venue-lg.png

ΠΡΟΦΙΛ ΧΟΡΗΓΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

EUROPEAN COMMUNITY SHIPOWNERS' ASSOCIATION (ECSA)

Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Eurobank

Eurobank

Ο Όμιλος Eurobank είναι ένας δυναμικός χρηματοοικονομικός οργανισμός με παρουσία σε 8 χώρες, σύνολο ενεργητικού €73,8 δισ. και ανθρώπινο δυναμικό 16.662 εργαζόμενους. Ξεκίνησε τη διαδρομή του το 1990 και, έπειτα από μια δυναμική πορεία ανάπτυξης και συγχωνεύσεων, πρωτοστατεί τα τελευταία χρόνια στις εξελίξεις και τη διαμόρφωση του τραπεζικού περιβάλλοντος. Με συνολικό δίκτυο άνω των 960 σημείων εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο Όμιλος παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Στην Ελλάδα, η Eurobank είναι ένας από τους τέσσερις πυλώνες του τραπεζικού συστήματος. Με δύο διακριτά δίκτυα λιανικής ―το Δίκτυο Eurobank και το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο― κέντρα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, εξειδικευμένο δίκτυο private banking και βραβευμένα ηλεκτρονικά δίκτυα, η φιλοσοφία της Eurobank εστιάζει στην υψηλή εξυπηρέτηση, την αξιοπιστία και την ασφάλεια.

Ο Όμιλος επίσης διατηρεί στρατηγική θέση στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Σερβία, διακρίνεται στον τομέα διαχείρισης περιουσίας στην Κύπρο, το Λουξεμβούργο και το Λονδίνο, ενώ έχει παρουσία στην Ουκρανία.

eurobank-megethi.PNG

Πέρα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα, ο Όμιλος αναπτύσσει δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιεί ενέργειες και πρωτοβουλίες που στηρίζουν τους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνίας, του Πολιτισμού, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς και οργανώσεις, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται έντονα σε θέματα προστασίας του Περιβάλλοντος, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Eurobank

BCA COLLEGE

BCA COLLEGE

Το BCA ήταν το πρώτο κολέγιο που ίδρυσε τμήμα ακαδημαϊκών σπουδών στο Shipping Management στην Ελλάδα, το 1971. Ήταν επίσης το πρώτο ίδρυμα που προσέφερε προγράμματα Shipping σε επίπεδο Bachelor και Master, τα οποία εστίαζαν στις ανάγκες της παγκόσμιας ναυτιλιακής αγοράς παρέχοντας τη σε βάθος γνώση του αντικειμένου και το εύρος δεξιοτήτων που απαιτούνται για την επίτευξη επιτυχημένης καριέρας στη ναυτιλία.

Το BCA έχει το δεύτερο σε μέγεθος Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στην Ευρώπη με 400 μαθητές και δίκτυο 4.000 αποφοίτων. Αντίστοιχα, το Πανεπιστήμιο του Plymouth είναι από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα στον τομέα των ναυτιλιακών σπουδών παγκοσμίως, που εκπονεί έρευνα παγκόσμιας κλάσης και παράγει τεχνολογικής αιχμής έργα, όπως το πρώτο σε πλήρες μέγεθος στον κόσμο αυτόνομο μη επανδρωμένο ερευνητικό πλοίο.

Οι σπουδαστές του BCA διερευνούν τον συναρπαστικό και γεμάτο προκλήσεις κόσμο της ναυτιλίας, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων, που διδάσκονται από ειδικούς, επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς του κλάδου. Τα προπτυχιακά και τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες του ναυτιλιακού κλάδου με τη βοήθεια του Επιχειρηματικού Συμβουλίου του BCA –Τομέα Ναυτιλίας (http://www.bca.edu.gr/en/article/1451/shipping-sector).

BCA COLLEGE

Vodafone

Vodafone

Η Vodafone Ελλάδας είναι μέλος του Ομίλου Vodafone, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους τηλεπικοινωνιών σε όλο τον κόσμο, με ισχυρή παρουσία στην αγορά της κινητής, σταθερής και του internet της χώρας. Στα 20 χρόνια δραστηριοποίησής της στην Ελλάδα, η Vodafone οδηγεί την αγορά μπροστά και συνεχίζει να συνεισφέρει σε καινοτομία, ενώ μετά την ενσωμάτωση της hellas online, διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο Οπτικών Ινών στην Ελλάδα.

