ΠΡΟΦΙΛ ΧΟΡΗΓΩΝ

ΣΕΠΕ

Bayer

Bayer

60 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

και πάνω από 150 παγκοσμίως

Η Bayer είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία με ιστορία για περισσότερο από 150 χρόνια με κύριους άξονες εξειδίκευσης την υγεία και τη γεωργία. Έχουμε αναπτύξει νέες δραστικές ουσίες, που χρησιμοποιούνται σε καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων, των ζώων και των φυτών. Η έρευνα και ανάπτυξη του ομίλου βασίζεται στη βαθιά κατανόηση των βιοχημικών διεργασιών που κατέχουμε για όλους τους ζώντες οργανισμούς.

Η Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 60 χρόνια, κυρίως μέσω της πώλησης, διάθεσης και προώθησης των προϊόντων της Bayer AG σε όλους τους κύριους τομείς δραστηριοποίησής της. Πριν από την ίδρυση της θυγατρικής εταιρείας στη χώρα, τα προϊόντα της Bayer διετίθεντο από διάφορες τοπικές επιχειρήσεις.

Οι τρεις Τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρίας διαμορφώνονται ως εξής:

- Τομέας Φαρμάκων (Pharmaceuticals)
- Τομέας Υγείας των Καταναλωτών (Consumer Health) και
- Τομέας Επιστήμης Γεωργίας (Crop Science)

Και οι τρεις επιχειρηματικοί τομείς κατέχουν ηγετικές θέσεις σε αγορές που αναπτύσσονται μέσα από την καινοτομία, ενώ σε συνδυασμό, συνθέτουν ένα ισχυρό, ελκυστικό και ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο που είναι ανθεκτικό στις διακυμάνσεις της οικονομίας και σε ενδεχόμενους κινδύνους. Όλοι οι τομείς βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του ισχυρού ονόματος της Bayer.

Στην Bayer λειτουργούμε με βιώσιμο τρόπο και αντιμετωπίζουμε ως υπεύθυνοι εταιρικοί πολίτες τις κοινωνικές και ηθικές ευθύνες μας, σεβόμενοι παράλληλα τα συμφέροντα όλων όσων συμμετέχουν στις επιχειρηματικές μας προσπάθειες. Το 2016 η Bayer Ελλάς απαριθμούσε 298 εργαζομένους και κύκλο εργασιών 152,5 εκατ. ευρώ. Εκτός από τα κεντρικά γραφεία της Αθήνας, υπάρχουν επίσης γραφεία και στη Θεσσαλονίκη.

H δέσμευση της Bayer σε σκοπούς που προωθούν το όφελος της κοινωνίας διαθέτει μια μακροχρόνια παράδοση. Αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής αειφόρου ανάπτυξης που ακολουθεί η εταιρεία εδώ και χρόνια και αναπόσπαστο κομμάτι του οικοσυστήματος καινοτομίας που έχει δημιουργήσει. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Bayer διαθέτει 50 εκατ. ευρώ ετησίως σε ενέργειες σχετικά με την αειφόρο ανάπτυξη και την καινοτομία προς όφελος της κοινωνίας.

Μάθετε περισσότερα για την Bayer στο www.bayer.com

Bayer

Cisco

Cisco

Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Στόχος μας είναι η επίλυση των σημαντικότερων επιχειρηματικών προκλήσεων των πελατών μας, παρέχοντας ευφυή δίκτυα και τεχνολογικές αρχιτεκτονικές, δομημένα σε προϊόντα, υπηρεσίες και πλατφόρμες λογισμικού. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.gr.

Cisco

IBM

IBM

Η ΙΒΜ είναι μια εταιρεία καινοτομιών που στόχο έχει την παροχή ουσιαστικής επιχειρηματικής αξίας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

Η στρατηγική της ΙΒΜ επικεντρώνεται στην παροχή κάθε βοήθειας σε οργανισμούς και φορείς για την ολοκληρωτική αναμόρφωση των οργανωτικών τους δομών, αξιοποιώντας την τεχνολογία. Για να ενισχύσει την ανάπτυξη, την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα των πελατών της και να τους βοηθήσει στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας μέσω της καινοτομίας, η ΙΒΜ αντλεί από τις δυνατότητες των κορυφαίων Συστημάτων, προϊόντων Λογισμικού και Υπηρεσιών που διαθέτει.

