ΠΡΟΦΙΛ ΧΟΡΗΓΩΝ

Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

BMS United Bunkers

BMS United Bunkers

Από το 1990 μέχρι και σήμερα η BMS United κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά ναυτιλιακών καυσίμων και λιπαντικών. Με σημείο αφετηρίας το γραφείο μας στον Πειραιά, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της ελληνικής ναυτιλίας, επεκταθήκαμε σε όλο τον κόσμο. Έτσι σήμερα, έχουμε εγκαταστήσει, σε στρατηγικά για την παγκόσμια ναυτιλία σημεία, μια ομάδα από έμπειρα και άκρως εξειδικευμένα στελέχη, έτοιμα να ανταποκριθούν στις εξαιρετικά εξατομικευμένες απαιτήσεις των συνεργατών μας.
Πλέον, είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ενεργειακές ανάγκες των πελατών μας, οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, από τα πιο πολυσύχναστα λιμάνια της Ασίας, μέχρι τους πιο απομακρυσμένους προορισμούς του Νότιου Ατλαντικού. Έχοντας δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο, προσεκτικά επιλεγμένων συνεργατών, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με υπευθυνότητα και συνέπεια. Συνδυάζοντας το πλεονέκτημα της πολυετούς εμπειρίας μας και της γνώσης των ιδιαιτεροτήτων κάθε περιοχής μεμονωμένα με την αγοραστική δύναμη ενός ομίλου που δραστηριοποιείται στην παγκόσμια αγορά, είμαστε σε θέση να διαφοροποιηθούμε από τον ανταγωνισμό μας προσφέροντας σε ελκυστικές τιμές υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Πέρα από τον στενό πυρήνα των υπηρεσιών μας που είναι ο ανεφοδιασμός του παγκόσμιου στόλου με ναυτιλιακά καύσιμα και λιπαντικά, παρέχουμε και ένα ευρύ φάσμα συμπληρωματικών υπηρεσιών όπως είναι τα εργαλεία Risk Management. Η διαχείριση του κινδύνου που προκύπτει από τις διακυμάνσεις των τιμών των καυσίμων αποτελεί μια ζωτικής σημασίας λειτουργία για τις σύγχρονες ναυτιλιακές εταιρείες. Με σκοπό την ελαχιστοποίηση αυτού του κινδύνου, προφέρουμε τις πλέον ευέλικτες λύσεις συμβολαίων, όπως Fix Price Agreements, Max Price Agreements, Swaps, Zero Cost Collars και Capped Swaps.
Το 2018 αποτέλεσε ορόσημο για την BMS United καθώς τότε επεκτείναμε την παρουσία μας ως προμηθευτές  στη Μεσόγειο με νέα σημεία ανεφοδιασμού στα στενά των Δαρδανελίων. Με αυτό τον τρόπο αλλάζουμε τα δεδομένα στην περιοχή παρέχοντας, σε πολλαπλές τοποθεσίες LSMGO 0.1% και Fuel Oil με αρκετά ευέλικτους τρόπους παράδοσης, είτε με σύγχρονες μπάριζες, είτε με φορτηγά.
Στόχος μας είναι, μέχρι το 2020, μια χρονιά που αδιαμφισβήτητα θα αποτελέσει ορόσημο για την παγκόσμια ναυτιλία, να είμαστε μία από τις 5 πρώτες εταιρείες στην αγορά των ναυτιλιακών καυσίμων και λιπαντικών. Ταυτόχρονα, εστιάζουμε στην προσαρμογή των υπηρεσιών μας σε μια εποχή νέων μορφών ενέργειας και αυστηροποίησης των περιβαλλοντικών κανονισμών που τίθενται σε ισχύ το 2020. Τέλος, κύριο μέλημά μας είναι ο εκσυγχρονισμός των συστημάτων μας για την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων και η προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών των πελατών μας μέσω σημαντικών επενδύσεων σε τεχνολογίες αιχμής.

BMS United Bunkers

Doric Shipbrokers S.A.

