ΠΡΟΦΙΛ ΧΟΡΗΓΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

SEAJETS

SEAJETS

Η SEAJETS είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως εξυπηρετώντας συνολικά 49 λιμάνια και περισσότερες από 380 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας  και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

Όραμα και αποστολή της εταιρείας είναι η γενικότερη συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο, υλοποιώντας δράσεις ουσίας που υποστηρίζουν την κοινωνία, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, και το περιβάλλον.  

H εταιρεία βρίσκεται πάντα δίπλα στις τοπικές κοινωνίες των νησιωτών του Αιγαίου, ενώ συμβάλει και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου και την προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

Τηρώντας πάντα υψηλά επίπεδα παροχής υπηρεσιών, στόχος της εταιρείας είναι η καθιέρωσή της στο χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας, ως η καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση για το ταξίδι στο Αιγαίο, προσφέροντας άνετες και γρήγορες θαλάσσιες μετακινήσεις.

SEAJETS

Bureau Veritas Marine & Offshore

Bureau Veritas Marine & Offshore

Στο Bureau Veritas Marine & Offshore μοιραζόμαστε το όραμα να αφήσουμε στις επόμενες γενιές τον θαλασσιο κόσμο καλύτερο απ’ότι τον παραλάβαμε. Αυτό μας ενώνει, το παθος μας για τους ωκεανούς μας και η επιθυμια μας οχι απλά να προστατεύσουμε τις θαλασσες μας αλλά να διαμορφώσουμε ενα καλύτερο θαλασσσιο περιβαλλον για τις επομενες γενιες.

Πρωτοπορώντας στην ασφάλεια και τις επιδόσεις των νεων τεχνολογιών απο το 1828, είμαστε ένας από τους κορυφαίους νηογνώμονες πλοίων και φορείς πιστοποίησης υπεράκτιας ασφάλειας παγκοσμίως, με ένα δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών διεθνούς βεληνεκούς.

Κατανοούμε τις προκλήσεις που οι πελάτες μας αντιμετωπίζουν σε οτι αφορά στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία μιας πραγματικά βιώσιμης ναυτιλιακης επιχειρησης. Ειμαστε δίπλα τους για να τους βοηθησουμε να πλοηγηθούν στην ενεργειακή μετάβαση υποστηρίζοντας τους με πρακτικές συμβουλές, εργαλεία και νέες τεχνολογίες ωστε να λάβουν τις σωστες αποφάσεις για τη λειτουργια μιας ασφαλούς, βιώσιμης και υψηλής απόδοσης επιχείρησης.

Είμαστε γνωστοί για την ανταπόκριση μας, τη δημιουργία ισχυρών και μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας καθώς και για την ευελιξία μας διχως να συμβιβαζόμαστε.  Ανήκουμε στον Ομιλο Bureau Veritas, παγκόσμιο ηγέτη στις υπηρεσίες δοκιμών, επιθεωρησης και πιστοποιησης με περισσότερους απο 80,000 υπαλλήλους σε περισσότερα από 1600 σημεια παγκοσμιώς. Ετσι, έχουμε αναπτύξει ενα πραγματικά παγκόσμιο βεληνεκες, φερνοντας ευρυτερη κατανοηση της παγκοσμιας αλυσιδας εφοδιασμου και της γαλάζιαςοικονομιας.

Ως εκ τουτου, ειτε ανταποκρινόμαστε στην πρόκληση του decommissioning offshore oil and gas assets με ασφαλή και βιώσιμο τρόπο βοηθώντας τους πλοιοκτητες να υιοθετησουν την μειωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και την ψηφιοποίηση για να μεταφερουν αγαθα με ασφάλεια και με ορους βιωσιμότητας, ειτε υποστηριζοντας τις τεχνολογιες θαλάσσιων ανανεώσιμων πηγων ενεργειας, το Bureau Veritas Marine & Offshore διαμορφώνει έναν καλύτερο θαλασσιο κοσμο.

Bureau Veritas Marine & Offshore

DNV

DNV

DNV is an independent assurance and risk management provider, operating in more than 100 countries. Through its broad experience and deep expertise DNV advances safety and sustainable performance, sets industry standards, and inspires and invents solutions. 

Whether assessing a new ship design, qualifying technology for a floating wind farm, analysing sensor data from a gas pipeline or certifying a food company's supply chain, DNV enables its customers and their stakeholders to manage technological and regulatory complexity with confidence.  

