Ιωάννης Τοζακίδης

Ιωάννης Τοζακίδης

Πρόεδρος, Πανελλήλιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ)
Πρόεδρος, GAMA Hellas

Ο Γιάννης Τοζακίδης υπηρετεί την ασφαλιστική αγορά τα τελευταία 39 χρόνια. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Interamerican το 1979 ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος .Το 1982 αναβαθμίστηκε σε Unit Manager, ενώ από το 1984 έως σήμερα  συντονίζει τη δική του ομάδα Ασφαλιστικών Συμβούλων με πλήθος παραγωγικών βραβεύσεων.

Είναι κάτοχος BA (Business Administration) από το Middlesex University, πτυχίου L.U.T.C.F. ( Life Underwriting training Council Fellow), ενώ έχει ολοκληρώσει τριετή κύκλο σπουδών στο Marketing. Είναι επίσης απόφοιτος του προγράμματος διοίκησης της LIMRA.

Είναι διαχρονικά μέλος του Star Club Συντονιστών της Interamerican, ενώ το 2006 έλαβε το First International Class Award από τον Διεθνή Οργανισμό GAMA International του οποίου είναι μέλος από το 1997 συμμετέχοντας σε όλα τα ετήσια συνέδρια.Το 2012 απενεμήθη στον Γιάννη Τοζακίδη και τους Συνεργάτες του το Βραβείο Κοινωνικής Ευθύνης από την Interamerican για την έμπρακτη συνεισφορά τους στην κοινωνία.

Είναι ιδρυτικό μέλος  της  επιτροπής GAMA Hellas από το 2014 και μέλος του ΠΣΣΑΣ από το 1988. Τον Δεκέμβριο του 2015 ανέλαβε αρχικά καθήκοντα Γενικού Γραμματέα και τον Δεκέμβριο του 2017 τη  θέση του Προέδρου του  Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΣΑΣ.  Από τον  Ιούνιο του 2016 κατέχει τη θέση του Προέδρου της GAMA Hellas.
επιστροφή στη σελίδα ομιλητών