Doric Shipbrokers S.A.

Η Doric Shipbrokers S.A. ξεκίνησε τη λειτουργία της επί ελληνικού εδάφους το 1994 προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ναυλομεσιτικών υπηρεσιών.
Ξεκινώντας από τον τομέα των ναυλώσεων, η επιθυμία μας να παραμένουμε σταθερά στην πρώτη γραμμή της ναυτιλιακής αγοράς, οδήγησε στη μετέπειτα είσοδο μας στον τομέα των αγοραπωλησιών πλοίων, καθώς και στη δημιουργία τμήματος ερευνών.
Το 2012, με την ίδρυση της Doric Shipbrokers USA στο New Jersey, η εταιρεία εδραίωσε την παρουσία της στην αμερικανική αγορά, εξασφαλίζοντας μόνιμη αντιπροσώπευση.
Η εταιρεία μας είναι μέλος και panelist στο Baltic Exchange του Λονδίνου.
Επιδίωξή μας είναι η δημιουργία συνεργιών μέσω της διαρκούς  ενδυνάμωσης της ομάδας μας. Ταυτόχρονα, η προσήλωση στην ατομική πρόοδο κάθε μέλους της ομάδας μας αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο.

Doric Shipbrokers S.A.

Edenred

Edenred

Η Edenred είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες για επιχειρήσεις, εργαζομένους και εμπόρους, με όγκο συναλλαγών μεγαλύτερο από 26 δισ. ευρώ το 2017, 78% εκ των οποίων με ψηφιακά μέσα. Το πορτφόλιο της Edenred έχει αναπτυχθεί γύρω από τρεις επιχειρηματικούς άξονες:

  • Παροχές Εργαζομένων (Ticket Restaurant®)
  • Λύσεις Φορητότητας & Διαχείρισης Στόλου (Spendeo®)
  • Συμπληρωματικές Λύσεις, συμπεριλαμβανομένων Κινήτρων & Επιβράβευσης (Ticket Compliments® Gift Card) και Δημόσιων Κοινωνικών Προγραμμάτων.

Ο Όμιλος φέρνει κοντά 44 εκατ. δικαιούχους, 770.000 εταιρείες & Δημόσιους Οργανισμούς και 1.5 εκατ. συμβεβλημένα σημεία-καταστήματα. Η Edenred είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris στον δείκτη CACNext20 και δραστηριοποιείται σε 45 χώρες με σχεδόν 8.000 εργαζομένους.

Edenred

HEMEXPO

HEMEXPO

Η ΗΕΜΕΧΡΟ αποτελεί την πρώτη οργανωμένη ελληνική προσπάθεια για εξωστρέφεια στον κλάδο των κατασκευών ναυτιλιακού εξοπλισμού. Στόχος είναι η προώθηση του ναυτιλιακού εξοπλισμού που παράγεται στην Ελλάδα από υγιείς, καινοτόμες επιχειρήσεις και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των εταιρειών προς την παγκόσμια αγορά της ναυπήγησης πλοίων.
Οι εταιρείες της ΗΕΜΕΧΡΟ διαθέτουν ολοκληρωμένη βιομηχανική γραμμή παραγωγής προϊόντων στην Ελλάδα και παράγουν πιστοποιημένα  προϊόντα υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας. Δραστηριοποιούνται επίσης σε ένα ευρύ φάσμα κατασκευών ναυτιλιακού εξοπλισμού, που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος, συστήματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης πλοίων, συστήματα μετρήσεων, επικοινωνίες, εσωτερικούς εξοπλισμούς, ξενοδοχειακό εξοπλισμό, συστήματα ασφάλειας και αυτοματισμού και μηχανολογικό εξοπλισμό.

