Μιχάλης Τζωρτζωρής

Μιχάλης Τζωρτζωρής

Πρόεδρος, Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ)
Διευθύνων Σύμβουλος, Amt Μεσίτες Ασφαλίσεων

 Ο κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), και ιδιοκτήτης της εταιρείας Amt Μεσίτες Ασφαλίσεων.
Ασφαλιστικός διαμεσολαβητής δεύτερης γενιάς με την οικογένειά του να δραστηριοποιείται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά από τις αρχές της δεκαετίας του 1970. Η καριέρα του ξεκινά το 1994, παράλληλα με τις σπουδές του στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Μαθηματικών). Έχει εργασθεί ως ασφαλιστικός σύμβουλος, ασφαλιστικός πράκτορας και Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων, ενώ διαθέτει εμπειρία στην αγορά Αμοιβαίων Κεφαλαίων, στη δευτερογενή αγορά Κρατικών-Εταιρικών Ομολόγων καθώς και Χρηματιστηριακών Παραγώγων. Το 2002, αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Υποκαταστήματος Πειραιά της Φοίνιξ Metrolife Εμπορική (Groupama) ως Agency Manager, και την περίοδο των επόμενων 5 ετών αναδεικνύει, εκπαιδεύει και συντονίζει νέους ασφαλιστικούς συμβούλους, ενώ το υποκατάστημά του βραβεύεται ως ένα από αυτά που πρωταγωνιστούν παραγωγικά στους κλάδους Ζωής καθώς και σε Επενδυτικά και Συνταξιοδοτικά Προγράμματα.
Το 2010, ιδρύει την εταιρεία “AMT Μεσίτες Ασφαλίσεων” την οποία και διευθύνει και που αποκτά εξειδίκευση σε θέματα ασφαλίσεων Φυσικών Προσώπων και διαθέτει σημαντική εμπειρία σε θέματα Υγείας. Το 2017, γίνεται μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων και Υπεύθυνος της Επιτροπής Μελών, ενώ 2 χρόνια αργότερα, εκλέγεται Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων.
επιστροφή στη σελίδα ομιλητών