1ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ 1ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ 1ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ

ΠΡΟΦΙΛ ΧΟΡΗΓΩΝ

BCS

ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΙΤΕ

itSMF

ΣΕΚΕΕ

ΣΕΠΕ

ΕΕΔΕ

ΕΙΠ

CISCO HELLAS

CISCO HELLAS

Κάθε μέρα, το Internet of Everything αναπτύσσεται εκθετικά. Εκατομμύρια συσκευών και ανθρώπων συνδέονται, δημιουργώντας μοναδικές ιδέες και λύσεις που δεν είχαμε ποτέ φανταστεί. Ωστόσο αυτές οι ιδέες και λύσεις είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες περισσότερο για εκείνα που δημιουργούν. Το τελευταίο μποτιλιάρισμα. Η τελευταία ανάκληση προϊόντος. Το τελευταίο blackout. Αυτά είναι που μας δίνουν κίνητρο, γιατί γνωρίζουμε ότι τα σπουδαία πράγματα επιτυγχάνονται σκεπτόμενοι «ανοιχτά». Και τα σπουδαία αυτά πράγματα αρχίζουν εδώ και τώρα.

Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση cisco.gr. Συνεχής ενημέρωση είναι διαθέσιμη στο newsroom.cisco.com.

Barcelona Embraces IoE to Create a Smart City


 
The Internet of Everything | The Last Product Recall

 


Internet of Things explained simplyCISCO HELLAS

Accenture Greece

Accenture Greece

Η Accenture είναι μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών τεχνολογίας, digital και outsourcing και δραστηριοποιείται σε περισσότερους από 40 κλάδους. Απασχολεί 358.000 συμβούλους, διαθέτει γραφεία σε περισσότερες από 200 πόλεις σε 56 χώρες και ο κύκλος εργασιών της ανέρχεται στα 30 δισ. δολάρια (2014). Οι πελάτες της καλύπτουν όλο το φάσμα των κλάδων της διεθνούς αγοράς. Ανάμεσά τους βρίσκονται και 91 εταιρείες του δείκτη Fortune Global 100, καθώς και πάνω από τα τρία τέταρτα των εταιρειών του δείκτη Fortune 500.

Η Accenture δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1988 και απασχολεί περισσότερους από 500 συμβούλους. Ως τμήμα του διεθνούς δικτύου της Accenture, το γραφείο της Αθήνας εξυπηρετεί πελάτες στην Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή. Έχοντας οικοδομήσει ισχυρές συνεργασίες, σήμερα αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη επιχειρήσεων στους τομείς των Τηλεπικοινωνιών, των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, των Καταναλωτικών Προϊόντων και Λιανικής Πώλησης, της Ενέργειας καθώς και οργανισμών του Δημοσίου Τομέα.

Οι 5 τομείς υπηρεσιών –Accenture Strategy, Accenture Digital, Accenture Technology, Accenture Consulting, Accenture Operation– αποτελούν τους πυλώνες καινοτομίας και βάσει αυτών η εταιρεία καλλιεργεί παγκοσμίου κύρους δεξιότητες, συσσωρεύει γνώση και δημιουργεί, αποκτά και διαχειρίζεται καίρια στρατηγικά πλεονεκτήματα για την ανάπτυξη ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων για τους πελάτες της.

Η Accenture αποτελεί μια πρωτοπόρο εταιρεία στο πεδίο των Analytics, και ιδιαίτερα στην ελληνική αγορά, καθώς το διεθνές Center of Excellence in Marketing & Customer Analytics της εταιρείας έχει την έδρα του στην Αθήνα. Η ελληνική ομάδα, που αποτελείται από πάνω από 90 επιστήμονες, αναπτύσσει και εφαρμόζει νέες τεχνικές στο πεδίο των customer analytics, για λογαριασμό εταιρειών σε περισσότερες από 30 αγορές.