HEMEXPO

MAN Energy Solutions Hellas Ltd

MAN Energy Solutions Hellas Ltd

Η MAN Energy Solutions (μέχρι πρότινος Diesel & Turbo) είναι ο κορυφαίος προμηθευτής κινητήρων ντίζελ & αερίου καθώς και στροβιλομηχανών παγκοσμίως. Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει δίχρονους και τετράχρονους κινητήρες για θαλάσσιες και σταθερές εφαρμογές, στροβιλοϋπερπληρωτές και προπέλες, καθώς και αεριοστροβίλους, ατμοστροβίλους, συμπιεστές και χημικούς αντιδραστήρες.
Η δέσμευσή μας για την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμων, παράλληλα με την τήρηση των νέων κανονισμών εκπομπών ρυπών, είναι ζωτικής σημασίας για τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε τόσο για εμάς όσο και για τις μελλοντικές γενιές.

MAN Energy Solutions Hellas Ltd

METIS Cyberspace Technology SA

METIS Cyberspace Technology SA

Η METIS CYBERSPACE TECHNOLOGY SA, μέλος του Ομίλου Olympia, ιδρύθηκε το 2016 και ειδικεύεται στα πεδία της Ηλεκτρονικής Μηχανικής, του Internet Of Things (ΙοΤ), του Cloud Computing και της Τεχνητής Νοημοσύνης, όλα προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες της παγκόσμιας ναυτιλίας. H εταιρεία θέτει την Επεξεργασία Πληροφοριών και Στοιχείων στη διάθεση της παγκόσμιας ναυτιλίας, συμβάλλοντας καθοριστικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της, προσφέροντας προϊόντα που επιτρέπουν την ολοκληρωμένη διαχείριση των ναυτιλιακών πόρων, καλύπτοντας όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, από τον καπετάνιο, έως τους πλοιοκτήτες και τους προμηθευτές. Με την υποστήριξη του Ομίλου Olympia και τις προγραμματισμένες επενδύσεις ύψους 5 εκατ. ευρώ έως το 2020, η METIS έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση εγχώριων και διεθνών ναυτιλιακών εταιρειών με το καινοτόμο λογισμικό της.

METIS Cyberspace Technology SA

OTESAT_MARITEL

OTESAT_MARITEL

Η OTESAT_MARITEL, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, κατέχει ηγετική θέση μεταξύ των παρόχων ναυτιλιακών δορυφορικών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών παγκοσμίως.
Η εταιρεία επενδύοντας σε υποδομές και τεχνογνωσία, ανέπτυξε και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ΤΠΕ, συνδυάζοντας τις  τελευταίες  τεχνολογίες αιχμής σε IP δίκτυα και εφαρμογές πληροφορικής, σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνώς πρότυπα ποιότητας.
Η OTESAT_MARITEL με την προηγμένης τεχνολογίας πλατφόρμα της  s@tGate, για διαχείριση δορυφορικής κίνησης και cyber security υπηρεσιών, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της και τα πλοία τους να αξιοποιήσουν και εκμεταλλευτούν την «έξυπνη τεχνολογία» συμπεριλαμβανομένων των σύγχρονων ψηφιακών υπηρεσιών σε ένα εξαιρετικά ασφαλές περιβάλλον.
Η εταιρεία πρόσφατα διέθεσε με την εμπορική ονομασία IRIS την ολοκληρωμένη cyber security λύση ειδικά σχεδιασμένη για τη ναυτιλιακή βιομηχανία.
Η OTESAT_MARITEL, συνδυάζοντας τις δυνατότητες της s@tGate πλατφόρμας με τις υπηρεσίες IRIS, αυξάνει την εμπειρία του πελάτη που χρησιμοποιεί το τελευταίας γενιάς σύστημα του Inmarsat  Fleet Xpress, ή άλλα ευριζωνικά δίκτυα όπως VSAT, Inmarsat, Iridium κ.λπ. 

