venue-lg.png

ΠΡΟΦΙΛ ΧΟΡΗΓΩΝ

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Bayer

Bayer

Η Bayer είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που δραστηριοποιείται στον χώρο των Βιοεπιστημών και συγκεκριμένα στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Bayer σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους. Κατά το οικονομικό έτος 2016, ο Όμιλος απασχολούσε περίπου 115.200 άτομα και είχε πωλήσεις της τάξεως των 46,8 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Bayer Ελλάς, επισκεφθείτε το www.bayer.gr, ενώ για τον Τομέα Επιστήμης Γεωργίας μπορείτε να επισκεφθείτε www.cropscience.bayer.gr

Bayer

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Η Εθνική Τράπεζα ηγείται ενός από τους μεγαλύτερους ελληνικούς χρηματοοικονομικούς Ομίλους. Στα 176 χρόνια λειτουργίας της πρωτοστατεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας, γεγονός που εκφράζεται μέσα από την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών της, ενώ, παράλληλα, χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πλέον κοινωνικά υπεύθυνους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς.

Η Τράπεζα εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια διευρυμένο σχέδιο δράσης για τη στήριξη και την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα:

  • χρηματοδοτεί επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής και παρέχει το απαιτούμενο κεφάλαιο κίνησης σε αγρότες / παραγωγούς
  • αναπτύσσει εξειδικευμένα χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως το πρόγραμμα χρηματοδότησης της Συμβολαιακής Γεωργίας, που διευκολύνει τη σταθερότητα του αγροτικού παραγωγικού - συναλλακτικού κυκλώματος αλλά και την ανάπτυξη συνεργασιών και εξωστρέφειας
  • συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία του ΥΠΑΑΤ για την έκδοση της «Κάρτας του Αγρότη»
  • διευκολύνει τη διενέργεια των καθημερινών συναλλαγών των παραγωγών, μέσω της εγκατάστασης τερματικών συσκευών (POS) σε καταστήματα πώλησης αγροεφοδίων / καυσίμων.

Η Εθνική Τράπεζα προσφέρει συνολική λύση για τις ανάγκες του παραγωγού, σε όλο το φάσμα των εργασιών του. Ως βασικός πυλώνας ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και αποδεικνύει έμπρακτα πως βρίσκεται, και θα συνεχίσει να βρίσκεται, με υπευθυνότητα και συνέπεια στο πλευρό του Έλληνα παραγωγού, στηρίζοντάς τον στις σύγχρονες προκλήσεις.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

OTE RURAL NORTH

OTE RURAL NORTH

Ο Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ, μέσω ανοικτού δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού, επελέγη ως Iδιωτικός Φορέας Σύμπραξης (ΙΦΣ) για το Έργο «Ανάπτυξη Ευρυζωνικών Υποδομών σε Αγροτικές “Λευκές” Περιοχές» για την βόρεια Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτού του έργου ιδρύθηκε και λειτουργεί, από τον Οκτώβριο του 2014, η ΟΤΕ Rural North, Ανώνυμη Εταιρία Ειδικού Σκοπού (ΑΕΕΣ), με αντικείμενο την ανάπτυξη ευρυζωνικών υποδομών νέας γενιάς (NGA) σε αγροτικές “Λευκές” περιοχές της βόρειας ελληνικής επικράτειας και την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών χονδρικής με χρήση των υποδομών αυτών. Η υλοποίηση του Έργου ακολουθεί τη διαδικασία Σύμπραξη Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) μεταξύ της ΟΤΕ Rural North, του ΟΤΕ και της Κοινωνίας της Πληροφορίας (ΚτΠ). Η εταιρεία OTE Rural North, η οποία είναι 100% θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ, έχει αναπτύξει και διαχειρίζεται ένα δίκτυο τηλεπικοινωνιακών υποδομών, το οποίο υποστηρίζει την παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών χονδρικής από τρίτους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους προς τελικούς χρήστες (πολίτες και επιχειρήσεις) σε πάνω από 800 “λευκούς” οικισμούς, οι οποίοι βρίσκονται στους Νομούς Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Λέσβου, Χίου, Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης, Φλωρίνης, Ιωαννίνων, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πέλλης, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.oteruralnorth.gr

