inside-graphic-lg_agr.jpg

ΠΡΟΦΙΛ ΧΟΡΗΓΩΝ

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Bayer

Bayer

Η Bayer είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία με ιστορία για περισσότερο από 150 χρόνια με κύριους άξονες εξειδίκευσης την υγεία και τη γεωργία. Έχουμε αναπτύξει νέες δραστικές ουσίες, που χρησιμοποιούνται σε καινοτόμα προϊόντα, και λύσεις για τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων, των ζώων και των φυτών.

Η Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 60 χρόνια, διαθέτοντας στην Ελληνική αγορά όλα τα τοπικά εγκεκριμένα προϊόντα της Bayer AG. Όλοι οι επιχειρηματικοί τομείς κατέχουν ηγετικές θέσεις στις αγορές που αναπτύσσονται μέσα από την καινοτομία και όλοι οι τομείς βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του ισχυρού ονόματος της Bayer.

Μάθετε περισσότερα για την Bayer Ελλάς στο www.bayer.gr

Bayer

ALPHA BANK

ALPHA BANK

Ο Όμιλος Alpha Bank είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους του χρηματοοικονομικού τομέα στην Ελλάδα. Προσφέρει ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων της λιανικής τραπεζικής, της τραπεζικής μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, της διαχειρίσεως κεφαλαίων και private banking, της διανομής ασφαλιστικών προϊόντων, της επενδυτικής τραπεζικής, των χρηματιστηριακών εργασιών και της διαχειρίσεως ακίνητης περιουσίας.

Μητρική Εταιρία και βασική Τράπεζα του Ομίλου είναι η Alpha Bank, η οποία ιδρύθηκε το 1879 από τον Ιωάννη Φ. Κωστόπουλο. Η Alpha Bank, Τράπεζα εμπιστοσύνης και σταθερό σημείο αναφοράς στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, διαθέτει έναν από τους υψηλότερους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας στην Ευρώπη.

Με συνέπεια και αξιοπιστία, ο Όμιλος Alpha Bank υποστηρίζει ιδιώτες και επιχειρηματίες Πελάτες, συνεισφέροντας στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

ALPHA BANK

ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ

ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ

Η ΠΑΥΛΟΣ Ι ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ µε έδρα στην Αθήνα και καταστήµατα στη Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα, δραστηριοποιείται στους παρακάτω τοµείς:
• Γεωργικά Μηχανήµατα
• Επαγγελµατικά Οχήµατα (φορτηγά, λεωφορεία, πυροσβεστικά)
• Χωµατουργικά Μηχανήµατα και Ανυψωτικά
• Λιπαντικά – Ανταλλακτικά
• Παροχή Τεχνικής Υποστήριξης

Στον τοµέα των γεωργικών µηχανηµάτων αντιπροσωπεύει τα εργοστάσια:
• New Holland Agriculture (τρακτέρ, θεριζοαλωνιστικές, σταφυλοσυλλεκτικές, ελαιοσυλλεκτικές µηχανές, µηχανήµατα χορτονοµής)
• Case IH Agriculture (τρακτέρ και θεριζοαλωνιστικές µηχανές)

Παράλληλα, διαθέτει γεωργικά παρελκόµενα για όλες τις φάσεις των αγροτικών εργασιών, από την προετοιµασία µέχρι τη συγκοµιδή, µέσω της θυγατρικής της εταιρίας TERRA AE που εδρεύει στη Λάρισα.

Η εταιρία υποστηρίζει τα µηχανήµατα και οχήµατα που διαθέτει µε ανταλλακτικά και τεχνικές υπηρεσίες. Αντιπρόσωποι και εξουσιοδοτηµένα συνεργεία της καλύπτουν την ηπειρωτική και νησιωτική χώρα για την επί τόπου εξυπηρέτηση των πελατών της.

ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ

ΣΕΚΕ ΑΕ - Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος

ΣΕΚΕ ΑΕ - Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος

H ΣΕΚΕ Α.Ε. (Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος) είναι η μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία καπνού στη χώρα και έχει ως κύρια δραστηριότητα την αγορά, την επεξεργασία και την πώληση καπνών, όλων των ποικιλιών, τα οποία εξάγει σε τριάντα χώρες του κόσμου,

Ιδρύθηκε το 1947, έχει έδρα την Ξάνθη και όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των ελλήνων καπνοπαραγωγών. Είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία καπνού που τόλμησε και πέτυχε να καθιερώσει στην Ελλάδα την παραγωγή βιολογικού καπνού (2013), ενώ την τελευταία τριετία έχει αναπτύξει ένα ακόμα πιο δυναμικό προφίλ με επέκταση δραστηριοτήτων σε Βουλγαρία και FYROM, όπου έχει ιδρύσει θυγατρικές εταιρείες και διαθέτει εργοστασιακές υποδομές.

Η ΣΕΚΕ είναι μια σύγχρονη και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία, η οποία συνδυάζει την παράδοση και την εμπειρία στην παραγωγή και μεταποίηση καπνού με σύγχρονες πρακτικές λειτουργίας/διοίκησης και υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας. Το 2013, τιμήθηκε με τη διεθνή διάκριση"Golden Leaf Award" για τις προσπάθειες που καταβάλλει στους τομείς της έρευνας και της καινοτομίας με μεθόδους που στηρίζουν τους καπνοπαραγωγούς και αναβαθμίζουν την ποιότητα των καπνών.

Την τελευταία τριετία η ΣΕΚΕ έχει αναπτύξει ένα ακόμα πιο δυναμικό προφίλ με επέκταση δραστηριοτήτων της σε Βουλγαρία και FYROM, όπου έχει ιδρύσει θυγατρικές εταιρίες και διαθέτει εργοστασιακές υποδομές.

Παράλληλα, έχει προχωρήσει σε σημαντικές και καινοτόμες επενδύσεις, σε  εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ανάπτυξη των ανθρώπινων πόρων σε συνδυασμό με πρωτοβουλίες  βελτίωσης της ποιότητας και προστασίας του περιβάλλοντος.

ΣΕΚΕ ΑΕ - Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος

GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

INTERAMERICAN

STAR Κεντρικής Ελλάδας

ΔΕΛΤΑ TV

ΗΠΕΙΡΟΣ TV 1

ΚΡΗΤΗ ΤV - Radio 98.4

Neakriti.gr

Λαμιακός Τύπος

Larissanet Εβδομαδιαία Εφημερίδα

Larissanet.gr

Super B

TRT

Agrenda

Agronews.gr

Ελληνική Γεωργία

Olive Νews

Εφημερίδα Ύπαιθρος Χώρα

Ypaithros.gr