Driven by its purpose, to safeguard life, property, and the environment, DNV helps its customers seize opportunities and tackle the risks arising from global transformations. DNV is a trusted voice for many of the world’s most successful and forward-thinking companies. 

[In the maritime industry] 

DNV is the world’s leading classification society and a recognized advisor for the maritime industry. We enhance safety, quality, energy efficiency and environmental performance of the global shipping industry – across all vessel types and offshore structures. We invest heavily in research and development to find solutions, together with the industry, that address strategic, operational or regulatory challenges.

 

DNV

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Η Εθνική Τράπεζα ιδρύθηκε το 1841 και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε όρους κεφαλαιοποίησης, κατέχοντας σημαντική θέση στον εγχώριο χρηματοπιστωτικό τομέα.

Με επίκεντρο την Ελλάδα και μακρόχρονη παρουσία στο εξωτερικό, λειτουργεί με διαφάνεια, αξιοπιστία και ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό.

Όραμά της είναι να αποτελεί την “Τράπεζα Πρώτης Επιλογής” για τους πελάτες, τους εργαζόμενους και τους επενδυτές της. Μια αξιόπιστη, ανθρώπινη, αποτελεσματική και αναπτυξιακή Τράπεζα που προσφέρει διαρκώς νέες προοπτικές στα νοικοκυριά, στις επιχειρήσεις, στην κοινωνία και στους ανθρώπους της.

Τα τελευταία 60 χρόνια η Εθνική Τράπεζα συμμετέχει ενεργά στη χρηματοδότηση της ελληνόκτητης ναυτιλίας, προσανατολισμένη κυρίως στη χρηματοδότηση ποντοπόρων πλοίων όλων των κύριων κατηγοριών, χαμηλού Μ.Ο. ηλικίας.

Στη μακρόχρονη  πορεία της, η Τράπεζα αντιμετώπισε με επιτυχία τις εκάστοτε προκλήσεις, απόρροια των  διακυμάνσεων της ναυλαγοράς, αλλά και των μεταβολών στο θεσμικό και κανονιστικό πλαίσιο, αναπτύσσοντας συνεχώς την πελατειακή της βάση, με αποτέλεσμα το ναυτιλιακό της χαρτοφυλάκιο το 2021 να ανέλθει σε περίπου $2,6 δισ.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς ενασχόλησής της με τις ναυτιλιακές χρηματοδοτήσεις, η Τράπεζα έχτισε σταδιακά  την υφιστάμενη  πελατειακή της βάση και σήμερα διαθέτει ένα προσεκτικά επιλεγμένο πελατολόγιο, με γνώμονα την εμπειρία, την οικονομική ευρωστία, το υγιές πιστωτικό παρελθόν και την ευχέρεια στη διαχείριση των εκάστοτε προκλήσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Τράπεζα έχει το προνόμιο να διατηρεί ιδιαίτερα μακρόχρονη συνεργασία με σημαντικό μέρος του πελατολογίου της στη βάση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Ταυτόχρονα, προσφέρει στους ναυτιλιακούς της πελάτες ευρεία γκάμα χρηματοοικονομικών εργαλείων και προϊόντων λιανικής τραπεζικής στο πλαίσιο της ολιστικής πελατοκεντρικής προσέγγισης.

Με δεδομένη τη μεγάλη σημασία του κλάδου για την ελληνική οικονομία, η διαχρονική παρουσία της Τράπεζας στη χρηματοδότηση της ναυτιλίας αποτελεί βασική στρατηγική της επιλογή, αναγνωρίζοντας ότι η ναυτιλία συμβάλλει με θετικά αποτελέσματα στη συλλογική προσπάθεια για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

EUROBANK

EUROBANK

Ο Όμιλος Eurobank, αποτελούμενος από την Τράπεζα Eurobank Α.Ε. (Eurobank) και τις θυγατρικές της, είναι ένας ισχυρός χρηματοοικονομικός οργανισμός με παρουσία σε 6 χώρες, σύνολο ενεργητικού €77,8 δισ. και ανθρώπινο δυναμικό 11.829 εργαζόμενους. Η μητρική εταιρεία του Ομίλου Eurobank είναι η Eurobank Ergasias Υπηρεσιών και Συμμετοχών Α.Ε. (Eurobank Holdings).