Accenture Greece

COSMOTE

COSMOTE

Η COSMOTE αποτελεί την ενιαία εμπορική μάρκα για τα προϊόντα του Ομίλου ΟΤΕ σε σταθερή, κινητή και internet. Σηματοδοτεί έναν ολοκληρωμένο κόσμο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, όπου όλοι οι πελάτες, οι ιδιώτες και οι επιχειρήσεις απολαμβάνουν εξελιγμένες λύσεις για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών αναγκών τους, με ευκολία, ταχύτητα και απλότητα, με ένα σημείο αναφοράς και ενιαία εμπειρία εξυπηρέτησης.

Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι ο μεγαλύτερος εθνικός επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές δικτύων, με επενδύσεις στην Ελλάδα που ξεπερνούν τα €2 δισ. τα τελευταία πέντε χρόνια και το €1,2 δισ. την τρέχουσα τετραετία. Το μέγεθος, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών υπό την ενιαία εμπορική ονομασία COSMOTE.

COSMOTE

Schneider Electric

Schneider Electric

H Schneider Electric είναι παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας και τον αυτοματισμό. Με έσοδα που αγγίζουν τα 25 δισ. ευρώ (οικονομικό έτος 2014), οι 170.000 εργαζόμενοι της εταιρείας εξυπηρετούν τους πελάτες της σε περισσότερες από 100 χώρες, βοηθώντας τους να διαχειριστούν την ενέργεια και τις διεργασίες τους με περισσότερο ασφαλείς, αξιόπιστους, αποτελεσματικούς και βιώσιμους τρόπους.

Η τεχνολογία, το λογισμικό, καθώς και οι υπηρεσίες που προσφέρει η Schneider Electric, από τον πιο απλό διακόπτη μέχρι το πιο περίπλοκο λειτουργικό σύστημα, βελτιώνουν τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες της διαχειρίζονται και αυτοματοποιούν τις λειτουργίες τους. Οι διασυνδεδεμένες τεχνολογίες της αναμορφώνουν τις βιομηχανίες, μετασχηματίζουν τις πόλεις, βελτιώνουν και εμπλουτίζουν τη ζωή των ανθρώπων.

Ανακαλύψτε τις λύσεις μας για τις βιομηχανίες, τα data centers, τα έξυπνα δίκτυα και τις κατοικίες και μάθετε πώς αυτές μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε, παράγουμε, συνεργαζόμαστε και ζούμε στην εποχή του Internet of Things. Στη Schneider Electric, αυτό το αποκαλούμε «Life Is On».

Περισσότερες πληροφορίες:

www.schneider-electric.com
www.youtube.com/user/SchneiderCorporate 
http://blog.schneider-electric.com/internet-of-things/


Schneider Electric

CubeIQ Ltd

CubeIQ Ltd

Φαντάσου ένα μηχάνημα το οποίο καθημερινά να «συμφωνεί ταμείο» με τους ταμίες σου, αφού πρώτα καταμετρήσει και ελέγξει τα χαρτονομίσματά σου. Να τα τοποθετεί μόνο του στο χρηματοκιβώτιο και να τα προστατεύει.
Να ειδοποιεί μόνο του την εταιρεία χρηματαποστολών για την παραλαβή τους και φυσικά να σε ενημερώνει.

Να ενημερώνει τακτικά και την Τράπεζα που έχεις επιλέξει σχετικά με το ποσό που έχεις (ή έχε)- συγκεντρώσει, ώστε και αυτή να το γνωρίζει. Να σε ενημερώνει αν κάποιος από τους ταμίες σου καθυστέρησε να του παραδώσει τις εισπράξεις του. Να μπορεί να αναβαθμίζεται μόνο του, χωρίς να διακόπτει τις «υπηρεσίες» του προς εσένα. Να ειδοποιεί μόνο του την τεχνική υποστήριξη, ενημερώνοντας την παράλληλα για το ιστορικό του και για το «πώς νιώθει».

