ΠΡΟΦΙΛ ΧΟΡΗΓΩΝ

Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας

CSR HELLAS

Ελληνική Ένωση Τραπεζών

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Η Εθνική Τράπεζα ηγείται ενός από τους μεγαλύτερους ελληνικούς χρηματοοικονομικούς Ομίλους, με δυναμική συμβολή στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται ενεργά σε 8 χώρες και περιλαμβάνει 5 τράπεζες και 52 εταιρείες παροχής χρηματοοικονομικών και λοιπών υπηρεσιών, απασχολώντας συνολικά 10.200 εργαζόμενους.

Κατά τη διάρκεια των 178 ετών λειτουργίας της, η Τράπεζα ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της χώρας. Με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Δράσης «Ευθύνη», η Εθνική Τράπεζα ενσωματώνει τις βασικές αρχές και αξίες ΕΚΕ, τόσο στον επιχειρηματικό της σχεδιασμό, όσο και στον καθημερινό τρόπο λειτουργίας της, εστιάζοντας στη δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας για το σύνολο των κοινωνικών της εταίρων. Σταθερή στις δεσμεύσεις της, ανταποδίδει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας, υλοποιώντας σημαντικές δράσεις για την Οικονομία, την Παιδεία, τον Πολιτισμό, την Κοινωνία και το Περιβάλλον.

Σε αυτό το πλαίσιο, στηρίζει έμπρακτα την ελληνική Οικονομία με τη χρηματοδότηση υγιών επιχειρήσεων, ενώ ενθαρρύνει και υποστηρίζει τη νεανική και καινοτόμο επιχειρηματικότητα, με την προσφορά προγραμμάτων στήριξης για νεοφυείς επιχειρήσεις.

Μέσω του Προγράμματος ΕΚΕ «Ευθύνη» εστιάζει στον κρίσιμο τομέα της Υγείας, στοχεύοντας στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, με τη στήριξη των δημόσιων υποδομών υγείας σε όλη τη χώρα. Με στόχο να συμβάλλει στην ενίσχυση της νέας γενιάς και στη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης, αναλαμβάνει διαχρονικά σημαντικές πρωτοβουλίες στον τομέα της Παιδείας. Παράλληλα, στηρίζει τον Αθλητισμό και προάγει το αθλητικό ιδεώδες, επιχορηγώντας αθλητικές δραστηριότητες σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων.

Η Εθνική Τράπεζα υποστηρίζει ευρύτατο φάσμα δραστηριοτήτων στον τομέα του Πολιτισμού, αναγνωρίζοντας τη σημασία για τη διαφύλαξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, καθώς και για τη στήριξη των γραμμάτων και των τεχνών. Επιπλέον, μέσα από τις δράσεις του Μορφωτικού της Ιδρύματος και του Ιστορικού της Αρχείου, η Τράπεζα αποτελεί σημείο αναφοράς στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της χώρας.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Coca Cola Hellas

Coca Cola Hellas

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Η Coca-Cola στην Ελλάδα, πιστή στο παγκόσμιο όραμα της εταιρείας για έναν Κόσμο Χωρίς Απορρίμματα, σχεδιάζει και υλοποιεί το πρόγραμμα Zero Waste Future. To Zero Waste Future αποτελείται από ένα σύνολο δράσεων και έχει στόχο να εκπαιδεύσει τους πολίτες του σήμερα αλλά και του αύριο γύρω από την πρόληψη, τη διαχείριση και την επαναχρησιμοποίηση των απορριμμάτων υιοθετώντας τις αρχές της κυκλικής οικονομίας και της ανακύκλωσης. Έτσι τα απορρίμματα μπορούν να έχουν μια δεύτερη και τρίτη ζωή και μπορούν να δημιουργήσουν κοινές ευκαιρίες ανάπτυξης για ένα καλύτερο μέλλον. Το πρόγραμμα Zero Waste Future είναι ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο που βασίζεται σε 3 πυλώνες: την Παρέμβαση, την Εκπαίδευση και την Αλλαγή Συμπεριφοράς.
Η The Coca-Cola Company (NYSE:KO) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη, εμπορικά σήματα και περισσότερες από 3.800 επιλογές προϊόντων. 

Coca Cola Hellas

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΕΛ.ΠΕ.)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΕΛ.ΠΕ.)