Η Vodafone στέκεται δίπλα στις επιχειρήσεις ως αξιόπιστος συνεργάτης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν την πληροφορική με τις τηλεπικοινωνίες, ενισχύοντας την αποδοτικότητα και την ευελιξία τους. Οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν τον κατάλληλο συνδυασμό λύσεων και υπηρεσιών να γίνουν «Ready Business», δηλαδή ικανές να εξελίσσονται διαρκώς και να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις αυξανόμενες προκλήσεις της αγοράς.

Vodafone

Chiotelis&Co / Advocates-Consultants

Chiotelis&Co / Advocates-Consultants

Η Chiotelis and Co εξειδικεύεται στο εμπορικό και ναυτικό δίκαιο και παρέχει υψηλής ποιότητας συμβουλευτικές και νομικές υπηρεσίες.

Στελεχώνεται από Έλληνες και κοινοτικούς δικηγόρους, συμβούλους εξειδικευμένους στη ναυτιλιακή και ναυτική πρακτική, καθώς και άτομα προερχόμενα από το δικαστικό σώμα. Χάρη στην εμπειρία και τις εξειδικευμένες γνώσεις των συνεργατών μας, εξασφαλίζουμε ολοκληρωμένες και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες στους πελάτες μας. Σ’ αυτό συμβάλλουν οι έμπιστοι και αξιόπιστοι ανταποκριτές μας σε όλον τον κόσμο. Αγωνιζόμαστε καθημερινά για να διατηρήσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας, με σταθερό γνώμονα τον συνδυασμό υψηλής κατάρτισης, ταχύτατης εξυπηρέτησης και λογικής χρέωσης.

Δυνάμενοι να εξασφαλίσουμε υπηρεσίες στους πελάτες, όχι μόνο εντός αλλά και εκτός της ελληνικής δικαιοδοσίας, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη Ελλήνων και ξένων πελατών και οργανισμών, μεταξύ των οποίων P&I Clubs, πλοιοκτήτες, θαλάσσιους αρωγούς, ιδιωτικούς επενδυτές, κυβερνητικούς φορείς, οργανισμούς λιμένων, τράπεζες και κατασκευαστικές εταιρείες.

Chiotelis&Co / Advocates-Consultants

Intermodal Group

Intermodal Group

Το Group εταιρειών της Intermodal, από την ίδρυσή του το 1984 έως σήμερα, έχει ισχυροποιηθεί μέσω συνεργασιών αλλά και συγχωνεύσεων. Σήμερα περιλαμβάνει πάνω από τρεις εταιρείες στον ίδιο όμως εργασιακό χώρο και έτσι έχει γίνει κομβικό σημείο πληροφοριών, πόρων και εξειδίκευσης στις αγορές της Ελλάδας και της Κίνας, όπου και διατηρεί γραφεία. Ταυτόχρονα κάθε επιχειρηματική οντότητα διατηρεί την ιδιότητά της συνάπτοντας ιδιαίτερη πελατοκεντρική σχέση με πλοιοκτήτες, διαχειριστές, εμπόρους, ναυλωτές και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, που επωφελούνται από τη συνδυαστική εμπειρία των τεχνικών, επιχειρησιακών και οικονομικών γνώσεων των στελεχών μας.

Το Group της Intermodal δραστηριοποιείται σε αγοραπωλησίες, ναυλώσεις, κατασκευές και διαλύσεις πλοίων, επισκευές και μετασκευές πλοίων σε ναυπηγεία που αντιπροσωπεύει, καθώς και σε αντιπροσώπευση agencies σε παγκόσμια κλίμακα. Η εξειδίκευση στην offshore αγορά και στις ρυμουλκήσεις μέσω αποκλειστικών συνεργασιών με κορυφαίες εταιρείες, καθώς και η πολυετής παρουσία μας στον ιδιαιτέρως απαιτητικό κλάδο της ακτοπλοΐας μάς διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό.