Το επιχειρησιακό της μοντέλο εστιάζεται σε δύο πυλώνες: της ενοποίησης και της καινοτομίας.

Η επιχειρηματική προσπάθεια της ΙΒΜ επικεντρώνεται σε δύο βασικές προτεραιότητες:

- Τη δημιουργία, την ανάπτυξη και την εξέλιξη των πλέον προηγμένων Τεχνολογιών Πληροφορικής των ημερών μας
- Τη μετατροπή των τεχνολογιών αυτών σε πραγματική επιχειρηματική αξία, σε μοχλό ανάπτυξης και προόδου για τους πελάτες της.

Η IBM δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1937 και για περισσότερα από 80 χρόνια έχει συνεισφέρει σημαντικά στην επιχειρηματική και τεχνολογική κληρονομιά της χώρας.

IBM

Vodafone

Vodafone

Η Vodafone Ελλάδας είναι μέλος του Ομίλου Vodafone, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους τηλεπικοινωνιών σε όλο τον κόσμο, με ισχυρή παρουσία στην αγορά της κινητής, σταθερής και του internet της χώρας. Ως τηλεπικοινωνιακός πάροχος με όραμα και τεχνογνωσία, η Vodafone επενδύει σε ψηφιακές υποδομές, στηρίζει με αξιοπιστία τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων και συμβάλλει ενεργά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη στη χώρα. Με επενδύσεις που ξεπέρασαν το 1,5 δισ. ευρώ από το 2008 και ένα επενδυτικό πλάνο ύψους 500 εκατ. ευρώ με ορίζοντα υλοποίησης έως το 2020, το οποίο περιλαμβάνει και την πρώτη μεγάλης κλίμακας δημιουργία δικτύου FTTH στην Ελλάδα, η Vodafone οδηγεί την αγορά μπροστά με καινοτόμα προϊόντα και ψηφιακές υποδομές, ανθεκτικές στο μέλλον.

Vodafone

Stanley Black & Decker

Stanley Black & Decker

Η Stanley Black & Decker δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1991 ως θυγατρική της ομώνυμης Αμερικάνικης εταιρείας. Η Stanley Black & Decker ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε. είναι υπεύθυνη για τη διανομή των προϊόντων στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στο Ισραήλ και στην Αλβανία. Το 2010 η Black & Decker εξαγοράστηκε από την Stanley Tools και έτσι δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής Ηλεκτρικών Εργαλείων και Εργαλείων Χειρός. Το «σήμα κατατεθέν» μας είναι «Για Αυτούς που Χτίζουν τον Κόσμο» και καταδεικνύει τον σεβασμό μας σε όλους τους τεχνίτες και τους μάστορες που με τις δεξιότητές τους διαμορφώνουν το περιβάλλον που ζούμε.

Stanley Black & Decker

Enterprise Greece

Enterprise Greece

Ο Οργανισμός Enterprise Greece είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των εξαγωγών με στόχο να προβάλλει τη χώρα ως ελκυστικό επενδυτικό προορισμό και να προωθεί τα ανταγωνιστικά εξαγωγικά προϊόντα και υπηρεσίες της Ελλάδας. Ο Οργανισμός Enterprise Greece υποστηρίζει τους διεθνείς επενδυτές να αναπτύξουν επιχειρηματική δράση στην Ελλάδα, συμβάλλει στην άρση γραφειοκρατικών εμποδίων και παρέχει σημαντική πληροφόρηση για τη χώρα ως επενδυτικό προορισμό, προβάλλοντας τους τομείς εκείνους στους οποίους διαθέτει ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα. Παράλληλα, ο Οργανισμός αποσκοπεί στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στις διεθνείς αγορές και στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις να προσεγγίσουν νέες αγορές και να εντοπίσουν νέους εταίρους, έτσι ώστε να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

Enterprise Greece

Siemens Healthcare

STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

adBUSINESS

advertising.gr

Businessnews.gr

COM.TODAY

Getbusy.gr

Ένωση Εταιριών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ)

Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης

ΕΜηΠΕΕ (Ένωση Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος)

Technology College of Athens

Ινστιτούτο Πληροφορικής (Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας)

BCS Hellenic Section