του παγκόσμιου εμπορίου. Χρησιμοποιούνται από 2.500.000 επιχειρήσεις στον κόσμο και απευθύνονται σε περισσότερους από 20 βιομηχανικούς κλάδους. Το Σύστημα GS1 περιλαμβάνει πρότυπα για την αυτόματη αναγνώριση, ηλεκτρονικό εμπόριο, συγχρονισμό δεδομένων και εφαρμογές για ιχνηλασιμότητα, ασφάλεια, αυθεντικότητα, ανάκληση και απόσυρση προϊόντων.
Οι έγκυροι GS1 κωδικοί barcodes είναι καταχωρημένοι στο GEPIR το Παγκόσμιο Μητρώο Κωδικών του GS1.

GS1 Association Greece

Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων

Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (Ο.Α.Ε.Π.) είναι αυτόνομος μη κερδοσκοπικός Οργανισμός με τη μορφή Ν.Π.Ι.Δ. και εποπτεύεται από το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού.
Η σημερινή συγκυρία στο διεθνές εμπόριο καθιστά την αύξηση της "εξωστρέφειας" δύσκολη υπόθεση, αφού επικρατεί σκληρός ανταγωνισμός όσον αφορά στις παρεχόμενες πιστωτικές διευκολύνσεις, ενώ παράλληλα υπάρχουν μεγάλοι κίνδυνοι μη πληρωμής, λόγω της οικονομικής και πολιτικής αστάθειας που επικρατεί σε συγκεκριμένες περιοχές που καλύπτει ασφαλιστικά ο Ο.Α.Ε.Π.
Ο ΟΑΕΠ ασφαλίζει, έναντι εμπορικών και πολιτικών κινδύνων μη πληρωμής, τις εξαγωγικές πιστώσεις που παρέχουν οι Έλληνες εξαγωγείς σε πελάτες του εξωτερικού για την πώληση προϊόντων, υπηρεσιών, ή ακόμα κατασκευής τεχνικών έργων. Ο Ο.Α.Ε.Π. ασφαλίζει επίσης, έναντι πολιτικών κινδύνων, τις επενδύσεις που πραγματοποιούν Έλληνες επιχειρηματίες στο εξωτερικό.
Με τις παραπάνω δραστηριότητές του, ο Ο.Α.Ε.Π. προωθεί και διασφαλίζει τις ελληνικές εξαγωγές, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας.

Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕΠΕΥ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕΠΕΥ

Η Πειραιώς ΑΕΠΕΥ είναι δυναμικά παρούσα στις εξελίξεις της Κεφαλαιαγοράς, διατηρώντας και ενισχύοντας τη θέση της σε όλο το φάσμα των χρηματιστηριακών υπηρεσιών.

Κύριες δραστηριότητες της εταιρείας είναι η διαμεσολάβηση για αγορά ελληνικών και ξένων: μετοχών, παραγώγων προϊόντων, κρατικών και εταιρικών ομολόγων, λογαριασμών περιθωρίου (margin accounts). Επίσης, προσφέρει στους ιδιώτες επενδυτές τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους, τόσο στην ελληνική όσο και στις διεθνείς αγορές, με ταχύτητα και ασφάλεια μέσω της ανανεωμένης πλατφόρμας ηλεκτρονικών συναλλαγών (web trading).

Οι περισσότεροι ξένοι και Έλληνες Θεσμικοί Επενδυτές εμπιστεύονται την Πειραιώς ΑΕΠΕΥ για τις Χρηματιστηριακές τους εργασίες, ενώ  το τμήμα ανάλυσης της Εταιρείας έχει επανειλημμένα διακριθεί για την ποιότητα των προϊόντων του.

Στο χώρο των παραγώγων προϊόντων, η Πειραιώς ΑΕΠΕΥ είναι η πρώτη χρηματιστηριακή που δραστηριοποιήθηκε στη χώρα . Με την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή και σε συνεργασία με το Τμήμα Πωλήσεων έχει συνεχή παρουσία σε όλα τα παράγωγα προϊόντα.

Το Τμήμα Διεθνών Αγορών δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων επενδυτικών υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες των επενδυτών σε διεθνή κλίμακα.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕΠΕΥ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ONEX

PREDICTA

Face to Face

Face to Face

Η Face-to-Face Consultants παρέχει προσωποποιημένες και προσωπικές υπηρεσίες με συνέπεια, συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνει, αφοσίωση στους στόχους του πελάτη και δέσμευση στο αποτέλεσμα με προστιθέμενη αξία για τον πελάτη.