OTESAT_MARITEL

Anemoi Marine Technologies Ltd

Anemoi Marine Technologies Ltd

Οι Άνεμοι ιδρύθηκαν με σκοπό να εξελίξουν την τεχνολογία των ρότορων τύπου Flettner, συνδυάζοντας υψηλή τεχνογνωσία του χώρου της ναυτιλίας και μηχανική εξειδίκευση.
Αξιοποιώντας την αιολική ενέργεια, οι ρότορες τύπου Flettner υποβοηθούν την πρόωση του πλοίου, προσφέροντας μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και των εκπομπών ρύπων. H εγκατάστασή τους είναι δυνατή σε διάφορες κατηγορίες πλοίων.
Οι Άνεμοι έχουν εγκαταστήσει ρότορες τύπου Flettner στο κατάστρωμα του  64 000DWT φορτηγού πλοίου M/V Afros. Επιπροσθέτως, έχουν τη δυνατότητα μέσω λογισμικού να συλλέγουν και να αναλύουν στοιχεία από τα ταξίδια του.
Ο στόχος για μια περιβαλλοντικά βιώσιμη ναυτιλία είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τεχνολογίες μείωσης εκπομπών ρύπων.

Anemoi Marine Technologies Ltd

Antaeus Travel Group

Antaeus Travel Group

Το Antaeus Travel Group, έχοντας ως γνώμονα τη διαρκή παρακολούθηση των παγκόσμιων εξελίξεων τόσο στον τομέα της ναυτιλίας όσο και στο επαγγελματικό ταξίδι, παρέχει καινοτόμες ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
Με εξειδίκευση στη μεταφορά ναυτικών πληρωμάτων, βρίσκεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία στην Ευρώπη.
Οι ειδικά διαμορφωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες, καθώς και η 24/7 προσωπική ενασχόληση των Key Account Managers με τις ανάγκες του κάθε πελάτη, συνοδεύουν τη φήμη των ολοκληρωμένων υπηρεσιών του Antaeus Travel Group.
Σήμερα, έπειτα από σχεδόν 30 χρόνια, ο όμιλος εταιρειών Antaeus Travel Group λειτουργεί μέσω ενός διεθνούς δικτύου με γραφεία σε Ελλάδα, Ελβετία, Φιλιππίνες και Κύπρο.

Antaeus Travel Group

Argo Travel Group

Argo Travel Group

Ο Όμιλος Argo Travel (ATG) ιδρύθηκε το 1952 από πρωτοπόρους στον αναπτυσσόμενο κλάδο των θαλάσσιων μεταφορών των πληρωμάτων και των εταιρικών ταξιδιών. Με ετήσιο κύκλο εργασιών περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ είναι μια σύγχρονη εταιρεία διαχείρισης εταιρικών ταξιδιών με μακρά ιστορία και παράδοση, που παρέχει στην παγκόσμια ναυτιλιακή και offshore βιομηχανία ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.
Γραφεία ATG: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Σαντορίνη/Γενεύη/Λονδίνο/Χονγκ-Κονγκ/Σαγκάη και μέσω της συμμαχίας IMTG: Αμπού Ντάμπι/Αυστραλία/Ινδία/Μαυρίκιος /Ολλανδία/ Νορβηγία/Φιλιππίνες/Ρωσία/ Σιγκαπούρη/Ουκρανία.
Η συσσωρευμένη εμπειρία και η τεχνογνωσία που υποστηρίζονται από την τεχνολογική υποδομή τελευταίας τεχνολογίας (fare finder) είναι μερικά χαρακτηριστικά της εταιρείας που έχουν τοποθετήσει το ATG στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου μας.
Περισσότερες πληροφορίες www.argotravel.com