Μέσω της παροχής μεγάλου αριθμού εξαιρετικά εξειδικευμένων υπηρεσιών καθίσταται ένα ολοκληρωμένο one-stop-shop με ιδιαίτερη τεχνογνωσία, ειδικά σε δύσκολες διαπραγματεύσεις, και αποτελεί προτιμώμενο επιχειρηματικό ναυτιλιακό σύμβουλο και συνεργάτη.

Intermodal Group

Manifest

Manifest

Η Manifest είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία με ηγετική θέση στον χώρο του Facility Management, η οποία ιδρύθηκε το 2003. Παρέχει υπηρεσίες διαμόρφωσης, καθαριότητας και φύλαξης κτιριακών εγκαταστάσεων, όπως και συντήρησης Η/Μ εξοπλισμού, ενώ δημιουργεί τις προϋποθέσεις ενός ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος με την ανάληψη έργων πρασίνου και την τροφοδοσία φρέσκου φαγητού. Η Manifest απασχολεί περισσότερους από 550 εργαζόμενους, δραστηριοποιείται σε 30 πόλεις της Ελλάδας, εξυπηρετεί ήδη 1.100 κτίρια, παραδίδει καθημερινά 3.000 ώρες υπηρεσίας, και εξασφαλίζει, καινοτομώντας, τις προϋποθέσεις για την αύξηση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας, παράλληλα με τη μείωση λειτουργικού κόστους των δραστηριοτήτων κάθε πελάτη της. Η εταιρεία, στηριζόμενη στο ανθρωποκεντρικό μοντέλο λειτουργία της, εκφράζει με συνέπεια την αφοσίωσή της σε θέματα κοινωνικής ευθύνης.

Manifest

MARITA HELLAS

MARITA HELLAS

Με εμπειρία πάνω από 45 χρόνια, η εταιρεία ΜΑΡΙΤΑ ΕΛΛΑΣ έχει εδραιωθεί στον χώρο της ναυτιλίας παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα των σωστικών για όλους τους τύπους πλοίων και με εξειδίκευση σε Συστήματα Εγκατάλειψης Πλοίων (MES), πνευστές σχεδίες (life rafts), πυροσβεστικά συστήματα (CO2, NOVEC, FM200, WATER MIST κ.ά.), συσκευές διαφυγής (EEBD), αναπνευστικές συσκευές, στολές εμβαπτίσεως (immersion suits), σωσίβια και άλλα σωστικά είδη.

Η ΜΑΡΙΤΑ ΕΛΛΑΣ είναι εξουσιοδοτημένος εμπορικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Survitec Group, έναν από τους κυρίαρχους οίκους στον τομέα ασφάλειας και επιβίωσης στη θάλασσα που συμπεριλαμβάνει εταιρείες όπως RFD, ZODIAC, DSB, BEAUFORT,  EUROVINIL, CREWSAVER, ELLIOT, TOYO, LIFEGUARD και άλλων κατασκευαστών που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τη σχεδίαση και την καινοτομία των προϊόντων τους.

Η ΜΑΡΙΤΑ ΕΛΛΑΣ είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 -2008 και οι υπηρεσίες της εγκεκριμένες από νηογνώμονες,  όπως Lloyd’s Register, DNV-GL, ABS, RINA, ΝΚΚ, BV, καθώς και από την USCG (United States Coast Guard).