Με 15ετή παρουσία στην αγορά των υπηρεσιών δραστηριοποιείται στους
εξής επιχειρησιακούς τομείς:
• Executive Services (personal/group coaching in public speaking,
ανάπτυξη και βελτίωση presentation skills, speechwriting/ghostwriting,
business savoir-vivre, ανάπτυξη personal branding),
• Εταιρικές Υπηρεσίες (υποστήριξη σχεδίου μάρκετινγκ, επικοινωνίας
και εταιρικού προφίλ),
• Εκδοτικές Υπηρεσίες (έρευνα/αξιολόγηση υλικού, συγγραφή /
επιμέλεια / μετάφραση έντυπου υλικού, οργάνωση/εποπτεία εκδοτικής
παραγωγής).

Σήμερα το επιχειρηματικό και επενδυτικό κλίμα δείχνει ιδιαίτερα δύσκολο και για πολλούς ακόμη και δυσοίωνο, όμως ακριβώς γι’ αυτό η καινοτομία, η πρωτοτυπία, το πάθος για δημιουργία, το πείσμα για αντίσταση στις αντιξοότητες και η αισιοδοξία που είναι έμφυτη στην ανθρώπινη φύση έχουν συνασπιστεί έναντι αυτών των δυσκολιών.
Αποστολή της Face-to-Face Consultants είναι να γίνει ο πιο αξιόπιστος «συνοδοιπόρος» των τολμηρών οραματιστών που θα επιλέξουν με πίστη να παραμείνουν στην «εικόνα του επιχειρείν» της Ελλάδας του αύριο.

Facebook: fb.com/ConsultantsFacetoFace.

Face to Face

ACCESS

ACCESS

Η ACCESS A.E. είναι μια σύγχρονη εταιρεία επικοινωνίας, με πολυετή και δυναμική παρουσία στον χώρο των γραφικών τεχνών.  

Εξειδικευόμαστε στις παραγωγές εντύπων κατά απαίτησηprinting on demand- και προσφέρουμε έξυπνες λύσεις που μπορούν να τονώσουν τις πωλήσεις σας αλλά και να εξοικονομήσετε πόρους εκτυπώνοντας ακριβώς την ποσότητα των εντύπων που χρειάζεστε. Τώρα μπορείτε να έχετε συνεχώς φρέσκο και επικαιροποιημένο έντυπο υλικό προς χρήση, χωρίς τη δέσμευση παραγγελίας μεγάλων ποσοτήτων, χωρίς υψηλά κόστη παραγωγών, χωρίς την ανάγκη αποθηκευτικών χώρων για μη αξιοποιήσιμα έντυπα.

Στη σημερινή εποχή που σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις επαναπροσδιορίζουν στόχους, ανάγκες, ρόλους και αρμοδιότητες, είμαστε δίπλα σας, συνεργάτες και συνοδοιπόροι στην επιτυχία σας. Μέσω των πιστοποιημένων διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας και υπηρεσιών επικοινωνίας -ISO 9001:2008 & ΕΛΟΤ 1435:2009- της εταιρείας μας αποκτάτε πρόσβαση σε παραγωγές υψηλής προσδοκίας και εξυπηρετήστε ποιοτικά και αποτελεσματικά μέσω του δικτύου επικοινωνίας μας. Όταν λέμε ότι η ικανοποίησή σας είναι εγγυημένη το εννοούμε!

access@access.grt. 210 38 04 460 | f. 210 38 47 447

ACCESS

SOUND AND VISUAL - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

SOUND AND VISUAL - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Η SOUND AND VISUAL - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α.Ε. είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενοικίασης οπτικοακουστικού εξοπλισμού για συνέδρια και εκδηλώσεις στην Ελλάδα. Από το 1978 έως σήμερα παρέχουμε υπηρεσίες τήρησης πρακτικών και προσφέρουμε ολοκληρωμένες τεχνικές λύσεις που καλύπτουν όλο το εύρος των τεχνικών αναγκών του συνεδρίου, του εταιρικού event, της ημερίδας ή όποιας άλλης εκδήλωσης.