Ιδρύθηκε το 1998, είναι ο μεγαλύτερος βιομηχανικός και εμπορικός Όμιλος στην Ελλάδα και ένας από τους σημαντικότερους ενεργειακούς ομίλους στην Ν.Α. Ευρώπη.
Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στον τομέα της ενέργειας και παρουσία σε 6 χώρες.
Κύριες δραστηριότητες:
Διύλιση & Εμπορία πετρελαιοειδών, με 3 διυλιστήρια στην Ελλάδα, σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και Δυτική Θεσσαλονίκη  και τις Εγκαταστάσεις ΟΚΤΑ στα Σκόπια.
Λιανική Εμπορία πετρελαιοειδών, με 1.700 πρατήρια στην Ελλάδα και 300 πρατήρια στην Ν.Α. Ευρώπη.
Έρευνα & Παραγωγή υδρογονανθράκων στην Ελλάδα. Ο Όμιλος αναπτύσσει χαρτοφυλάκιο σε χερσαίες και θαλάσσιες περιοχές, είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με σημαντικές εταιρείες του κλάδου.
Παραγωγή & Εμπορία πετροχημικών/χημικών, με κύρια προϊόντα το πολυπροπυλένιο και τα παράγωγά του και με σημαντικές εξαγωγές.
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, με χαρτοφυλάκιο 17 MW σε λειτουργία και άνω των 200 MW σε διάφορα στάδια ανάπτυξης.
Παραγωγή & Εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας, μέσω της κοινοπραξίας ELPEDISON, με δύο μονάδες παραγωγής σε Θεσσαλονίκη και Θίσβη Βοιωτίας, συνολικής ισχύος 810 MW.
Υλοποιεί πολυάριθμες δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υιοθετώντας τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, για την υποστήριξη της Νέας Γενιάς και των Ευπαθών κοινωνικά Ομάδων, την ανάδειξη του Πολιτισμού/Αθλητισμού και τη βελτίωση του Περιβάλλοντος.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΕΛ.ΠΕ.)

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μετρά 80 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Με ηγετικό ρόλο στο χώρο του λιανεμπορίου, διαγράφει μια σταθερή τροχιά υγιούς ανάπτυξης. Διαθέτει ένα δίκτυο 460 καταστημάτων και απασχολεί 14.132 εργαζομένους.

Η εταιρία έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων για την προσήλωση στην ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων της, τις ανταγωνιστικές τιμές της, την άριστη εξυπηρέτηση και τις διαχρονικές σχέσεις σεβασμού και αξιοπιστίας που δημιουργεί με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες της. Παράλληλα, συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται και την προστασία του Περιβάλλοντος, μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Aldemar Resorts

Aldemar Resorts

Ο Όμιλος Aldemar Resorts, μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στην Ελλάδα, με συνολική δυναμικότητα 6 πολυτελών ξενοδοχείων σε Κρήτη και Πελοπόννησο, 5.500 κλινών, και 1.100 εργαζομένους, έχει στο επίκεντρο των δράσεών του τον άνθρωπο, την κοινωνία, το περιβάλλον και τη συνεχή μείωση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος. 
Το 1997 δημιούργησε το πρώτο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που παρουσιάστηκε στον κλάδο του τουρισμού με το όνομα CARE τοποθετώντας τους τρεις αυτούς πυλώνες στο επίκεντρο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας.
Το όραμα μιας επιχείρησης όμως καθορίζεται από την στρατηγική που χαράσσει η διοίκηση.
Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts, με ενεργή δράση τόσο μέσα από τον Όμιλο Aldemar όσο και μέσα από τους επιχειρηματικούς και κλαδικούς φορείς στους οποίους μετέχει, παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην παγκόσμια πραγματικότητα, εισάγοντας στην ελληνική αγορά πρωτοπόρες και καινοτόμες τεχνολογίες που βελτιώνουν την περιβαλλοντική και ενεργειακή απόδοση και επίδοση των ξενοδοχειακών μονάδων και στοχεύουν στην ευημερία όλων όσων λειτουργούν στον άξονα των δραστηριοτήτων του Ομίλου.

Aldemar Resorts

DHL Express

DHL Express

H DHL Express ανήκει στον όμιλο Γερμανικών Ταχυδρομείων (Deutsche Post DHL), τον παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο των logistics.
Το 1978 η DHL Express γνωρίζει πρώτη στην Ελλάδα αυτό που όλοι σήμερα ονομάζουμε «courier», οδηγώντας τον κλάδο, με μερίδιο αγοράς μεγαλύτερο του 57%.
Με στόχο την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών προς τους 3.500 πελάτες της, συνδυάζει επιτυχημένα την άριστη τεχνογνωσία των ανθρώπων της με ένα ισχυρό δίκτυο που ενώνει 220 χώρες και προορισμούς.
Βασική δέσμευση της  DHL είναι η ανάπτυξη της, με γνώμονα την εταιρική της ευθύνη προς την κοινωνία και το περιβάλλον, μα κυρίως απέναντι στους ανθρώπους της. Μάλιστα, το 2019 η Εταιρεία διακρίθηκε ως Best Workplace, κατακτώντας την πρώτη θέση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

DHL Express

Ernst & Young

Ernst & Young

Η ΕΥ κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στο χώρο των ελεγκτικών, φορολογικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η βαθιά γνώση και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε συμβάλλουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στις κεφαλαιαγορές και τις οικονομίες σε ολόκληρο τον κόσμο.