MARITA HELLAS

MERCEDES-BENZ HELLAS

MERCEDES-BENZ HELLAS

Το 1982 ιδρύθηκε η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε., 100% θυγατρική του Ομίλου Daimler AG, γενικός διανομέας των επιβατηγών & επαγγελματικών οχημάτων Mercedes-Benz και αυτοκινήτων Smart στην Ελλάδα.
Εδρεύει στη Ν. Κηφισιά, σε μια έκταση 40 στρεμμάτων, υποδειγματικά οργανωμένων, λειτουργικών και φιλικών προς το περιβάλλον, όπου είναι συγκεντρωμένες όλες οι λειτουργίες των πωλήσεων και του marketing επιβατηγών και επαγγελματικών οχημάτων, καθώς και ένα πρότυπο κέντρο τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης. Στον ίδιο χώρο συστεγάζεται η εταιρεία Mercedes-Benz Financial Services Ελλάς A.E., με στόχο την προσφορά μιας ευρείας γκάμας χρηματοδοτικών προϊόντων στους πελάτες της.
Επίσης διαθέτει Κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών, Κέντρο Μεταχειρισμένων Επαγγελματικών Οχημάτων «TruckStore», ενώ τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα επιβατηγά Mercedes-Benz Stars προωθούνται από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο Mercedes-Benz και Smart.
Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη με πυλώνες της τα παιδιά και το περιβάλλον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της εταιρείας. Πάντα πρωτοπόρος στα θέματα αυτά, η Mercedes-Benz Ελλάς ήταν η πρώτη εταιρεία από τον χώρο του αυτοκινήτου που εξέδωσε Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας για το έτος 2013. Παράλληλα, συνεισφέρει σταθερά με χορηγίες σε σημαντικά κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της χώρας.

visit us on
http://www.mercedes-benz.gr/ & http://gr.smart.com/

join us on
https://www.facebook.com/MercedesBenzGreece & https://www.facebook.com/smart.greece

https://twitter.com/MercedesBenzGR & https://twitter.com/smartgreece

http://www.youtube.com/user/MercedesBenzGR & http://www.youtube.com/user/smartgreece

http://www.linkedin.com/company/2798967?trk=tyah

MERCEDES-BENZ HELLAS

OTESAT- MARITEL

OTESAT- MARITEL

Η OTESAT_MARITEL, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, αποτελεί εταιρεία παροχής Δορυφορικών Τηλεπικοινωνιών που εστιάζει στις ναυτιλιακές μεταφορές καταλαμβάνοντας στη μακρόχρονη πορεία της ηγετική θέση μεταξύ των παρόχων επικοινωνιών στην ελληνική ναυτιλία, ενώ συνιστά και ένα εκ των πλέον αναγνωρίσιμων brands διεθνώς.

Η εταιρεία παρέχει δορυφορικές επικοινωνίες και ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες που συνδυάζουν δορυφορικά και επίγεια δίκτυα δεδομένων και φωνής και εξειδικευμένες εφαρμογές πληροφορικής μέσω των δορυφορικών δικτύων Inmarsat, Iridium και VSAT. Επενδύει στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών αναπτύσσοντας πληθώρα συνδρομητικών υπηρεσιών που προσφέρονται για επιχειρησιακή και ιδιωτική χρήση (υπηρεσίες πληρωμάτων πλοίων), που ενδεικτικά περιλαμβάνουν καρτοτηλεφωνία, internet, e-mail, κ.ά. Παρέχει δορυφορικό τερματικό τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό (εγκατάσταση, παραμετροποίηση, υποστήριξη), ενώ τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της με την παροχή ηλεκτρονικού εξοπλισμού γέφυρας (ECDIS,κ.ά), καθώς και υπηρεσιών επιθεώρησης ραδιοεξοπλισμού (GMDSS RadioSurvey & APT). Τέλος, η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες Εκκαθάρισης (GR01). Όλες οι υπηρεσίες καλύπτονται από καθημερινή 24ωρη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη.

Η OTESAT_MARITEL είναι η μόνη ελληνική εταιρεία ναυτιλιακών τηλεπικοινωνιών που εναρμονίζεται με τα πλέον αυστηρά ελληνικά και διεθνή πρότυπα τηλεπικοινωνιακών παρόχων.

OTESAT- MARITEL

FreeSeas Inc.

FreeSeas Inc.

H FreeSeas Inc. είναι διεθνής ναυτιλιακή εταιρεία μεταφοράς ξηρού φορτίου. Διαχειρίζεται ένα στόλο από πλοία Handysize. Είναι εισηγμένη στον NASDAQ με το σύμβολο FREE.

Τα δυναμικά στελέχη της ανώτατης διοίκησης επικεντρώνουν τη στρατηγική τους στην ανάπτυξη των μετόχων και στην ενεργή παρουσία της εταιρείας στις διεθνείς κεφαλαιαγορές.

Η FreeSeas έχει ως αποστολή της να προσθέτει αξία στην αναδυόμενη βιομηχανία ξηρού φορτίου.