OTE RURAL NORTH

OTE RURAL SOUTH

OTE RURAL SOUTH

Ο Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ, μέσω ανοικτού δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού, επελέγη ως Iδιωτικός Φορέας Σύμπραξης (ΙΦΣ) για το Έργο «Ανάπτυξη Ευρυζωνικών Υποδομών σε Αγροτικές “Λευκές” Περιοχές» για την νότια Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτού του έργου ιδρύθηκε και λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2014 η ΟΤΕ Rural South, Ανώνυμη Εταιρεία Ειδικού Σκοπού (ΑΕΕΣ) με αντικείμενο την ανάπτυξη ευρυζωνικών υποδομών νέας γενιάς (NGA) σε αγροτικές “Λευκές” περιοχές της νότιας ελληνικής επικράτειας και την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών χονδρικής με χρήση των υποδομών αυτών. Η υλοποίηση του Έργου ακολουθεί τη διαδικασία Σύμπραξη Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) μεταξύ της ΟΤΕ Rural South, του ΟΤΕ και της Κοινωνίας της Πληροφορίας (ΚτΠ). Η εταιρεία OTE Rural South, η οποία είναι 100% θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ, έχει αναπτύξει και διαχειρίζεται ένα δίκτυο τηλεπικοινωνιακών υποδομών, το οποίο υποστηρίζει την παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών χονδρικής από τρίτους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους προς τελικούς χρήστες (πολίτες και επιχειρήσεις) σε πάνω από 1.440 “λευκούς” οικισμούς, οι οποίοι βρίσκονται στους Νομούς Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Λευκάδος, Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Χανίων, Αργολίδος, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Πειραιώς, Δωδεκανήσου, και Βοιωτίας.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.oteruralsouth.gr

OTE RURAL SOUTH

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1963 στην Αθήνα, από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ξεκινήσουν την παραγωγή της μπίρας  Άμστελ στην Ελλάδα. Από το 1968 αποτελεί μέλος του ομίλου HEINEKEN N.V. 

Σήμερα η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διαθέτει 3 μονάδες σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, όπου παράγει τις μπίρες Amstel, Heineken, Amstel PilsAmstel DarkAmstel RadlerAmstel Free, ΑΛΦΑAΛΦΑ WeissFischerΒΙΟΣ 5, καθώς και μια μονάδα εμφιάλωσης νερού στη Λαμία, όπου εμφιαλώνεται το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ.  Παράλληλα, εισάγει και διανέμει γνωστές μάρκες μπίρας όπως SOL, McFarland, Erdinger, Affligem, Murphy’s, Duvel κ.ά. Όλα τα προϊόντα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας παράγονται από 100% ελληνικό κριθάρι το οποίο βυνοποιείται στα ιδιόκτητα βυνοποιεία που διαθέτει σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ

ALPHA BANK

ALPHA BANK

Ο Όμιλος Alpha Bank είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους του χρηματοοικονομικού τομέα στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία στην εγχώρια και τη διεθνή τραπεζική αγορά. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων της λιανικής τραπεζικής, της τραπεζικής μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, της διαχειρίσεως κεφαλαίων και private banking, της διανομής ασφαλιστικών προϊόντων, της επενδυτικής τραπεζικής, των χρηματιστηριακών εργασιών και της διαχειρίσεως ακίνητης περιουσίας.

Μητρική Εταιρία και βασική Τράπεζα του Ομίλου είναι η Alpha Bank, η οποία ιδρύθηκε το 1879 από τον Ιωάννη Φ. Κωστόπουλο. Η Alpha Bank, Τράπεζα εμπιστοσύνης και σταθερό σημείο αναφοράς στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, είναι μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές τράπεζες, με ευρύτατο Δίκτυο άνω των 1.000 σημείων εξυπηρετήσεως στην Ελλάδα κι έναν από τους υψηλότερους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας στην Ευρώπη.