Argo Travel Group

GMS Leadership

GMS Leadership

Η GMS ιδρύθηκε το 1992 στις Η.Π.Α. και είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής πλοίων και offshore μονάδων για ανακύκλωση. H GMS έχει διαπραγματευτεί πάνω απο 3,300 πλοία (συμπεριλαμβανομένου των περισσότερων “as is” πλοίων) και συμβάλλει στην ανακύκλωση του 30% περίπου του συνολικού όγκου της αγοράς, παρέχοντας ταυτόχρονα ολοκληρωμένες λύσεις και στην offshore αγορά.
Η GMS έχει δημιουργήσει ένα ηγετικό πρόγραμμα Υπεύθυνης Ανακύκλωσης Πλοίων (RSRP), βελτιώνοντας τα πρότυπα υγείας, ασφάλειας και περιβάλλοντικής προστασίας στις εγκαταστάσεις ανακύκλωσης. Με 10 γραφεία σε σημαντικούς ναυτιλιακούς κόμβους, βάση δεδομένων για όλες τις εγκαταστάσεις ανακύκλωσης και τη δημιουργία του πρώτου σχετικού application για κινητά τηλέφωνα, η GMS είναι o ηγέτης της αγοράς, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σχετικά με τη σημασία της Υπεύθυνης Ανακύκλωσης των πλοίων.

GMS Leadership

KPMG

KPMG

Εξέχουσα θέση στην ελληνική αγορά

Με πάνω από 45 χρόνια δράσης στην Ελλάδα, παρέχουμε μέσω 4 εταιρειών ολοκληρωμένες ελεγκτικές, φορολογικές, λογιστικές, νομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ελληνικές και διεθνείς εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Απασχολούμε στα γραφεία μας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη 500 άτομα, υψηλού επιπέδου επαγγελματίες, με σημαντική και εξειδικευμένη εμπειρία. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008 από την TUV Hellas, (μέλος του ομίλου TUV NORD), ενώ παράλληλα διαθέτουμε και εσωτερικό Διεθνές Σύστημα Ποιότητας καθώς και Σύστημα Διαχείρισης Κινδύνων το οποίο εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια υλοποίησης έργων που αναλαμβάνουμε.
Με συνεχή αύξηση των εργασιών μας και σημαντικά αναπτυξιακά σχέδια για τα επόμενα χρόνια, διατηρούμε επί σειρά ετών την ηγετική μας θέση στην ελληνική αγορά.

KPMG

Marichem Marigases Worldwide Services

Marichem Marigases Worldwide Services

Η Marichem Marigases είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα στην παγκόσμια βιομηχανία ναυτιλιακών χημικών και αερίων. Κατασκευάζει και διαθέτει χημικά υψηλής ποιότητας, χημικό εξοπλισμό, αέρια και ψυκτικά μέσα, μηχανήματα κοπής και συγκόλλησης, αξεσουάρ και εξοπλισμό, ενώ παρέχει και υπηρεσίες fire, rescue and safety στη ναυτιλία. Η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε περισσότερα από 2.100 λιμάνια που εξυπηρετούνται από 196 stock points, 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες τον χρόνο. Η αποτελεσματικότητα του δικτύου της οφείλεται στην πολυετή εμπειρία και  αφοσίωση του εξειδικευμένου προσωπικού της που λειτουργεί σύμφωνα με τα διεθνή συστήματα ποιότητας ISO 14001 & OHSAS 18001, διασφαλίζοντας την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Marichem Marigases Worldwide Services

Oceanking SA

Oceanking SA

Η OCEANKING δραστηριοποιείται κυρίως στον ναυτιλιακό χώρο. Ιδρύθηκε το 1989, στελεχωμένη με Μηχανολόγους Μηχανικούς, Ναυπηγούς, Ηλεκτρολόγους, Ηλεκτρονικούς, με αντικείμενο στις νέες κατασκευές, στη ναυπηγοεπισκευή κ.λπ.
Η OCEANKING είναι πιστοποιημένη από το 2006 κατά ISO 9001, (Lloyds RQA), και οι κυριότερες δραστηριότητες συνοψίζονται σε:
1. Εκπροσώπηση και προμήθεια ναυτιλιακού εξοπλισμού.
2. Παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών μετά την πώληση: ανταλλακτικά, επισκευές, εκπαίδευση.
3. Υπηρεσίες επισκευής εξοπλισμών πλοίων.
4. Προμήθεια «πράσινων» τεχνολογιών: BWTS, Scrubber, etc.
5. Κρυογονικές τεχνολογίες για LNG.
6. Προμήθεια εξοπλισμού για μετασκευές πλοίων (EPC) σχετικές με BWTS, Scrubber, και LNG as fuel.
7. Προμήθεια και υποστήριξη συστημάτων στο Πολεμικό Ναυτικό και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Προμήθεια συστημάτων με εφαρμογές σε ξηρά και βιομηχανία.

