1ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ 1ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ 1ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ

Enon Landenberg

Ο Enon Landenberg ήταν ο συνιδρυτής και managing partner του πρώτου διαφημιστικού πρακτορείου του Ισραήλ, E-Dologic, το οποίο ιδρύθηκε το 1999. Η E-Dologic υλοποίησε μερικές από τις πλέον επαναστατικές διαφημιστικές εκστρατείες για λογαριασμό μεγάλων εταιρειών, όπως Coca-Cola, Mazda, Ford, JDate, Nestle, αλλά και άλλων εταιρειών που συμπεριλαμβάνοντα στη λίστα Fortune 500. Το 2001, η E-Dologic απορροφήθηκε από την Publicis Group SA, όπου ο Enon εργάστηκε ως Chief Interaction Officer μέχρι τον Ιανουάριο του 2013. Από τον Μάιο του 2013 είναι πρόεδρος της Infinity Augmented Reality Inc., μιας εταιρείας που αναπτύσσει την πρώτη πλατφόρμα λογισμικού η οποία κάνει εφικτή τη διασύνδεση με ψηφιακά γυαλιά, smartphones, ταμπλέτες, έξυπνες τηλεοράσεις και αυτοκίνητα. Από τον Ιανουάριο του 2012 είναι Chief Commercial Marketing Officer του SpaceIL project, σκοπός του οποίου είναι η αποστολή ενός ισραηλινού διαστημόπλοιου στη σελήνη. Το 2014 ίδρυσε τη sFBI / small Factory Big Ideas μέσω της οποίας επαναπροσδιόρισε την έννοια του μοντέλου Β2C (business to consumer) μετατρέποντάς το σε Β2Η (business to human).

Ο Enon Landenberg είναι αναγνωρισμένος ειδικός στον τομέα των διαδραστικών μέσων, περιζήτητος ομιλητής σε συνέδρια τεχνολογίας, όπως και κύριος ομιλητής σε ένα από τα επερχόμενα TEDx συνέδρια.

Ο Enon είναι κάτοχος ΜΒΑ σε Business Management από το Ruppin Academic Center και σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ιδίου ιδρύματος.
επιστροφή στη σελίδα ομιλητών