Με συνολικό δίκτυο 668 σημείων εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, o Όμιλος Eurobank παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Στην Ελλάδα, η Eurobank δραστηριοποιείται με δίκτυο λιανικής τραπεζικής, εξειδικευμένα κέντρα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, δίκτυο private banking και δυναμική ψηφιακή παρουσία. Στο εξωτερικό ο Όμιλος Eurobank έχει παρουσία σε 5 χώρες, στη Βουλγαρία, τη Σερβία, την Κύπρο, το Λουξεμβούργο και το Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο).

Η φιλοσοφία του Ομίλου Eurobank εστιάζει στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες του, δίνοντας έμφαση στις εξειδικευμένες και διαφορετικές ανάγκες τους.

Πέρα από την επιχειρηματική της δραστηριότητα, η Eurobank σχεδιάζει με συνέπεια δράσεις που αφορούν σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα και εφαρμόζει υπεύθυνες πρακτικές που προάγουν τη διαφάνεια και την επιχειρηματική ηθική. Συνδέει τις επιχειρηματικές αποφάσεις με την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, την κοινωνική υπευθυνότητα και την ορθή εταιρική διακυβέρνηση (ESG).

EUROBANK

Mazars

Mazars

H Mazars είναι ένας κορυφαίος διεθνής οργανισμός που ειδικεύεται στην παροχή ελεγκτικών, χρηματοοικονομικών, συμβουλευτικών, φορολογικών και νομικών* υπηρεσιών.

Λειτουργούμε ως μία ομάδα και παρέχουμε σε όλους τους πελάτες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με προσωποποιημένο χαρακτήρα.

H Mazars ιδρύθηκε το 1945. Στη συνέχεια, εξελίχθηκε σε ένα διεθνές δίκτυο με παρουσία σε περισσότερες από 90 χώρες και απασχολεί  44.000 επαγγελματίες που διακρίνονται για την υψηλή τους τεχνογνωσία – 28.000 στο partnership της Mazars και άλλους 16.000 μέσω της Mazars North America Alliance.

* όπου επιτρέπεται βάσει των νόμων της εκάστοτε χώρας

Υπηρεσίες

Audit: Η τεχνογνωσία που πηγάζει από τη διεθνή μας εμπειρία και η εκτεταμένη εμπειρία μας στον ελεγκτικό κλάδο, αποτελούν εγγύηση ότι οι πελάτες της Mazars θα λάβουν ελεγκτικές υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας για την επιχείρησή σας.

Consulting: Στο απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από πρωτόγνωρες νομοθετικές και ρυθμιστικές αλλαγές, η Mazars μπορεί να βοηθήσει συμβουλευτικά τις επιχειρήσεις για την έγκαιρη διάγνωση οποιοδήποτε κινδύνου έως και την εφαρμογή των πιο προηγμένων τεχνολογικών λύσεων.

Financial advisory: Η Mazars προσφέρει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες που έχουν σκοπό να βοηθήσουν τους πελάτες μας στη λήψη κρίσιμων επιχειρηματικών αποφάσεων όπως είναι η εξαγορά, η πώληση, η αποτίμηση, η αναδιάρθρωση, η άντληση κεφαλαίου και η διεξαγωγή σύνθετων ερευνών.

Accounting & Outsourcing: Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να επικεντρώνονται σε θέματα που σχετίζονται με τους βασικούς τομείς των δραστηριοτήτων τους. Η Mazars μπορεί να αναλάβει όλα τα υπόλοιπα, όπως τις υπηρεσίες λογιστηρίου, την ανεύρεση στελεχών και διευθυντικών στελεχών και τις υπηρεσίες payroll.

Tax: H Mazars προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για κάθε θέμα που άπτεται της φορολογίας, βοηθώντας τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Sustainability: Παρέχουμε στους πελάτες μας συμβουλευτικές υπηρεσίες για επενδύσεις με κριτήρια ESG, τη μετάβαση σε ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα, την πράσινη χρηματοδότηση, ή οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σχετικό με τη βιωσιμότητα και το περιβάλλον.

