Κώστας Θεοδωρόπουλος

Κώστας Θεοδωρόπουλος

Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος είναι Διευθυντής Ανάπτυξης Προϊόντων και Καινοτομίας στη Vodafone Ελλάδας, έχοντας στην ευθύνη του την ανάπτυξη προϊόντων για την αγορά των εταιρικών πελατών. Είναι επίσης Διευθύνων Σύμβουλος της Zelitron, θυγατρικής εταιρείας της Vodafone Ελλάδας, η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών στην αγορά του IoT, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, σε συνεργασία με το VodafoneGroup.

Έχει 20ετή εμπειρία στον χώρο Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, έχοντας αναλάβει διαδοχικές διοικητικές θέσεις ευθύνης σε τομείς σχεδιασμού δικτυακών υποδομών, ανάπτυξης προϊόντων και υπηρεσιών για εταιρικούς πελάτες στην εταιρεία Vodafone Ελλάδας. Έχει επίσης σημαντική εμπειρία στον χώρο του ΙοΤ και έχει ηγηθεί του σχεδιασμού και της ανάπτυξης καινοτόμων υπηρεσιών που διατίθενται στο VodafoneGroup

Eιναι Ηλεκτρονικός Μηχανικός με μεταπτυχιακά στην Οικονομική και Διοίκηση των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και στο Μαρκετινγκ και την Επικοινωνία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
επιστροφή στη σελίδα ομιλητών