Τα τμήματα που λειτουργούν στην εταιρεία μας είναι τα ακόλουθα:

A. Τήρηση Πρακτικών Συνεδριάσεων

1. Ψηφιακή Ηχογράφηση
2. Απομαγνητοφώνηση πρακτικών και στοιχειοθεσία σε Η/Υ
3. Εκτύπωση και Βιβλιοδεσία

B. Σχεδιασμός & Τεχνική Κάλυψη συνεδρίων & event

Μελέτη, σχεδιασμός, ενοικίαση, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη οπτικοακουστικού εξοπλισμού για συνέδρια, ημερίδες, συνεντεύξεις τύπου, εταιρικές εκδηλώσεις και εκθεσιακά περίπτερα.

1. Προβολικός εξοπλισμός
2. Ηχητικός εξοπλισμός
3. Φωτιστικός εξοπλισμός
4. Μεταφραστικά συστήματα
5. Συστήματα ψηφοφορίας
6. Σκηνικά συνεδρίων – εκτυπωτικές εργασίες
7. Συστήματα πληροφορικής

Μόνιμες εγκαταστάσεις – Μελέτη, Σχεδιασμός και υλοποίηση.

SOUND AND VISUAL - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

STAR Κεντρικής Ελλάδας

REDPiXEL

REDPiXEL

Με την εμπειρία 90 ετών στον χώρο του Τύπου και μετά από 18 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο Διαδίκτυο και τις ψηφιακές εκδόσεις, η Ναυτεμπορική προχωρά στην παροχή ολοκληρωμένων ψηφιακών υπηρεσιών.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της, την τεχνογνωσία και τις δεξιότητες των ανθρώπων της, η Ναυτεμπορική έχει συγκροτήσει την ομάδα της REDPiXEL η οποία εργάζεται για να σας προσφέρει τις λύσεις που χρειάζεστε.

Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε ψηφιακές υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας, με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την ευχρηστία και την αισθητική.

Σε μια αγορά που δεν σταματά να εξελίσσεται, η REDPiXEL σας προσφέρει ό,τι χρειάζεστε για να απευθυνθείτε στο κοινό στο οποίο στοχεύετε και να ξεχωρίσετε:

Content marketing

Σχεδιασμός ψηφιακού περιβάλλοντος (Digital design)

Ανάπτυξη ιστοσελίδων και εφαρμογών (Web development)

Enterprise search solutions for media and e-commerce

Social media marketing

REDPiXEL

ΦΡΟΥΤΙΝΟ

ΦΡΟΥΤΙΝΟ

Το 1970, στην περιοχή της Νίκαιας, ο Δημήτριος Μαλογιάννης εμπνεύστηκε και παρασκεύασε το ιδιότυπο γλύκισμα που ονόμαστηκε ΦΡΟΥΤΙΝΟ, με σκοπό να κερνάει πελάτες και φίλους.

Το ομώνυμο γλύκισμα που αγαπήθηκε πολύ για την πρωτότυπη και ξεχωριστή του γεύση, γνώρισε μεγάλη αποδοχή σε όλη τηνΕλλάδα και αποτέλεσε την αφετηρία μιας επιτυχημένης πορείας.

Σήμερα, 45 χρόνια αργότερα, συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε, διαφυλάσσοντας όμως τον ελληνικό και οικογενειακό μας χαρακτήρα. Με πολύτιμη τεχνογνωσία δεύτερης γενιάς και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μεγάλων δυνατοτήτων, τηρούμε αυστηρά τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και παράγουμε μια ποικιλία εξαιρετικών γλυκισμάτων.

Λουκούμια που λιώνουν στο στόμα, Σιροπιαστά με πλούσια γέμιση αμυγδάλου, χειροποίητα Σοκολατάκια, αυθεντικές καραμέλες Tsarleston που σε ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο, αφράτες Καρύδες, Ζελεδάκια με ζουμερές φρουτένιες γεύσεις κ.α.

Έχοντας κερδίσει επάξια την θέση μας στην ελληνική αγορά και επιλεκτικά σε αγορές του εξωτερικού, επενδύουμε στην ανάπτυξη, στην παραγωγή νέων προϊόντων και στις υγιείς συνεργασίες.

Πιστεύουμε στην διαχρονική αξία της ποιότητας, στον σεβασμό του καταναλωτή και ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, προσφέροντας γλυκίσματα ανώτερης ποιότητας.

Δείτε το νέο μας κατάλογο εδώ

ΦΡΟΥΤΙΝΟ