ΠΡΟΦΙΛ ΧΟΡΗΓΩΝ

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ)

Allianz Ελλάδoς

Allianz Ελλάδoς

Η Allianz Ελλάδος, είναι μέλος του Ομίλου Allianz, ενός από τους ισχυρότερους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς στον κόσμο ο οποίος με περισσότερους από 140.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, εξυπηρετεί 88 εκατομμύρια πελάτες σε περισσότερες από 70 χώρες.
Εδώ και 28 έτη, βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους οργανισμούς της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς επενδύοντας στην πελατοκεντρικότητα, την ψηφιοποίηση και τον σχεδιασμό ολοκληρωμένων προϊοντικών λύσεων. Τα προϊόντα της καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών αναγκών όπως ασφάλιση αυτοκινήτου, κατοικίας, ζωής και υγείας, αλλά και ανάγκες όπως η σύνταξη και η αποταμίευση. Η εταιρεία προσφέρει επίσης εξειδικευμένες λύσεις για εταιρικούς και εμπορικούς πελάτες, προστατεύοντας τα περιουσιακά τους στοιχεία και το ανθρώπινο δυναμικό τους.
Το 2018, η εταιρεία εξυπηρέτησε περισσότερους από 270.000 πελάτες, βοηθώντας τους να προστατευθούν από κινδύνους και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες, ενώ ο κύκλος εργασιών από το σύνολο των δραστηριοτήτων της έφτασε τα 164,2 εκατ. Ευρώ. Από το 2015 έως και το 2018, η Allianz Ελλάδος διατηρεί την ηγετική θέση στο δείκτη Ικανοποίησης Πελατών (Έρευνα NPS) στην ελληνική αγορά για τον κλάδο Περιουσίας & Ατυχημάτων.

Allianz Ελλάδoς

ΑΧΑ Ασφαλιστική

ΑΧΑ Ασφαλιστική

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική ανήκει στον Όμιλο ΑΧΑ, την 1η ασφαλιστική επωνυμία παγκοσμίως για 10η συνεχή χρονιά*.

Αποστολή των 160.000 ανθρώπων της είναι να δίνουν καθημερινά τη δύναμη σε 105 εκατομμύρια ασφαλισμένους να ζουν καλύτερα, προστατεύοντας τους ίδιους, τις οικογένειές τους, τις περιουσίες και το εισόδημά τους.

Η παρουσία της ΑΧΑ στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται από σταθερή ανάπτυξη και διαρκή εξέλιξη του τρόπου λειτουργίας της με 9 στους 10 πελάτες να δηλώνουν ικανοποιημένοι. Χάρις στην υψηλή δέσμευση των ανθρώπων της και τη βοήθεια ενός εκτεταμένου και πολυδιάστατου δικτύου συνεργατών, προσφέρει σε όσους την εμπιστεύονται υπηρεσίες σφαιρικής προστασίας, προσαρμοσμένες στις προσωπικές τους ανάγκες. Κύριο μέλημά της εταιρείας είναι να αποτελεί έναν ακέραιο συνοδοιπόρο των ασφαλισμένων της, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν κάθε κίνδυνο με λιγότερες έγνοιες. Στο πλαίσιο αυτό έχει αναπτύξει μία σειρά από σημαντικές πρωτοβουλίες, όπως η πλήρης επισκευή μιας ζημιάς στην κατοικία με δικά της συνεργεία ή με άμεση κάλυψη των πρώτων εξόδων, η απευθείας εξόφληση δαπανών νοσηλείας σε συμβεβλημένα νοσοκομεία και η ψηφιακή πραγματογνωμοσύνη για την άμεση ολοκλήρωση μίας επισκευής αυτοκινήτου μετά από ατύχημα.

