Γιώργος Δημητριάδης

Γιώργος Δημητριάδης

Ο Γιώργος Δημητριάδης είναι κάτοχος Msc στη Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων, μιλάει άπταιστα αγγλικά και γνωρίζει γαλλικά και ρουμάνικα. Είναι πεπειραμένος επαγγελματίας της Πληροφορικής με 25 χρόνια εμπειρίας, εκ των οποίων τα 19 χρόνια σε ανώτερες διοικητικές θέσεις (Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων, Διευθυντής Επιχειρηματικών Λειτουργιών, Γενικός Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων, CIO κ.ά), αναφερόμενος σε ενικούς Διευθυντές (CEO) και Γενικούς Διευθυντές Επιχειρησιακών Λειτουργιών (COO), ανάλογα με τις ανάγκες του ρόλου που είχε στον εκάστοτε οργανισμό, όπου εργαζόταν.

Ο κ. Δημητριάδης έχει ένα ιστορικό επιτυχίας στην ίδρυση, την οργάνωση και την επάνδρωση επιχειρήσεων, καθώς και Διευθύνσεων Πληροφορικής, τόσο στην Ελλάδα όσο διεθνώς ―  στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Εφαρμόζει τις βέλτιστες πρακτικές και φροντίζει για την πιστοποίηση κατά ISO στην παροχή των υπηρεσιών που προσφέρει οι οργανισμός στον οποίο εργάζεται. 

Κατέχει από το 2014 τη θέση του Διευθυντή Επιχειρηματικής Μονάδας Πληροφοριακών Συστημάτων και Τηλεπικοινωνιών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, ηγούμενος μιας ομάδας 52 εργαζομένων με υψηλά προσόντα και τεχνογνωσία. Η μονάδα, από το 2014, έχει βραβευθεί επανειλημμένα για καινοτομία και προώθηση της επιχειρηματικότητας και πιστοποιήθηκε κατά ISO 20000 (2015).
επιστροφή στη σελίδα ομιλητών