Ρούλα Μπαχταλιά

Ρούλα Μπαχταλιά

Η Ρούλα Μπαχταλιά είναι Διευθύντρια του Προγράμματος egg - enteržgrowžgo. Το Πρόγραμμα egg αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματικούς επιταχυντές στην Ελλάδα, ο οποίος στοχεύει στη στήριξη της νεανικής καινοτόμου επιχειρηματικής δραστηριότητας και στην ενίσχυση της προοπτικής βιώσιμης απασχόλησης του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας. Το Πρόγραμμα egg είναι μία πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Eurobank που σχεδίασε και υλοποιεί σε συνεργασία με το Corallia.

Η Ρούλα Μπαχταλιά έχει 25ετή πορεία στην ανάπτυξη και διοίκηση ομάδων & καναλιών πωλήσεων στον ευρύτερο χώρο των Νέων Τεχνολογιών, ενώ έχει σημαντική επαγγελματική εμπειρία σε τεχνικές μάρκετινγκ & στρατηγικής ανάπτυξης νέων αγορών.

Είναι κάτοχος μάστερ σε Business Administration από το Bath University της Αγγλίας, είναι πιστοποιημένη από το CIM (Chartered Institute of Marketing), από το IPMA (International Project Management Association) και από το EFQM Committed to Excellence ως επικυρωτής (validator).

Η Ρούλα έχει ενεργή εθελοντική δράση στην επιχειρηματικότητα, ενώ είναι εθελοντής εκπαιδευτής σε θέματα που αφορούν το ψηφιακό μάρκετινγκ.
επιστροφή στη σελίδα ομιλητών