(*) Ιnterbrand Best Global Brands Σεπτέμβριος 2018

ΑΧΑ Ασφαλιστική

Eurolife ERΒ Ασφαλιστική

Eurolife ERΒ Ασφαλιστική

Ο Όμιλος Eurolife ERB αποτελεί μέλος της Fairfax Financial Holdings Limited και μέσω των εταιρειών του σε Ελλάδα και Ρουμανία σχεδιάζει και προωθεί ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες ανθρώπων και επιχειρήσεων.
Στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τις εταιρείες Eurolife ERB Α.Ε.Α.Ζ., Eurolife ERB Α.Ε.Γ.Α και τη μεσιτική ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α. Κατέχει ηγετική θέση στο bancassurance και συνεργάζεται με ευρύ δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Επιτυγχάνει σταθερά ισχυρή κερδοφορία και διαθέτει υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια που υπερκαλύπτει τις ευρωπαϊκές εποπτικές απαιτήσεις, με σκοπό να είναι διαχρονικά σε θέση να εκπληρώνει άμεσα τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει για τους ασφαλισμένους του.
Ο Όμιλος Eurolife ERB, αναγνωρίζοντας την ευθύνη του απέναντι στην κοινωνία, έχει δεσμευθεί να επιστρέφει σε αυτήν μέρος των κερδών του κάθε χρόνο. Μέσα από το «+πράττουμε», ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στέκεται έμπρακτα δίπλα στους ανθρώπους, με ουσιαστικές δράσεις και επενδύσεις: (α) για την ποιότητα ζωής και την αναβάθμισή της, (β) για την προώθηση της εκπαίδευσης και του πολιτισμού, (γ) για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, με περισσότερες επιλογές και αισιοδοξία για το μέλλον.

Eurolife ERΒ Ασφαλιστική

Generali Hellas AAE

Generali Hellas AAE

Η Generali που συμπληρώνει 133 χρόνια παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, έχει καθιερωθεί ως μια ηγετική δύναμη, παρέχοντας λύσεις για όλους τους κλάδους ασφάλισης. Αποτελεί μέλος του ανεξάρτητου Ιταλικού Ομίλου ασφαλίσεων και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, Assicurazioni Generali, o οποίος με 61 εκατομμύρια πελάτες συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών παγκοσμίως.
Με σταθερά, αναπτυξιακή πορεία και διαθέτοντας άριστους δείκτες φερεγγυότητας, η Generali επενδύει δυναμικά στην καινοτομία και τον ψηφιακό της μετασχηματισμό. Η εταιρεία διατηρεί συνεργασίες με κορυφαίους παρόχους, με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων στον τομέα ασφάλισης περιουσίας και υγείας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών της με smart & simple ψηφιακά εργαλεία. Επίσης, από το 2018 η Generali έχει εισέλθει δυναμικά στον κλάδο του Insurtech παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις, που είναι προσανατολισμένες στην πρόληψη.
Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η εταιρεία ανανεώνει τις δυνάμεις της για την επίτευξη του οράματός της «Generali2021»: να αποτελέσει Lifetime Partner των Ασφαλισμένων και των Συνεργατών της, παρέχοντας ασφαλιστικές λύσεις και υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται σε κάθε τους ανάγκη.

Generali Hellas AAE

Interamerican

Interamerican

50 χρόνια πρωτοπορίας

Η INTERAMERICAN στις αρχές του 2019 συμπλήρωσε 50 χρόνια ηγετικής και δημιουργικής παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Αποστολή της Εταιρείας είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα. Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης: Ζωής, Υγείας, κατά Ζημιών και Βοήθειας, παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες που διακρίνονται για την καινοτομία τους.
Είναι η Εταιρεία που έφερε πρώτη τη direct ασφάλιση στην Ελλάδα, με την Anytime, αλλάζοντας τα δεδομένα στην αγορά. Στον τομέα της Υγείας, η INTERAMERICAN διευρύνει την έννοια της ασφάλειας με το νέο, πρωτοποριακό σύστημα υγείας «bewell», που προσφέρει απόλυτα προσωποποιημένες επιλογές ασφάλισης και υπηρεσιών υγείας. Αποτελεί τη μοναδική ασφαλιστική Εταιρεία η οποία διαθέτει ιδιόκτητες και σύγχρονες υποδομές υπηρεσιών Υγείας (ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC, Πολυιατρεία MEDIFIRST) και Βοήθειας (οχήματα Οδικής Βοήθειας, ασθενοφόρα κ.λπ.).
Με απόλυτη προτεραιότητα την εστίαση στον πελάτη, η INTERAMERICAN έχει καταβάλει για αποζημιώσεις και πληρωμές περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια ευρώ κατά την τελευταία δεκαετία. Το ύψος των αποζημιώσεων και πληρωμών που κατέβαλε το 2018 έφτασε τα 237,3 εκατ. ευρώ σε 418.056 περιπτώσεις, ενώ ανταποκρίθηκε σε 479.856 περιστατικά με Άμεση Ιατρική και Οδική Βοήθεια.
Η Εταιρεία αποτελεί μέλος του Ομίλου ACHMEA, ενός κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου με συνεταιριστικό χαρακτήρα, με εμπειρία 208 ετών, ο οποίος κατέχει την πρώτη θέση στην παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών Υγείας στην Ευρώπη.