Σημαντικοί πρόσφατοι σταθμοί στη μακρά και επιτυχή διαδρομή του Ομίλου, είναι:

  • Η επιτυχής ανακεφαλαιοποίηση της Τραπέζης κατά Ευρώ 2.563 εκατ., την 24.11.2015, με σημαντική υπερκάλυψη της αιτούμενης ιδιωτικής συμμετοχής, η οποία είχε ως αποτέλεσμα οι ιδιώτες μέτοχοι να αποτελούν πλέον τη συντριπτική πλειοψηφία της μετοχικής βάσεως της Alpha Bank.
  • Η ολοκλήρωση της εξαγοράς των εργασιών Λιανικής Τραπεζικής της Citibank, την 30.9.2014.
  • Η εξαγορά του συνόλου των προνομιούχων μετοχών του Ελληνικού Δημοσίου από την Τράπεζα, η οποία πρώτη από τις συστημικές τράπεζες προέβη στην αποπληρωμή της συμμετοχής του.
  • Η επιτυχής ολοκλήρωση της Αυξήσεως του Μετοχικού Κεφαλαίου της Τραπέζης ύψους Ευρώ 1,2 δισ., την 31.3.2014.
  • Η ολοκλήρωση της νομικής συγχωνεύσεως δι' απορροφήσεως της Εμπορικής Τραπέζης, την 28.6.2013.

Με συνέπεια και αξιοπιστία, ο Όμιλος Alpha Bank υποστηρίζει ιδιώτες και επιχειρηματίες Πελάτες, συνεισφέροντας στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

Alpha Bank A.E.
Σταδίου 40 - 102 52 ΑΘΗΝΑΙ
Τηλ. κέντρο: 210 326 0000
Web site: http://www.alpha.gr

ALPHA BANK

Bonduelle

Bonduelle

Bonduelle, η έμπνευσή σας για να απολαμβάνετε τα λαχανικά κάθε μέρα!

Ποιοι είμαστε:

Ο Όμιλος Bonduelle, εφαρμόζοντας μια στρατηγική προσανατολισμένη σε τρεις βασικές κατευθύνσεις –την εξειδίκευση στα λαχανικά, τη μοναδική τεχνογνωσία και την προσεκτικά σχεδιασμένη στρατηγική μάρκετινγκ–, αναδείχθηκε σε παγκόσμιο ηγέτη στην επεξεργασία των λαχανικών, με ιστορία 158 ετών και παρουσία brand σε 80 χώρες.

Αποστολή της Bonduelle είναι να διαμορφώσει το μέλλον της διατροφής με βάση τα λαχανικά. Στρατηγική μας είναι να επικεντρωνόμαστε σε όλες τις πηγές λαχανικών, κάθε μορφής, κάθε είδους brand σε κάθε δίαυλο διανομής, χρησιμοποιώντας όλες τις τεχνολογίες σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε αφοσιωμένοι στα προϊόντα ποιότητας και συμβάλλουμε στην ισορροπία των τροφίμων του λιανεμπορίου. Το Τμήμα Διατροφής συνεργάζεται στενά με αγρονόμους, μηχανικούς, ομάδες έρευνας και ανάπτυξης, υπεύθυνους παραγωγής και ομάδες μάρκετινγκ και εξασφάλισης ποιότητας ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών. 

Όπως επιβάλλει η νομοθεσία της ΕΕ, τα προϊόντα μας δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Οι καταναλωτές απολαμβάνουν τα θρεπτικά οφέλη που προσφέρει η επεξεργασία των λαχανικών μέσα σε λίγες ώρες από τη συγκομιδή, χωρίς προσθήκη συντηρητικών.

Bonduelle

GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε.

GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε.

Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι το αποτέλεσμα μιας πολυετούς προσπάθειας για τη δημιουργία μιας ευρύτερης συμμαχίας στρατηγικών εταίρων που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα της ελληνικής οικονομίας. Η σύμπραξη του παραγωγικού κλάδου, που μετοχικά εκπροσωπείται στη GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ από 71 Συνεταιριστικές Οργανώσεις του πρωτογενούς τομέα, αλλά και του χρηματοπιστωτικού και τεχνολογικού τομέα, που επίσης εκπροσωπούνται στο μετοχικό σχήμα της εταιρείας, δημιουργεί τις αναγκαίες προϋποθέσεις για μια νέα πορεία δυναμικής και ποιοτικής ανάπτυξης του αγροτικού τομέα. Οι Συνεταιριστικές Οργανώσεις γνωρίζουν καλά και αποτυπώνουν τις ανάγκες του παραγωγού, εναρμονίζοντάς τες στους στόχους και στις δυνατότητες της εγχώριας και παγκόσμιας αγοράς. Η Τράπεζα Πειραιώς, η οποία συμμετέχει στο εταιρικό σχήμα ως βασικός μέτοχος, μέσω της θυγατρικής της εταιρείας ΕΞΕΛΙΞΗ A.E, είναι η μοναδική τράπεζα με στρατηγική κατεύθυνση και έντονη δραστηριότητα στον πρωτογενή τομέα, αλλά παράλληλα και αρωγός κάθε υγιούς αναπτυξιακής δραστηριότητας. Η NeuroPublic A.E., ως καινοτόμος και διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία στον τομέα των τεχνολογιών πληροφορικής, δημιουργεί τις συνθήκες για την παραγωγική αξιοποίηση των σύγχρονων εξελίξεων της τεχνολογίας και των επιστημονικών πρακτικών στον αγροτικό τομέα. 

GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε.

EUROBANK

EUROBANK

Ο όμιλος Eurobank είναι ένας δυναμικός χρηματοοικονομικός οργανισμός με παρουσία σε επτά χώρες, σύνολο ενεργητικού €66,4 δισ. και ανθρώπινο δυναμικό 15.958 εργαζόμενους. Με συνολικό δίκτυο 896 σημείων εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο Όμιλος παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Στην Ελλάδα, η Eurobank είναι ένας από τους τέσσερεις πυλώνες του τραπεζικού συστήματος. Με δύο διακριτά δίκτυα λιανικής, το Δίκτυο Eurobank και το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, εξειδικευμένα κέντρα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, δίκτυο private banking και βραβευμένα ηλεκτρονικά δίκτυα, η φιλοσοφία της τράπεζας εστιάζει στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

Πέρα από την επιχειρηματική της δραστηριότητα, η Eurobank αναπτύσσει δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, που στηρίζουν τους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνίας, του Πολιτισμού, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς και οργανώσεις. Παράλληλα δραστηριοποιείται έντονα σε θέματα προστασίας του Περιβάλλοντος, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

EUROBANK

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

Η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, 86 χρόνια μετά την ίδρυσή της, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και εμπορίας προϊόντων καπνού στην Ελλάδα. Θυγατρική της Philip Morris International (PMI) από το 2003, απασχολεί άμεσα και έμμεσα περίπου 800 εργαζόμενους.

Με εφόδια τους ταλαντούχους ανθρώπους της, εξαιρετικά διεθνή και εγχώρια σήματα, όπως το Marlboro, ο ιστορικός ΑΣΣΟΣ, αλλά και το πρώτο νέο καπνικό προϊόν δυνητικά μειωμένου κινδύνου σε σχέση με τα συμβατικά τσιγάρα, το IQOS, μοναδική εταιρική κουλτούρα, την υψηλή τεχνογνωσία και διεθνή εμπειρία της PMI και τη μακρά ιστορία της, η Παπαστράτος συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της.

Το 2016 αναδείχθηκε από το περιοδικό Fortune 1η ανάμεσα στις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις ως «Η Πιο Αξιοθαύμαστη Εταιρία της Ελλάδας».