Αν θέλεις, μπορεί να δίνει και ψιλά για το «άνοιγμα» ταμείου…

Να μπορεί να προβλέπει – να σκέφτεται – να ενεργεί, όπως εσύ του έχεις υποδείξει.
Cash Management System: Εφαρμογή "IoT" για παρακολούθηση και έλεγχο γεωγραφικά διασκορπισμένων σημείων συλλογής μετρητών σε σημεία λιανικής πώλησης και άλλους φορείς διαχείρισης μετρητών
Πληροφορίες σχετικά με το CMN-System™ είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.tcr-cubeiq.gr/rcc

LinkedIn: www.linkedin.com/company/cmn-system
Facebook: www.facebook.com/CubeIQ
Twitter: www.twitter.com/CMNsystem

The IoT of Your Cash

CubeIQ Ltd

Future Intelligence Ltd

Future Intelligence Ltd

Η Future Intelligence είναι εταιρεία τηλεπικοινωνιών που προσφέρει ολοκληρωμένη σειρά λύσεων απομακρυσμένης διαχείρισης συσκευών με ασύρματα μέσα και εφαρμογές τηλεμετρίας.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς των επικοινωνιών μεγάλης και μικρής εμβέλειας με βασικούς πυλώνες δράσης την κατασκευή ενσωματωμένων συστημάτων, την παροχή υπηρεσιών και την επιστημονική έρευνα αυτών. Συγκεκριμένα προσφέρει:

Εφαρμογές για ασύρματα δίκτυα αισθητήρων: Ολοκληρωμένες λύσεις ασύρματης διαχείρισης αισθητήρων και συσκευών (Internet Of Things Platform)
Έξυπνες λύσεις για την πόλη και την ύπαιθρο: Κατασκευή τοπικού δικτύου ελεγκτών για τον έλεγχο εξωτερικού φωτισμού, τη συλλογή δεδομένων μικροκλίματος και μετεωρολογικών σταθμών, αστικού θορύβου και αέριων ρύπων, τη διαχείριση απορριμμάτων κ.ά.
Έξυπνα συστήματα ανίχνευσης μέσω κάμερας: Ολοκληρωμένες λύσεις για real-time παρατήρηση συμβάντων με τη χρήση video analytics.
Λύσεις για δίκτυα μεγάλης εμβέλειας: Ολοκληρωμένες λύσεις για αποτελεσματική δικτύωση απομακρυσμένων υποδομών και επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης.
Υπηρεσίες έρευνας και ανάπτυξης προς τρίτες εταιρείες.

Επίσης, δραστηριοποιείται σε ερευνητικό επίπεδο στους αναδυόμενους τομείς των δικτύων 5ης γενιάς (5G), του internet του μέλλοντος (future internet), της έξυπνης πόλης (smart city), των δικτύων αισθητήρων, των συστημάτων νέφους (cloud computing) και των μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2009, έχει έδρα την Αθήνα, παράρτημα στα Ιωάννινα και αυτόνομο γραφείο στο Λονδίνο.

Future Intelligence Ltd

Mercedes-Benz Ελλάς

Mercedes-Benz Ελλάς

H Mercedes-Benz Ελλάς

Το 1982 ιδρύθηκε η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε., 100% θυγατρική του Ομίλου Daimler AG, Γενικός Διανομέας των επιβατηγών & επαγγελματικών οχημάτων Mercedes-Benz και αυτοκινήτων smart στην Ελλάδα.

Εδρεύει στη Ν. Κηφισιά, σε μια έκταση 40, υποδειγματικά οργανωμένων, λειτουργικών και φιλικών προς το περιβάλλον στρεμμάτων, όπου είναι συγκεντρωμένες όλες οι λειτουργίες πωλήσεων και  marketing των επιβατηγών και επαγγελματικών οχημάτων, καθώς και ένα πρότυπο κέντρο τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης. Στον ίδιο χώρο συστεγάζεται η εταιρεία Mercedes-Benz Financial Services Ελλάς A.E., η οποία προσφέρει  μια ευρεία γκάμα χρηματοδοτικών προϊόντων στους πελάτες της, όπως και το Hall of Stars, το κέντρο πωλήσεων επιλεγμένων μεταχειρισμένων επιβατηγών οχημάτων Mercedes-Benz “Star-Class” & smart. Επίσης διαθέτει Κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών και το Κέντρο Μεταχειρισμένων Επαγγελματικών Οχημάτων «TruckStore».