FreeSeas Inc.

ALBA Graduate Business School

ALBA Graduate Business School

ALBA Graduate Business School

Το ALBA είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά Business Schools. Ιδρύθηκε και λειτουργεί υπό την αιγίδα της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας του ΣΕΒ, της ΕΕΔΕ και του ΕΒΕΑ. Στόχος του είναι να εκπαιδεύσει τους οραματιστές ηγέτες του αύριο και να προωθήσει ενεργά την επιστημονική έρευνα και την ανάπτυξη νέας γνώσης. Προσφέρει 15 μεταπτυχιακά προγράμματα ― μεταξύ των οποίων MBA in Shipping, MSc in Shipping Management και MSc in International Shipping & Finance σε συνεργασία με το βρετανικό Πανεπιστήμιο του Reading. Όλα τα προγράμματα του ALBA είναι πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.alba.edu.gr

ALBA Graduate Business School

The American Club

The American Club

Ιδρύθηκε το 1917 και αποτελεί τoν μοναδικό αλληλοναυτασφαλιστικό οργανισμό (P&I Club) με έδρα στην αμερικανική ήπειρο.

Μέλος του International Group, το Club παρέχει υπηρεσίες πλήρους κάλυψης αστικής ευθύνης προς τρίτους (P&I) και νομικής προστασίας (FD&D), με σημαντική αύξηση στο ασφαλισμένο τονάζ του σε παγκόσμιο επίπεδο κατά τα τελευταία έτη.

Με κεντρικά γραφεία στη Νέα Υόρκη, η διαχειρίστρια εταιρεία του American Club, Shipowners Claims Bureau, Inc., έχει γραφεία και στο Λονδίνο, Πειραιά, Σαγκάη, Χονγκ Κονγκ και Νταλιάν. Με αφοσιωμένα και εξειδικευμένα στελέχη, συμπεριλαμβανομένων νομικών, ναυτικών και εμπειρογνωμόνων, προάγει ένα ενεργό πρόγραμμα ασφάλειας και πρόληψης ζημιών με αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας. To American Club διαθέτει την τεχνογνωσία και τη δυναμικότητα ανταπόκρισης στις ανάγκες των μελών του.

The American Club

BALUCO

IRI – THE MARSHALL ISLANDS REGISTRY

IRI – THE MARSHALL ISLANDS REGISTRY

Η International Registries Inc. και οι θυγατρικές της (IRI) παρέχουν διοικητική και τεχνική υποστήριξη στο Νηολόγιο της Δημοκρατίας των Νήσων Μάρσαλ. Το Νηολόγιο των Νήσων Μάρσαλ είναι το τρίτο σε μέγεθος παγκοσμίως, ξεπερνώντας σε χωρητικότητα τα 128 εκατ. gross tons, τον Δεκέμβριο του 2015. H IRI διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο 27 γραφείων με δυνατότητα εγγραφής πλοίων στο νηολόγιο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων υπό κατασκευή, εγγραφής υποθηκών, υποστήριξης σε θέματα εταιρειών και σε διαδικασίες έκδοσης εγγράφων για ναυτικούς.

Οι πελάτες αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο του Νηολογίου και για τον λόγο αυτό η IRI προσπαθεί να παρέχει πλήρεις υπηρεσίες από οποιοδήποτε γραφείο της σε εικοσιτετράωρη βάση.

IRI – THE MARSHALL ISLANDS REGISTRY

MATRIX Broker at Lloyd's

MATRIX Broker at Lloyd's

Με ηγετική θέση σε στοχευμένες αγορές, κερδοφορία και εύρωστη κεφαλαιακή βάση που διασφαλίζει και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, η MATRIX Broker at Lloyd’s διευρύνει συστηματικά το φάσμα των δραστηριοτήτων της, ενώ αναπτύσσει και εξάγει πρωτοποριακά μοντέλα και καλύψεις ειδικών κινδύνων.