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (Σ.Ε.Κ.Ε. Α.Ε.)

Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (Σ.Ε.Κ.Ε. Α.Ε.)

H ΣΕΚΕ Α.Ε. (Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος) είναι η μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία καπνού στη χώρα και έχει ως κύρια δραστηριότητα την αγορά, την επεξεργασία και την πώληση καπνών, όλων των ποικιλιών, τα οποία εξάγει σε τριάντα χώρες του κόσμου.

Ιδρύθηκε το 1947, έχει έδρα την Ξάνθη και όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των ελλήνων καπνοπαραγωγών. Είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία καπνού που τόλμησε και πέτυχε να καθιερώσει στην Ελλάδα την παραγωγή βιολογικού καπνού (2013), ενώ την τελευταία τριετία έχει αναπτύξει ένα ακόμα πιο δυναμικό προφίλ με επέκταση δραστηριοτήτων σε Βουλγαρία και FYROM, όπου έχει ιδρύσει θυγατρικές εταιρείες και διαθέτει εργοστασιακές υποδομές.

Η ΣΕΚΕ είναι μια σύγχρονη και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία, η οποία συνδυάζει την παράδοση και την εμπειρία στην παραγωγή και μεταποίηση καπνού με σύγχρονες πρακτικές λειτουργίας/διοίκησης και υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας. Το 2013, τιμήθηκε με τη διεθνή διάκριση"Golden Leaf Award" για τις προσπάθειες που καταβάλλει στους τομείς της έρευνας και της καινοτομίας με μεθόδους που στηρίζουν τους καπνοπαραγωγούς και αναβαθμίζουν την ποιότητα των καπνών.

Την τελευταία τριετία η ΣΕΚΕ έχει αναπτύξει ένα ακόμα πιο δυναμικό προφίλ με επέκταση δραστηριοτήτων της σε Βουλγαρία και FYROM, όπου έχει ιδρύσει θυγατρικές εταιρίες και διαθέτει εργοστασιακές υποδομές. Παράλληλα, έχει προχωρήσει σε σημαντικές και καινοτόμες επενδύσεις, σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ανάπτυξη των ανθρώπινων πόρων σε συνδυασμό με πρωτοβουλίες βελτίωσης της ποιότητας και προστασίας του περιβάλλοντος

Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (Σ.Ε.Κ.Ε. Α.Ε.)

ΑΒ Βασιλόπουλος

ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι εταιρεία λιανικής τροφίμων με πάνω από 78 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά με προσήλωση στην ποιότητα, στην ποικιλία προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Από την ίδρυσή της το 1939 έως και σήμερα, η ΑΒ βρίσκεται σε συνεχή τροχιά υγιούς ανάπτυξης λειτουργώντας περισσότερα από 380 καταστήματα σε όλη τη χώρα, απασχολώντας συνολικά 14.318 εργαζομένους, ενώ διατηρεί την ελληνική της ταυτότητα στηρίζοντας τους ανθρώπους της και την εγχώρια αγορά.

Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών, των συνεργατών και των κοινωνιών που δραστηριοποιείται, η εταιρεία σχεδιάζει πρωτοβουλίες με γνώμονα την εταιρική υπευθυνότητα, η οποία αγκαλιάζει όλες τις δράσεις της, όπως αποτυπώνονται μέσα από τους τρείς πυλώνες, «Άνθρωπος», «Προϊόντα» και «Περιβάλλον».

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τις δράσεις της ΑΒ μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας.

ΑΒ Βασιλόπουλος

ERGO

ERGO

ERGO ο μεγαλύτερος Ασφαλιστικός Όμιλος Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα

Η ERGO έχει 25 και πλέον έτη παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα 140 εκ. ευρώ το 2015 και περίπου 500.000 ασφαλισμένους. Κύριος μέτοχος της ERGO είναι η Munich Re, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των αντασφαλίσεων και φορέας ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Με την εξαγορά της ΑΤΕ Ασφαλιστικής τον περασμένο Αύγουστο, η ERGO αναδεικνύεται στον μεγαλύτερο Όμιλο Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα με βάση τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα των δύο εταιρειών το 2015. Έναν όμιλο που διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, φερεγγυότητα και πείρα, αλλά και την υποστήριξη μιας διεθνούς ασφαλιστικής δύναμης.

