Στέλιος Γκούσκος

Στέλιος Γκούσκος

Ο Στέλιος Γκούσκος γεννήθηκε στην Αυστραλία το 1966, ολοκλήρωσε την βασική εκπαίδευση στην Ελλάδα και το 1989 αποφοίτησε από το Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (ειδικότητα Πληροφορικής). Έχει συμπληρώσει περισσότερες από 7.000 ώρες διδασκαλίας σε σεμινάρια πληροφορικής (ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ, Ε.Κ.Δ.Δ, Εθνοdata, ιδιωτικές σχολές) και ως εξωτερικός συνεργάτης στη Microsoft Hellas. 

Συνιδρυτής και Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της εταιρείας Terracom Πληροφορική Ε.Π.Ε. (www.terracom.gr, έτος ίδρυσης 1999, Ιωάννινα) η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη λογισμικού και στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής. Η Terracom έχει μεγάλη ειδίκευση στην ανάπτυξη λύσεων για τον χώρο της φυσικής ασφάλειας με βασικότερο προϊόν το QR-Patrol (www.qrpatrol.com), ένα σύστημα διαχείρισης φυλάξεων και περιπολιών σε πραγματικό χρόνο. Το QR-Patrol παρουσιάστηκε στη διεθνή αγορά πριν από 3 χρόνια και ήδη έχει περισσότερους από 700 πελάτες σε 48 χώρες. 

Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας PLAN Ανώνυμη Εταιρία Συμβούλων, Τεχνολογίας και Εξαγωγών (www.plan.gr, έτος ίδρυσης 2005, Ιωάννινα) η οποία παρέχει υπηρεσίες σε επιχειρήσεις σχετικά με την ένταξη και υλοποίηση επιχορηγούμενων προγραμμάτων (αναπτυξιακό νόμο, ΕΣΠΑ, Horizon 2020), την εφαρμογή συστημάτων ποιότητας, την εκπόνηση business και marketing plan.
επιστροφή στη σελίδα ομιλητών