Κώστας Θεοδωρόπουλος

Κώστας Θεοδωρόπουλος

O Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Zelitron, θυγατρικής της Vodafone η οποία δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο στην παροχή υπηρεσιών Internet of Things. Eχει 25ετή εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει αναλάβει διευθυντικές θέσεις στη Vodafone Ελλάδος τόσο στον χώρο της τεχνολογίας, όπου ήταν υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των δικτύων και υποδομών μετάδοσης δεδομένων, όσο και στην εμπορική διεύθυνση εταιρικών πελατών όπου διετέλεσε διευθυντής ανάπτυξης προϊόντων και καινοτομίας.

Από το 2012 είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Zelitron, η οποία σε συνεργασία με το Vodafone Group έχει σημαντική συνεισφορά στη διαμόρφωση και υλοποίηση της IoT στρατηγικής του ομίλου με τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών ΙοΤ προστιθέμενης αξίας.

Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικός μηχανικός και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές  (Μsc) στην Οικονομική και Διοίκηση των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και στο Μάρκετινγκ και Επικοινωνία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
επιστροφή στη σελίδα ομιλητών