H EY λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1926. Η ΕΥ Ελλάδος διαθέτει γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ εντάσσεται στην περιοχή της ΕΜΕΙΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ινδία, Αφρική) και είναι μία από τις 31 χώρες που απαρτίζουν την περιοχή της CESA (Kεντρική, Ανατολική, Νοτιοανατολική Ευρώπη & Κεντρική Ασία) τη μεγαλύτερη περιοχή στην ΕΥ.

Ernst & Young

KPMG

KPMG

Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 153 χώρες και περιοχές και απασχολούμε περισσότερα από 207 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρείες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (KPMG International), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα. Στη χώρα μας, η KPMG παρέχει από το 1971, ολοκληρωμένες ελεγκτικές, φορολογικές, νομικές, λογιστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ελληνικές και διεθνείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι πελάτες μας είναι επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, φορείς του Δημοσίου, καθώς και μη-κερδοσκοπικοί οργανισμοί.

KPMG

Stanley Black & Decker

Stanley Black & Decker

Η Stanley Black & Decker δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1991 ως θυγατρική της ομώνυμης aμερικάνικης εταιρείας.
Το 2010 η Black & Decker εξαγοράστηκε από την Stanley Tools και έτσι δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής Ηλεκτρικών Εργαλείων και Εργαλείων Χειρός.
Η Stanley Black & Decker ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε. είναι υπεύθυνη για τη διανομή των προϊόντων στην Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Ισραήλ.
Το «σήμα κατατεθέν» μας είναι «Για Αυτούς που Φτιάχνουν τον Κόσμο» και καταδεικνύει τον σεβασμό μας σε όλους τους τεχνίτες, επαγγελματίες η ερασιτέχνες που με τις δεξιότητές τους διαμορφώνουν τον κόσμο που ζούμε.

Stanley Black & Decker

Όμιλος ΤΙΤΑΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ Α.Ε.

Όμιλος ΤΙΤΑΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ Α.Ε.

Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ είναι μία διεθνής εταιρία δομικών υλικών, με μακροχρόνια δέσμευση να υπηρετεί τις πιο θεμελιώδεις ανάγκες της κοινωνίας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη βιώσιμη ανάπτυξη, με υπευθυνότητα και ακεραιότητα. Ο ΤΙΤΑΝ ιδρύθηκε το 1902, στην Ελλάδα και έχει αναπτυχθεί σε μία διεθνή εταιρία με παρουσία σε 14 χώρες ενώ διαθέτει εργοστάσια τσιμέντου σε 10 από αυτές.

Είμαστε μεταξύ των πρώτων 500 που υπέγραψαν το Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ (UNGC), και αποτελούμε ενεργό μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου ΕΚΕ (CSR Europe), του Παγκόσμιου Επιχειρηματικού Συμβουλίου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (WBCSD) και της Παγκόσμιας Ένωσης Τσιμέντου και Σκυροδέματος (GCCA).

Όμιλος ΤΙΤΑΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ Α.Ε.

Eurolife ERΒ Ασφαλιστική

Eurolife ERΒ Ασφαλιστική

Ο Όμιλος Eurolife ERB αποτελεί μέλος της Fairfax Financial Holdings Limited και μέσω των εταιρειών του σε Ελλάδα και Ρουμανία σχεδιάζει και προωθεί ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες ανθρώπων και επιχειρήσεων.

Στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τις εταιρείες Eurolife ERB Α.Ε.Α.Ζ., Eurolife ERB Α.Ε.Γ.Α και τη μεσιτική ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α. Κατέχει ηγετική θέση στο bancassurance και συνεργάζεται με ευρύ δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Επιτυγχάνει σταθερά ισχυρή κερδοφορία και διαθέτει υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια που υπερκαλύπτει τις ευρωπαϊκές εποπτικές απαιτήσεις, με σκοπό να είναι διαχρονικά σε θέση να εκπληρώνει άμεσα τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει για τους ασφαλισμένους του.