Interamerican

MetLife

MetLife

Η MetLife δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1964, καθιερώνοντας τον θεσμό της ασφάλειας Ζωής στη χώρα μας ενώ αποτελεί «μέτρο αναφοράς» στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Η MetLife είναι Νο1 επιλογή και στον τομέα των Ομαδικών Ασφαλίσεων. Μέσα από μια ευρεία γκάμα ευέλικτων ατομικών και ομαδικών Ασφαλιστικών Προγραμμάτων, καλύπτει αποτελεσματικά τους κλάδους Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων, Υγείας και Συνταξιοδότησης, παρέχοντας ολοκληρωμένη προστασία σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Αξιοποιώντας τη διεθνή τεχνογνωσία αλλά και την πλούσια εμπειρία που διαθέτει σε τοπικό επίπεδο, η MetLife έχει συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης στη χώρα μας. Στοχεύοντας στο πραγματικό όφελος των ασφαλισμένων της, η MetLife προσφέρει καινοτόμα και ευέλικτα προγράμματα και υπηρεσίες που ακολουθούν τις εξελίξεις στο ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον.

MetLife

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η Εθνική Ασφαλιστική κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά τόσο στον Κλάδο Ζωής όσο και στους Γενικούς Κλάδους.

Με ιστορία 128 ετών έχει καταστήσει το όνομά της συνώνυμο με την πραγματική εξασφάλιση και την απόλυτη φερεγγυότητα, ενώ συνεχίζει να αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και παράλληλα βελτιώνει τις υποδομές της ώστε να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στον Έλληνα καταναλωτή. Με 13 Διοικητικά Υποκαταστήματα, 2.103 ασφαλιστικούς συμβούλους σε 151 γραφεία πωλήσεων σε όλη τη χώρα και 1.418 συνεργαζόμενα πρακτορεία και Brokers έχει δημιουργήσει ένα δίχτυ ασφαλείας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της, η Εθνική Ασφαλιστική υπηρετεί με συνέπεια το ανθρωποκεντρικό της όραμα, μέσα από την υλοποίηση ενός πλούσιου προγράμματος δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η επιτυχημένη πορεία της Εθνικής Ασφαλιστικής και οι διαχρονικές αξίες που τη συνοδεύουν αποτελούν εγγύηση για τους πάνω από 1.000.000 ασφαλισμένους της.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ERGO Ασφαλιστική Α.Ε.

ERGO Ασφαλιστική Α.Ε.

30 Χρόνια παρουσίας και προσφοράς στην Ελλάδα.

Η ERGO έχει 30 έτη παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και κύριο μέτοχο τη Munich Re, έναν παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των αντασφαλίσεων και της ανάληψης ασφαλιστικών κινδύνων.

Με την εξαγορά της ΑΤΕ Ασφαλιστικής και τη νομική της συγχώνευση στις αρχές του 2018, ο νέος ενιαίος ασφαλιστικός οργανισμός με την επωνυμία “ERGO Ασφαλιστική Ανώνυμη Εταιρεία” αναδεικνύεται στη μεγαλύτερη εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα με βάση τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα και περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους. Η εταιρεία συνεχώς επεκτείνεται με έναν αυξανόμενο αριθμό συνεργατών, καθώς το δίκτυο πωλήσεων ενισχύεται σημαντικά με νέους και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου ξεπερνώντας τους 3.000 ενεργούς συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

ERGO Ασφαλιστική Α.Ε.