Σήμερα, με τη MATRIX [MIRB] Marine Brokers, o όμιλος παρέχει ολοκληρωμένες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην τοποθέτηση κινδύνων στην αγορά των Lloyd’s και στην παγκόσμια αγορά του Hull & Machinery. H έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα της MATRIX Marine Brokers προσφέρει κορυφαία εξυπηρέτηση κατά τον διακανονισμό της ζημίας και ανταποκρίνεται με τις πλέον εξατομικευμένες λύσεις στις σύνθετες ασφαλιστικές ανάγκες της σύγχρονης ναυτιλιακής δραστηριότητας.  

MATRIX Broker at Lloyd's

ΟΛΠ Α.Ε.

ΟΛΠ Α.Ε.

Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) Α.Ε. αποτελεί σύστημα λιμενικών εγκαταστάσεων και είναι το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό επιβατικό λιμάνι: Εξυπηρετεί ετησίως 40.000 αφιξοαναχωρήσεις πλοίων, σχεδόν 20 εκ. επιβάτες, 3,5 εκ. εμπορευματοκιβώτια, 400.000 transit αυτοκίνητα και 2,0 εκ. επιβάτες κρουαζιέρας.

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη και οι περιβαλλοντικές πολιτικές αποτελούν κύρια στοιχεία της δραστηριότητάς του, γεγονός για το οποίο επιβραβεύθηκε με τον τίτλο ECOPORT από την Ευρωπαϊκή Ένωση Λιμένων (ESPO).

Ο ΟΛΠ Α.Ε., ιστορικά από το 1930 που ιδρύθηκε, συνέβαλε αξιοσημείωτα στην οικονομική ανάπτυξη και μεγέθυνση της χώρας. Είναι εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών με κύριο μέτοχο το δημόσιο.

ΟΛΠ Α.Ε.

SAXO BANK

SAXO BANK

Η Saxo Bank εξειδικεύεται σε διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις προσφέροντας σε ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές ολοκληρωμένη σειρά επενδυτικών τεχνολογιών, εργαλείων και στρατηγικών. Παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 30.000 επενδυτικά προϊόντα μέσα από έναν μόνο λογαριασμό. Forex, CFDs, Μετοχές, Futures, Options, Ομόλογα και άλλα προϊόντα είναι διαθέσιμα μέσω της πολυβραβευμένης πλατφόρμας SaxoTrader και της νέας πλατφόρμας SaxoTraderGO που προσφέρει ενιαία εμπειρία συναλλαγών σε όλες τις φορητές συσκευές.

Η Saxo Bank ιδρύθηκε το 1992 με έδρα στην Κοπεγχάγη και είναι μια πλήρως αδειοδοτημένη τράπεζα που εποπτεύεται από τις αρμόδιες ευρωπαϊκές Αρχές και το FSA της Δανίας. Διατηρεί γραφεία σε 25 χώρες παγκοσμίως και στην Ελλάδα από το 2009.

SAXO BANK

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ (ΣΕΕΝ)

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ (ΣΕΕΝ)

Ο ΣΕΕΝ ιδρύθηκε το 1921 και αποτελεί τον φορέα εκπροσώπησης του κλάδου πλοιοκτησίας – εφοπλισμού επιβατηγών πλοίων στην Ελλάδα. Είναι θεσμικός συνομιλητής του Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου και της κυβέρνησης για τη διαμόρφωση του ακτοπλοϊκού δικτύου όπως και για ζητήματα της επιβατηγού ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής.

Σκοπός του ΣΕΕΝ είναι η προάσπιση, προαγωγή και προβολή της συμβολής της επιβατηγού ναυτιλίας στην ελληνική οικονομία, στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της χώρας και στην ανάπτυξη των νησιωτικών περιοχών, όπως και η ανάληψη ενεργειών για τη βελτιστοποίηση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας της επιβατηγού ναυτιλίας στην Ελλάδα, στην ΕΕ και παγκοσμίως. Αποστολή του ΣΕΕΝ είναι να συμβάλει στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της σύγχρονης ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας, που δημιουργεί ένα ανταγωνιστικό εθνικό κεφάλαιο.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ (ΣΕΕΝ)

Bureau Veritas

ITCM

LAROS by Prisma Electronics

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

REDPiXEL

REDPiXEL

Με την εμπειρία 90 ετών στον χώρο του Τύπου και μετά από 18 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο Διαδίκτυο και τις ψηφιακές εκδόσεις, η Ναυτεμπορική προχωρά στην παροχή ολοκληρωμένων ψηφιακών υπηρεσιών.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της, την τεχνογνωσία και τις δεξιότητες των ανθρώπων της, η Ναυτεμπορική έχει συγκροτήσει την ομάδα της REDPiXEL η οποία εργάζεται για να σας προσφέρει τις λύσεις που χρειάζεστε.

Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε ψηφιακές υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας, με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την ευχρηστία και την αισθητική.

Σε μια αγορά που δεν σταματά να εξελίσσεται, η REDPiXEL σας προσφέρει ό,τι χρειάζεστε για να απευθυνθείτε στο κοινό στο οποίο στοχεύετε και να ξεχωρίσετε:

Content marketing

Σχεδιασμός ψηφιακού περιβάλλοντος (Digital design)

Ανάπτυξη ιστοσελίδων και εφαρμογών (Web development)

Enterprise search solutions for media and e-commerce

Social media marketing

REDPiXEL

Face-to-Face Consultants

Face-to-Face Consultants

Η Face-to-Face Consultants παρέχει προσωποποιημένες και προσωπικές υπηρεσίες με συνέπεια και δέσμευση στο αποτέλεσμα, συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνει, πλήρη επίγνωση των αναγκών του πελάτη, ήθος στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Με μακρόχρονη παρουσία στην αγορά των υπηρεσιών δραστηριοποιείται στους εξής επιχειρησιακούς τομείς:

 • Executive Services
 • personal/ coaching in public speaking
 • ανάπτυξη personal branding
 • ανάπτυξη και βελτίωση presentation skills
 • speechwriting/ghostwriting
 • business savoir-vivre
 • Εταιρικές Υπηρεσίες
 • group coaching in public speaking
 • υποστήριξη σχεδίου μάρκετινγκ/επικοινωνίας/εταιρικού προφίλ
 • διοργάνωση εκδηλώσεων
 • business savoir-vivre
 • Εκδοτικές Υπηρεσίες
 • έρευνα/αξιολόγηση υλικού προς έκδοση
 • συγγραφή/επιμέλεια/μετάφραση/ελληνικοποίηση
 • οργάνωση/εποπτεία εκδοτικής παραγωγής


Το ταξίδι της Face-to-Face Consultants με την ελληνική ναυτιλία άρχισε πριν πολλά χρόνια. Είμαστε συνταξιδιώτες των τολμηρών και πρωτοπόρων Ελλήνων που έχουν μάθει να κουμαντάρουν τα βαπόρια και τις εταιρείες τους, αλλά και τους διεθνείς οργανισμούς, με δύναμη ψυχής, αξιοπρέπεια, ευρηματικότητα, πάθος και πείσμα είτε σε ήρεμες είτε σε φουρτουνιασμένες θάλασσες.

Αποστολή της Face-to-Face Consultants είναι να γίνει ο πιο αξιόπιστος «συνταξιδιώτης» αυτών που οραματίζονται ήδη τη μετά τις παρούσες αντιξοότητες εποχή και αυτών που θα επιλέξουν να διατηρήσουν το ελληνικό ναυτιλιακό θαύμα.

Face-to-Face Consultants

Interpretit

Interpretit

Interpretit – Η νέα διάσταση στις υπηρεσίες διερμηνείας και μετάφρασης

Η interpretit ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής για απρόσκοπτη επικοινωνία και παρέχει  υπηρεσίες ταυτόχρονης και διαδοχικής διερμηνείας  και υπηρεσίες μετάφρασης. Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε με εφόδια την εμπειρία, την εξειδίκευση και το μεράκι των στελεχών της για να διασφαλίσει ότι το μήνυμά σας θα ακουστεί δυνατά, καθαρά και με ακρίβεια σε οποιαδήποτε γλώσσα!

Interpretit σημαίνει: Απρόσκοπτη επικοινωνία. Λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε ανάγκη και περίσταση. Άριστη ποιότητα που διασφαλίζεται μέσω των προσεκτικά επιλεγμένων συνεργατών μας. Επαγγελματισμός, σεβασμός και εχεμύθεια. Γιατί η επικοινωνία δεν είναι μόνο δικαίωμα. Είναι ανάγκη και δε τη διαπραγματευόμαστε!