Ο Όμιλος Eurolife ERB, αναγνωρίζοντας την ευθύνη του απέναντι στην κοινωνία, έχει δεσμευθεί να επιστρέφει σε αυτήν μέρος των κερδών του κάθε χρόνο. Μέσα από το «+πράττουμε», ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στέκεται έμπρακτα δίπλα στους ανθρώπους, με ουσιαστικές δράσεις και επενδύσεις: (α) για την ποιότητα ζωής και την αναβάθμισή της, (β) για την προώθηση της εκπαίδευσης και του πολιτισμού, (γ) για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, με περισσότερες επιλογές και αισιοδοξία για το μέλλον.

Eurolife ERΒ Ασφαλιστική

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. είναι εταιρεία ιδιωτικού δικαίου εγκεκριμένη από τον ΕΟΑΝ. Έχει ως αντικείμενο την οργάνωση και τον έλεγχο του συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης των αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Η αποστολή της στηρίζεται στην αρχή της περιβαλλοντικής ευθύνης του παραγωγού για τη διατήρηση του φυσικού μας περιβάλλοντος. Η συλλογή των συσκευών από τα νοικοκυριά πραγματοποιείται σε συνεργασία με όλες τις αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών και ανεξάρτητα καταστήματα, σούπερ μάρκετ και δημοτικά σημεία. Μετά τη συλλογή τους, οι συσκευές οδηγούνται στις οκτώ εξειδικευμένες μονάδες επεξεργασίας στην Ελλάδα, όπου αποσυναρμολογούνται, απομακρύνονται τα βλαβερά στοιχεία που περιέχουν και ανακτώνται τα αξιοποιήσιμα υλικά τους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.electrocycle.gr.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.

Boehringer Ingelheim Ελλάς

Boehringer Ingelheim Ελλάς

Η Boehringer Ingelheim Ελλάς έχει παρουσία πάνω από µισό αιώνα στην Ελλάδα, και ανήκει στις 10 πρώτες εταιρείες στη φαρµακευτική αγορά, διαθέτοντας καινοτόµα φάρµακα. ∆ιατηρεί από το 1975 δικό της εργοστάσιο στο Κορωπί. Απασχολεί άριστα ειδικευµένο προσωπικό , σεβόµενη το περιβάλλον στο οποίο παράγει µε πρωτόκολλα Be Green, αλλά και την ασφάλεια των εργαζοµένων της µε πρωτόκολλα εργασίας Be Safe. Σήµερα είναι η µοναδική πολυεθνική φαρµακευτική εταιρεία που διατηρεί δική της βιοµηχανική µονάδα παραγωγής στην Ελλάδα. Η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας αντιπροσωπεύει περίπου το 1% των συνολικών εξαγωγών της Ελλάδας. Tο 2012 η εταιρεία αποφάσισε την αναδιαµόρφωση του εργοστασίου µέσα από αλλεπάλληλες επενδύσεις οι οποίες θα της επιτρέψουν να εξάγει ακόµα και στην Αµερική. Έτσι, το εργοστάσιό της στο Κορωπί µετατρέπεται σε ένα στρατηγικής σηµασίας εργοστάσιο. Ως πρώτο δείγµα της στρατηγικής σηµαντικότητάς του είναι η κάλυψη του 70% της παγκόσµια αγοράς µε τα καινοτόµα αντιδιαβητικά της φάρµακα. Οι πρωτοβουλίες της Boehringer Ingelheim Ellas συνοψίζονται στο τρίπτυχο Επένδυση, Ανάπτυξη, Στήριξη της εθνικής µας οικονοµίας, έχοντας επενδύσει κατά τη δεκαετία της κρίσης πάνω από 100 εκατοµµύρια ευρώ και προάγοντας παράλληλα το όραµά της: «Αξία µέσω της καινοτοµίας».

Boehringer Ingelheim Ελλάς

Corteva Agriscience

Corteva Agriscience

Η Corteva Agriscience™ με περισσότερους από 20.000 υπαλλήλους και παρουσία σε 130 χώρες, γεννήθηκε από τη συγχώνευση 3 διεθνών κολοσσών των αγροεφοδίων: Dow Agrosciences, DuPont Crop Protection και DuPont Pioneer. Η εταιρεία, μέσα στο 2018, έκανε την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά, ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε γεωργό, με ένα μοναδικό προϊοντικό χαρτοφυλάκιο.
Οι λύσεις της Corteva Agriscience™ ξεκινάνε από τους κορυφαίους σπόρους Pioneer®, τα προϊόντα φυτοπροστασίας (όπως τα νέα εντομοκτόνα Radiant™ και Closer®) και συνεχίζουν μέχρι τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες ψηφιακής γεωργίας. 
Με την Corteva Agriscience™, κάθε παραγωγός ανεξαρτήτως μεγέθους παραγωγής και κάθε επαγγελματίας, έχει δίπλα του έναν κορυφαίο σύμμαχο που προσφέρει καθοδήγηση και συνολική υποστήριξη ανά πάσα στιγμή.