Oceanking SA

Όμιλος Εταιρειών Κατράδης

Όμιλος Εταιρειών Κατράδης

Ο Όμιλος Εταιρειών Κατράδης ιδρύθηκε το 1936 και δραστηριοποιείται στον χώρο της Ναυτιλίας με ειδίκευση  στη παραγωγή σχοινιών ναυτιλίας έχοντας εξελιχθεί  σήμερα σε έναν από  τους πρωτοπόρους του κλάδου του.  Ο όμιλος γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη διευρύνοντας τη γκάμα προϊόντων του, παρέχοντας στους πελάτες του, εκτός των σχοινιών, και υψηλής ποιότητάς ανόδια για την καθοδική προστασία των πλοίων, συρματόσχοινα, καδένες  και άγκυρες.
Ο Όμιλος Εταιρειών Κατράδης κατέχει ηγετική θέση στον χάρτη του παγκόσμιου service επεκτείνοντας το δίκτυο  των αντιπροσώπων του στους μεγαλύτερους λιμένες του κόσμου τόσο στην Ευρώπη όσο και στη Κίνα, στην Αυστραλία, στη Νότια Αφρική, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην Αίγυπτο, στον Παναμά και στις ΗΠΑ.

Όμιλος Εταιρειών Κατράδης

Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε.

Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε.

Η Οργανισμός Λιμένος Πειραιά Α.Ε., που ιδρύθηκε το 1930, διαχειρίζεται και λειτουργεί το λιμάνι του Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Μεσογείου. Η γεωγραφική θέση της χώρας το καθιστά ένα ιδανικό κέντρο εφοδιαστικής αλυσίδας κυρίως μεταξύ Ασίας και Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης.
Ο Πειραιάς, ως το πρώτο λιμάνι βαθέων υδάτων της ΕΕ μετά τη διώρυγα του Σουέζ, δίνει τη δυνατότητα στη ναυτιλιακή και επιχειρηματική κοινότητα να χρησιμοποιήσει τον Πειραιά ως κόμβο για συνδυασμένες μεταφορές φορτίου με αποδοτικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, οι οποίες εκτελούνται οδικώς, σιδηροδρομικώς και μέσω θαλάσσης.
Το λιμάνι του Πειραιά με το εν εξελίξει επενδυτικό του πρόγραμμα στοχεύει μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια να καθιερωθεί ως το σημαντικότερο κέντρο εφοδιαστικής αλυσίδας και κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε.

ABS

Bureau Veritas Hellas

DHL Express (Hellas) SA

D.KORONAKIS SA

Dolphin Platforms by SQLearn

Eastern Mediterranean Maritime Limited

Environmental Protection Engineering S.A.

ERMA FIRST ESK Engineering Solutions S.A.

FARAD SA

Golden Cargo

Goldenport Shipmanagement Ltd

International Registries – The Marshall Island

OceanGold Tankers Inc

LAROS by Prisma Electronics

Minoan Lines S.A.

NanoPhos SA

Phoenix Register of Shipping S.A.

SRH Marine

Tsakos Group

WIMA – WORLDWIDE INDUSTRIAL & MARINE ASSOCIATION

Xclusiv Shipbrokers Inc

Star Κεντρικής Ελλάδας

All4yachting

Economia Publishing

Efoplistes news

Εφοπλιστής

ELNAVI

Greek Businessfile

Μaritime Economies

Maritimes

NAFSGREEN

ΝΑΥΣ

Ναυτικά Χρονικά

Newsfront / Naftiliaki

Oικονομική Επιθεώρηση

Skipper ONDECK

TheSeaNation