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη με πυλώνες της τα παιδιά και το περιβάλλον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της. Πάντα πρωτοπόρος στα θέματα αυτά, η Mercedes-Benz Ελλάς είναι η πρώτη εταιρεία από τον χώρο του αυτοκινήτου που εκδίδει από το 2013 Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Παράλληλα, συνεισφέρει σταθερά με χορηγίες σε σημαντικά κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της χώρας.


visit us on
http://www.mercedes-benz.gr/ & http://gr.smart.com/

join us on
https://www.facebook.com/MercedesBenzGreece & https://www.facebook.com/smart.greece

https://twitter.com/MercedesBenzGR & https://twitter.com/smartgreece

http://www.youtube.com/user/MercedesBenzGR & http://www.youtube.com/user/smartgreece

http://www.linkedin.com/company/2798967?trk=tyah


Mercedes-Benz Ελλάς

SAP

SAP

Η SAP είναι ο κορυφαίος προμηθευτής επιχειρησιακού λογισμικού παγκοσμίως. Ιδρύθηκε το 1972, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 190 χώρες, έχει πάνω από 263.000 πελάτες σε 25 κλάδους, αλληλεπιδρώντας καθημερινά με πάνω από 500 εκατομμύρια ανθρώπους. Οι εφαρμογές της SAP χρησιμοποιούνται τόσο από επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους (80% της πελατειακής βάσης), καθώς και από τις μεγαλύτερες εταιρείες διεθνώς (86% των επιχειρήσεων στο Forbes 2.000 «τρέχει» λογισμικό SAP). Οι εργαζόμενοι στη SAP ξεπερνούν τους 68.000, διαθέτουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και προσανατολισμό στην εξυπηρέτηση πελατών.

H SAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility).

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της SAP παρέχονται στον ελληνικό χώρο μέσω της SAP Hellas A.E., με γραφεία σε Αθήνα και Λευκωσία, εξυπηρετώντας Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Η SAP Hellas ΑΕ ιδρύθηκε το 1994 με σκοπό την εξάπλωση της χρήσης του λογισμικού SAP στην Ελλάδα και από τότε έχουν υλοποιηθεί περισσότερες από 1400 εγκαταστάσεις σε εταιρείες κάθε μεγέθους. Η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στην εξυπηρέτηση των πελατών και συνεισφέρει στην εξέλιξή τους ώστε να αντλούν τις μέγιστες αποδόσεις από τα συστήματα, το ανθρώπινο δυναμικό και τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους.

Η SAP Hellas Α.Ε απασχολεί περισσότερα από 70 άτομα, τα οποία θεωρεί το σημαντικότερο περιουσιασκό στοιχείο της και επενδύει σ’ αυτό. Όλοι οι εργαζόμενοι είναι άριστα καταρτισμένοι επαγγελματίες με ποιότητα, ήθος και εργατικότητα. Οι σύμβουλοι της SAP Hellas είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με τις επιχειρησιακές διαδικασίες και πρακτικές διαφόρων εταιρειών και κλάδων, με αποτέλεσμα να λειτουργούν αποτελεσματικά σε κάθε περιβάλλον. Τις προσπάθειες των συμβούλων της SAP Hellas συμπληρώνει και διευρύνει το ισχυρό δίκτυο Πιστοποιημένων Συνεργατών Υλοποίησης & Μεταπωλητών (Service Partner and Channel Partners) με αποδεδειγμένη εμπειρία υλοποίησης έργων και περισσότερους από 500 πιστοποιημένους συμβούλους.

Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.sap.com/greece
https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus
https://twitter.com/SAPHellasCyprus

Help the World Run Simple

SAP

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

Το Mediterraneo Hospital συστήνεται ως Boutique Hospital, που υποδηλώνει ότι πρόκειται για ένα μοντέρνο κτίριο, με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, στελεχωμένο με επίλεκτες ιατρικές μονάδες. Σε ένα σύγχρονο χώρο 12.000 τ.μ., υψηλής αισθητικής, αναπτύσσονται 164 κλίνες, 11 νέες χειρουργικές αίθουσες, σύγχρονο αιμοδυναμικό εργαστήριο, προηγμένης τεχνολογίας αγγειογραφικό συγκρότημα, η πρώτη υβριδική αίθουσα στην Ελλάδα, ο πρώτος αξονικός τομογράφος για real time πλοήγηση σε σπονδυλική στήλη και εγκέφαλο και η μοναδική ολοκληρωμένη μονάδα αντιμετώπισης οξέων εγκεφαλικών επεισοδίων.

Η αντιμετώπιση του ασθενούς εστιάζει στην ποιότητα και την εξατομικευμένη φροντίδα και έτσι να απολαμβάνει την πολυτέλεια αποκλειστικών υπηρεσιών.

Mediterraneo Hospital

ΕΛΚΕΘΕ

SIEMENS

Face-to-Face Consultants

Face-to-Face Consultants

Η Face-to-Face Consultants παρέχει προσωποποιημένες και προσωπικές υπηρεσίες με συνέπεια, συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνει, αφοσίωση στους στόχους του πελάτη και δέσμευση στο αποτέλεσμα με προστιθέμενη αξία για τον πελάτη.

Με 15ετή παρουσία στην αγορά των υπηρεσιών δραστηριοποιείται στους
εξής επιχειρησιακούς τομείς:
• Executive Services (personal/group coaching in public speaking,
ανάπτυξη και βελτίωση presentation skills, speechwriting/ghostwriting,
business savoir-vivre, ανάπτυξη personal branding),
• Εταιρικές Υπηρεσίες (υποστήριξη σχεδίου μάρκετινγκ, επικοινωνίας
και εταιρικού προφίλ),
• Εκδοτικές Υπηρεσίες (έρευνα/αξιολόγηση υλικού, συγγραφή /
επιμέλεια / μετάφραση έντυπου υλικού, οργάνωση/εποπτεία εκδοτικής
παραγωγής).

Σήμερα το επιχειρηματικό και επενδυτικό κλίμα δείχνει ιδιαίτερα δύσκολο και για πολλούς ακόμη και δυσοίωνο, όμως ακριβώς γι’ αυτό η καινοτομία, η πρωτοτυπία, το πάθος για δημιουργία, το πείσμα για αντίσταση στις αντιξοότητες και η αισιοδοξία που είναι έμφυτη στην ανθρώπινη φύση έχουν συνασπιστεί έναντι αυτών των δυσκολιών.
Αποστολή της Face-to-Face Consultants είναι να γίνει ο πιο αξιόπιστος «συνοδοιπόρος» των τολμηρών οραματιστών που θα επιλέξουν με πίστη να παραμείνουν στην «εικόνα του επιχειρείν» της Ελλάδας του αύριο.

Facebook: fb.com/ConsultantsFacetoFace.

Face-to-Face Consultants

ACCESS

ACCESS

Η ACCESS A.E. είναι μια σύγχρονη εταιρεία επικοινωνίας, με πολυετή και δυναμική παρουσία στον χώρο των γραφικών τεχνών.  

Εξειδικευόμαστε στις παραγωγές εντύπων κατά απαίτησηprinting on demand- και προσφέρουμε έξυπνες λύσεις που μπορούν να τονώσουν τις πωλήσεις σας αλλά και να εξοικονομήσετε πόρους εκτυπώνοντας ακριβώς την ποσότητα των εντύπων που χρειάζεστε. Τώρα μπορείτε να έχετε συνεχώς φρέσκο και επικαιροποιημένο έντυπο υλικό προς χρήση, χωρίς τη δέσμευση παραγγελίας μεγάλων ποσοτήτων, χωρίς υψηλά κόστη παραγωγών, χωρίς την ανάγκη αποθηκευτικών χώρων για μη αξιοποιήσιμα έντυπα.