Μάθετε περισσότερα για εμάς στο www.interpretit.eu.

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε!

Interpretit

Access

Access

Η ACCESS A.E. είναι μια σύγχρονη εταιρεία επικοινωνίας, με πολυετή και δυναμική παρουσία στον χώρο των γραφικών τεχνών.  

Εξειδικευόμαστε στις παραγωγές εντύπων κατά απαίτηση –printing on demand- και προσφέρουμε έξυπνες λύσεις που μπορούν να τονώσουν τις πωλήσεις σας αλλά και να εξοικονομήσετε πόρους εκτυπώνοντας ακριβώς την ποσότητα των εντύπων που χρειάζεστε. Τώρα μπορείτε να έχετε συνεχώς φρέσκο και επικαιροποιημένο έντυπο υλικό προς χρήση, χωρίς τη δέσμευση παραγγελίας μεγάλων ποσοτήτων, χωρίς υψηλά κόστη παραγωγών, χωρίς την ανάγκη αποθηκευτικών χώρων για μη αξιοποιήσιμα έντυπα.

Στη σημερινή εποχή που σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις επαναπροσδιορίζουν στόχους, ανάγκες, ρόλους και αρμοδιότητες, είμαστε δίπλα σας, συνεργάτες και συνοδοιπόροι στην επιτυχία σας. Μέσω των πιστοποιημένων διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας και υπηρεσιών επικοινωνίας -ISO 9001:2008 & ΕΛΟΤ 1435:2009- της εταιρείας μας αποκτάτε πρόσβαση σε παραγωγές υψηλής προσδοκίας και εξυπηρετήστε ποιοτικά και αποτελεσματικά μέσω του δικτύου επικοινωνίας μας. Όταν λέμε ότι η ικανοποίησή σας είναι εγγυημένη το εννοούμε!

[email protected] | t. 210 38 04 460 | f. 210 38 47 447

Access

SOUND AND VISUAL - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

SOUND AND VISUAL - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Η SOUND AND VISUAL - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α.Ε. είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενοικίασης οπτικοακουστικού εξοπλισμού για συνέδρια και εκδηλώσεις στην Ελλάδα. Από το 1978 έως σήμερα παρέχουμε υπηρεσίες τήρησης πρακτικών και προσφέρουμε ολοκληρωμένες τεχνικές λύσεις που καλύπτουν όλο το εύρος των τεχνικών αναγκών του συνεδρίου, του εταιρικού event, της ημερίδας ή όποιας άλλης εκδήλωσης.

Τα τμήματα που λειτουργούν στην εταιρεία μας είναι τα ακόλουθα:

A. Τήρηση Πρακτικών Συνεδριάσεων

1. Ψηφιακή Ηχογράφηση
2. Απομαγνητοφώνηση πρακτικών και στοιχειοθεσία σε Η/Υ
3. Εκτύπωση και Βιβλιοδεσία

B. Σχεδιασμός & Τεχνική Κάλυψη συνεδρίων & event

Μελέτη, σχεδιασμός, ενοικίαση, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη οπτικοακουστικού εξοπλισμού για συνέδρια, ημερίδες, συνεντεύξεις τύπου, εταιρικές εκδηλώσεις και εκθεσιακά περίπτερα.

1. Προβολικός εξοπλισμός
2. Ηχητικός εξοπλισμός
3. Φωτιστικός εξοπλισμός
4. Μεταφραστικά συστήματα
5. Συστήματα ψηφοφορίας
6. Σκηνικά συνεδρίων – εκτυπωτικές εργασίες
7. Συστήματα πληροφορικής

Μόνιμες εγκαταστάσεις – Μελέτη, Σχεδιασμός και υλοποίηση.

SOUND AND VISUAL - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

STAR Κεντρικής Ελλάδας

ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ

ΕΛΝΑΒΙ

Εφοπλιστής

maritimes

ΝΑΥΣ & NAFSGREEN

ΝΑΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ

Green4Sea - Safety4Sea

Skipper on Deck

The Sea Nation

TRADERS'