Στην ERGO εφαρμόζουμε στην πράξη τη δέσμευσή μας “Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω”.

ERGO

Interamerican

Interamerican

Η INTERAMERICAN πρωτοπορεί στην αγροτική ασφάλιση

Η  INTERAMERICAN προσεγγίζει τον αγροτικό τομέα με προτάσεις ολιστικής αντιμετώπισης των αναγκών του, παρέχοντας ένα ευρύ πακέτο ασφαλιστικών καλύψεων που θωρακίζουν τις αγροτικές μονάδες. Η εταιρεία θέτει στη διάθεση του αγρότη τη δυνατότητα επιλογής και σύνθεσης τρόπων προστασίας, με καλύψεις για: 
• αγροτικές κατοικίες και κτήρια (γεωργικά, κτηνοτροφικά)
• εγκαταστάσεις θερμοκηπίων και εξοπλισμό θερμοκηπίων
• γεωργικά μηχανήματα υπαίθρου και αγροτικά οχήματα
• μηχανήματα παραγωγής και συσκευασίας
• φυτική παραγωγή υπαίθρια και εντός θερμοκηπίου
• μεταφορές αγροτικών προϊόντων
• αστική ευθύνη έναντι τρίτων: γενική, εργοδότη και προϊόντος.

Ειδικότερα όσον αφορά στην ασφάλιση της φυτικής παραγωγής, αυτή παρέχεται είτε ως κάλυψη φυτικής παραγωγής θερμοκηπίου είτε υπαίθριων καλλιεργειών για σειρά κινδύνων, εξειδικευμένων για την κάθε κατηγορία.

Interamerican

Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

NOVACERT

SELONDA

FOTOLIO

FOTOLIO

Η FOTOLIO προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών έντυπης επικοινωνίας το οποίο ικανοποιεί ολοκληρωμένα τις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για ένα απλό φυλλάδιο, έναν απαιτητικό κατάλογο, μια συσκευασία προϊόντος ή ακόμη και τη συμμετοχή σας σε μια έκθεση ή σε ένα συνέδριο. Με κορυφαία θέση στον χώρο της έντυπης επικοινωνίας στην Ελλάδα, προσφέρουμε σημαντική προστιθέμενη αξία στις ιδέες και στα προϊόντα σας και σας υποστηρίζουμε να κινηθείτε πέρα από τα παραδοσιακά όρια της εκτύπωσης! Επενδύουμε συστηματικά σε τεχνολογικές καινοτομίες και σήμερα είμαστε η μοναδική εταιρεία, στην Ελλάδα, η οποία διαθέτει μεταξύ άλλων, εκτύπωση μεγέθους Β2 (50x70) σε Digital Offset για την καλύτερη ποιότητα σε οποιαδήποτε ποσότητα παραγωγής. Από την εκτύπωση ως τη βιβλιοδεσία πραγματοποιούμε όλες τις διαδικασίες in house, ανταποκρινόμενοι έτσι ακόμη και στα πιο στενά χρονικά πλαίσια, ενώ διατηρούμε την ίδια υψηλή ποιότητα, είτε εκτυπώνουμε λίγα ή 1.000.000 αντίτυπα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.fotolio.gr.

FOTOLIO

Star Κεντρικής Ελλάδας

ΔΙΚΤΥΟ

Neakriti.gr

ΚΡΗΤΗ ΤV

Larissanet.gr

Larissanet Εβδομαδιαία Εφημερίδα

Agrenda

Agronews

agrotypos.gr

Ελληνική Γεωργία

Olive Νews

Εφημερίδα Ύπαιθρος Χώρα

Ypaithros.gr