NN Hellas Ασφάλειες Ζωής

NN Hellas Ασφάλειες Ζωής

Η NN Hellas αποτελεί τη μεγαλύτερη πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα, μέλος του Ομίλου NN, ο οποίος δραστηριοποιείται σε 18 χώρες, με ισχυρή παρουσία στην Ευρώπη και στην Ιαπωνία. Για 39 συνεχόμενα έτη, σκοπός της εταιρίας είναι να προσφέρει αξία στους ασφαλισμένους μέσα από καινοτόμες ασφαλιστικές λύσεις Ζωής, Υγείας, Σύνταξης και Επένδυσης, παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση. Το όραμα και η εταιρική διακυβέρνηση της ΝΝ Hellas διέπονται από 3 θεμελιώδεις αξίες: "Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε", οι οποίες συνετέλεσαν στη βράβευση ως η “Καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής στην Ελλάδα” από το περιοδικό World Finance για πέμπτη συνεχή χρονιά και στη διάκριση ως ο ‘’Κορυφαίος Εργοδότης 2019” από το διεθνώς αναγνωρισμένο Ινστιτούτο “Top Employers”, καθιστώντας την στην Ελλάδα την πρώτη Ασφαλιστική Εταιρία που λαμβάνει αυτήν την επιβράβευση.

NN Hellas Ασφάλειες Ζωής

Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αποτελεί μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των ιατρικών υπηρεσιών υγείας από το 1981.
Σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης στην Ελλάδα, με 47 αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, που καλύπτουν περισσότερα από 60.000 τ.μ. και εξυπηρετούν περισσότερα από 3.000.000 άτομα τον χρόνο.
Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει επίσης:

  • 3 Γενικές Κλινικές: ΒιοKλινική Αθηνών, Πειραιά, Θεσσαλονίκης,
  • 1 Κέντρο Διεθνών Ασθενών
  • 9 Οδοντιατρεία
  • 1 Ιατρικό - Συντονιστικό Τηλεφωνικό Κέντρο

Ο Όμιλος συνεργάζεται με περισσότερες από 400 ιδιωτικές εταιρείες, τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και όλα τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία.
Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον ,συνεχίζει τη σταθερά δημιουργική του πορεία, υλοποιώντας ένα πολυδιάστατο επενδυτικό πρόγραμμα, με στόχο την επέκταση του σε ευρωπαϊκές χώρες.

Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

CNP ΖΩΗΣ

CNP ΖΩΗΣ

Η CNP ΖΩΗΣ είναι η Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής του Ομίλου CNP Cyprus Insurance Holdings στην Ελλάδα.
Σκοπός της Εταιρείας είναι να καλύψει τις διαφορετικές ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων ασφαλίσεων ζωής και ανικανότητας, αποταμίευσης, υγείας και προσωπικών ατυχημάτων, τα οποία απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις.
Η δημιουργία των προϊόντων της βασίζεται στην ανάλυση των πραγματικών αναγκών των πελατών, στοχεύοντας στην προσφορά των κατάλληλων καλύψεων τόσο για το Σήμερα όσο και για το Αύριο.
Η CNP ΖΩΗΣ προσφέρει τα προϊόντα της μέσω δικτύου Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, προσβλέποντας στη συνεχή ενδυνάμωση των εργασιών της.

CNP ΖΩΗΣ

COSMOTE

COSMOTE

Με κεντρικό μήνυμα «ένας κόσμος, καλύτερος για όλους», η COSMOTE αποτελεί την ενιαία εμπορική μάρκα για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ομίλου. Αποστολή της, είναι να φέρει τις δυνατότητες της τεχνολογίας σε όλους, ώστε να μπορεί ο καθένας να αξιοποιεί πλήρως τις ευκαιρίες του σήμερα και παράλληλα να χτίζει ένα καλύτερο αύριο.

Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στην Ελλάδα. Είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα, αφού μόνο την περασμένη εξαετία, οι επενδύσεις του ξεπέρασαν τα €2 δισ. Επιπλέον, υλοποιεί επενδύσεις ύψους €2 δισ. έως το 2022, για να προσφέρει ακόμα υψηλότερες ταχύτητες και μεγαλύτερη κάλυψη στο σταθερό και το κινητό. Το μέγεθος, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών υπό την ενιαία εμπορική ονομασία COSMOTE.

COSMOTE

STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Asfalisinet.gr

Ασφαλιστικό Marketing

Επιχειρώ

Insurance Daily

Insurance-eea.gr

Μarketnews

Tvstar.gr