Corteva Agriscience

ElvalHalcor

ElvalHalcor

Η ElvalHalcor είναι μία σύγχρονη και δυναμική εταιρία επεξεργασίας μη σιδηρούχων μετάλλων με διεθνή εμβέλεια και υψηλή εξειδίκευση στους κλάδους αλουμινίου και χαλκού. Η ElvalHalcor δραστηριοποιείται στον κλάδο του αλουμινίου μέσω της Elval μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές βιομηχανίες έλασης αλουμινίου καθώς και των θυγατρικών επεξεργασίας προϊόντων αλουμινίου και στον κλάδο του χαλκού, μέσω της Halcor του μεγαλύτερου παραγωγού σωλήνων χαλκού στην Ευρώπη και των θυγατρικών επεξεργασίας προϊόντων χαλκού και κραμάτων χαλκού. Η Εταιρία διαθέτει πάνω από 80 χρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία, ισχυρή παραγωγική βάση με 14 εργοστασιακές μονάδες και εμπορική παρουσία σε πάνω από 100 χώρες. Ακολουθώντας μία αναπτυξιακή πορεία βασισμένη στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης, η ElvalHalcor επιδιώκει να ενισχύει διαρκώς τη συνεισφορά της στην κοινωνία και τη δημιουργία αξίας για όλους τους συµµετόχους της.

ElvalHalcor

GENESIS PHARMA

GENESIS PHARMA

Η GENESIS Pharma υπήρξε μεταξύ των πρώτων φαρμακευτικών εταιρειών σε ευρωπαϊκό επίπεδο με εξειδίκευση σε προϊόντα φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας και είναι σήμερα η μεγαλύτερη μεταξύ των ελληνικών εταιρειών που εξειδικεύονται σε πρωτότυπα και καινοτόμα φάρμακα. Διαθέτει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για σοβαρές και σπάνιες παθήσεις, λειτουργώντας ως εμπορικός συνεργάτης κορυφαίων πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών έρευνας και ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες στην Ελλάδα στην πολλαπλή σκλήρυνση, ενώ σημαντικό είναι και το εύρος καινοτόμων θεραπειών που διαθέτει για σπάνιες αιματολογικές κακοήθειες και απειλητικές μορφές καρκίνου. Δραστηριοποιείται, επίσης, στη δερματολογία, τη ρευματολογία και τη νεφρολογία. Στις δύο δεκαετίες λειτουργίας της, έχει λάβει δεκάδες βραβεία και πιστοποιήσεις για τους ρυθμούς ανάπτυξής της, την καινοτομία, την παραγωγικότητα, αλλά και τη δέσμευσή της στην ποιότητα, την εταιρική υπευθυνότητα και το καλό εργασιακό περιβάλλον. Πρόσφατα, βραβεύθηκε για τη στρατηγική της επένδυση στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στα Βραβεία «Growth Awards» της Eurobank και της Grant Thornton.

GENESIS PHARMA

ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.

ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.

Στη ΜΕΓΑ, εδώ και 38 χρόνια έχουμε χτίσει τη δική μας 100% ελληνική πρόταση στην προσωπική υγιεινή: μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, σχεδιασμένη για να απαντά στις ανάγκες προσωπικής φροντίδας καταναλωτών κάθε ηλικίας, με πρωταρχική μας μέριμνα την μέγιστη φιλικότητα προς το δέρμα. Έμπρακτη απόδειξη της εμπιστοσύνης των καταναλωτών είναι η επίτευξη ηγετικής θέσης στην κατηγορία μας, αποτελώντας σήμερα τη μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία προϊόντων ατομικής υγιεινής, καθώς και μια από τις πιο εξελιγμένες παραγωγικές μονάδες της Ευρώπης. Επιπλέον, διατηρούμε το 100% της ελληνικής παραγωγής μας στην Ελλάδα, στηρίζοντας έμπρακτα τον τόπο μας με προσλήψεις, επενδύσεις και εξαγωγές σε 4 ηπείρους.

ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.

ANT1

Star Κεντρικής Ελλάδας

Csrindex.gr

Επιχειρώ

Global Sustain

Grtimes.gr

Insurance Daily

Εφημερίδα Μακεδονία

Tvstar.gr

Voria.gr