Στη σημερινή εποχή που σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις επαναπροσδιορίζουν στόχους, ανάγκες, ρόλους και αρμοδιότητες, είμαστε δίπλα σας, συνεργάτες και συνοδοιπόροι στην επιτυχία σας. Μέσω των πιστοποιημένων διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας και υπηρεσιών επικοινωνίας -ISO 9001:2008 & ΕΛΟΤ 1435:2009- της εταιρείας μας αποκτάτε πρόσβαση σε παραγωγές υψηλής προσδοκίας και εξυπηρετήστε ποιοτικά και αποτελεσματικά μέσω του δικτύου επικοινωνίας μας. Όταν λέμε ότι η ικανοποίησή σας είναι εγγυημένη το εννοούμε!

access@access.grt. 210 38 04 460 | f. 210 38 47 447

ACCESS

SOUND AND VISUAL - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

SOUND AND VISUAL - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Η SOUND AND VISUAL - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α.Ε. είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενοικίασης οπτικοακουστικού εξοπλισμού για συνέδρια και εκδηλώσεις στην Ελλάδα. Από το 1978 έως σήμερα παρέχουμε υπηρεσίες τήρησης πρακτικών και προσφέρουμε ολοκληρωμένες τεχνικές λύσεις που καλύπτουν όλο το εύρος των τεχνικών αναγκών του συνεδρίου, του εταιρικού event, της ημερίδας ή όποιας άλλης εκδήλωσης.

Τα τμήματα που λειτουργούν στην εταιρεία μας είναι τα ακόλουθα:

A. Τήρηση Πρακτικών Συνεδριάσεων

1. Ψηφιακή Ηχογράφηση
2. Απομαγνητοφώνηση πρακτικών και στοιχειοθεσία σε Η/Υ
3. Εκτύπωση και Βιβλιοδεσία

B. Σχεδιασμός & Τεχνική Κάλυψη συνεδρίων & event

Μελέτη, σχεδιασμός, ενοικίαση, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη οπτικοακουστικού εξοπλισμού για συνέδρια, ημερίδες, συνεντεύξεις τύπου, εταιρικές εκδηλώσεις και εκθεσιακά περίπτερα.

1. Προβολικός εξοπλισμός
2. Ηχητικός εξοπλισμός
3. Φωτιστικός εξοπλισμός
4. Μεταφραστικά συστήματα
5. Συστήματα ψηφοφορίας
6. Σκηνικά συνεδρίων – εκτυπωτικές εργασίες
7. Συστήματα πληροφορικής

Μόνιμες εγκαταστάσεις – Μελέτη, Σχεδιασμός και υλοποίηση.

SOUND AND VISUAL - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

REDPiXEL

REDPiXEL

Με την εμπειρία 91 ετών στον χώρο του Τύπου και μετά από 19 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο Διαδίκτυο και τις ψηφιακές εκδόσεις, η Ναυτεμπορική προχωρά στην παροχή ολοκληρωμένων ψηφιακών υπηρεσιών.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της, την τεχνογνωσία και τις δεξιότητες των ανθρώπων της, η Ναυτεμπορική έχει συγκροτήσει την ομάδα της REDPiXEL η οποία εργάζεται για να σας προσφέρει τις λύσεις που χρειάζεστε.

Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε ψηφιακές υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας, με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την ευχρηστία και την αισθητική.

Σε μια αγορά που δεν σταματά να εξελίσσεται, η REDPiXEL σας προσφέρει ό,τι χρειάζεστε για να απευθυνθείτε στο κοινό στο οποίο στοχεύετε και να ξεχωρίσετε:

Content marketing

Σχεδιασμός ψηφιακού περιβάλλοντος (Digital design)

Ανάπτυξη ιστοσελίδων και εφαρμογών (Web development)

Enterprise search solutions for media and e-commerce

Social media marketing

REDPiXEL