Mazars

Diaplous Maritime Services

Diaplous Maritime Services

Η Diaplous Group ξεκίνησε ως μία ιδιωτική εταιρεία φύλαξης πλοίων το 2010, παρέχοντας υπηρεσίες ασφαλείας σε ιδιόκτητα και σε ναυτιλιακών εταιρειών πλοία, σε περιοχές υψηλού κινδύνου, στον Ινδικό Ωκεανό και στον Κόλπο της Γουινέας. Έκτοτε, η Diaplous έχει ανελιχθεί σε κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως ως προς τη διαχείριση ναυτιλιακών κινδύνων, πρωτοπορώντας και επιτυγχάνοντας μερικές από τις σημαντικότερες αποστολές - ορόσημα του κλάδου. Είμαστε στην ευχάριστη και τιμητική θέση να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα ναυτιλιακών υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης κινδύνων ασφαλείας, ανθρώπινων πόρων, εκπαίδευσης και κατάρτισης προσωπικού, καθώς και του χειρισμού ειδικών καταστάσεων. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε στενά με μεγάλες εταιρείες πετρελαίου, φυσικού αερίου και ενέργειας, αποτελώντας αξιόπιστο συνεργάτη ασφαλιστικών εταιρειών, υπηρεσιών επιβολής του νόμου, ΜΚΟ και οργανισμών του ΟΗΕ. Η Diaplous ιδρύθηκε συσσωρεύοντας την εμπειρία των ανώτερων στελεχών της, τα οποία κατέχουν ένα καταξιωμένο υπόβαθρο, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο Πολεμικό Ναυτικό, στις Ειδικές Δυνάμεις και στην αντικατασκοπεία. Συνδυάζοντας την εμπειρία, την εξειδίκευση και τις γνώσεις τους, η Diaplous, αποδεδειγμένα, διαθέτει τις ικανότητες να αντιμετωπίζει και να διαχειρίζεται όλα τα επίπεδα κινδύνων ασφαλείας, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες ασφαλείας για κάθε ζητούμενη περίσταση και κάθε ενεργητικό κεφάλαιο ή πόρους.

Diaplous Maritime Services

Five Oceans Salvage

Five Oceans Salvage

Operating since 2007, Five Oceans Salvage is an international salvage, towage and wreck removal contractor, based in Greece and operating worldwide. The company is the offspring of a visionary team of specialists who bring together over a century of combined experience with solid know-how and innovative ideas.

Five Oceans Salvage is one of the few privately-owned companies committed to global salvage and emergency response services, providing essential services ranging from salvage and towage to wreck removal and antipollution services with the aspiration to meet our clients’ diverse needs.

Through our joint ventures, synergies and partnerships, our clients can rest assured that they are supported to the fullest at any maritime emergency, to the highest standards, even under the most demanding circumstances.

As an international salvage contractor and a dedicated supporter of the Lloyds Open Form (“LOF”), at Five Oceans Salvage we provide immediate, effective and efficient solutions that protect our clients’ interests. Having performed more than 100 salvage operations under LOF over the past few years, plus a large number of salvage type work and wreck removal on commercial terms, Five Oceans Salvage is in the top tier of first class professional international salvors as recognised by the LOF Panel of Arbitrators.

Five Oceans Salvage

LIBERIAN REGISTRY

LIBERIAN REGISTRY

Το Νηολόγιο της Λιβερίας, το δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο, υπηρετεί περήφανα τη ναυτιλία για περισσότερα από 74 χρόνια. Ιδρυτικό μέλος του ΙΜΟ, η Λιβερία ηγείται της παγκόσμιας ναυτιλίας και υποστηρίζει τη νομοθεσία για τη διατήρηση και τη βελτίωση της ασφάλειας, της αποτελεσματικότητας και της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Η Λιβερία είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη Σημαία με 5.110 πλοία, 216 εκατομμυρίων GTONS, και η μεγαλύτερη σημαία δεξαμενόπλοιων με 58 εκατομμύρια GTONS. Το Νηολόγιο της Λιβερίας υποστηρίζεται πλήρως από ένα παγκόσμιο δίκτυο 35 γραφείων και 450+ επιθεωρητών που παρέχουν υπηρεσίες 24/7 σε όλο τον κόσμο. Επενδύοντας στη τεχνολογία και καινοτομία,  το Νηολόγιο φημίζεται γιά τις ψηφιοποιημένες  και διαδραστικές πλατφόρμες των υπηρεσιών του που συνδυάζουν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας πλοίων και πληρώματος με άμεσες, αποτελεσματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες σε πλοικτήτες και ναυτιλιακές εταιρείες

LIBERIAN REGISTRY

Lloyd’s Register

Lloyd’s Register

Trusted maritime advisors, partnering with clients to drive performance across the ocean economy. 

Lloyd’s Register is a global professional services company specialising in engineering and technology for the maritime industry.  

Our Marine and Offshore business is a leading provider of classification and compliance services to the marine and offshore industries, helping our clients design, construct and operate their assets to the highest levels of safety and environmental compliance.  

In the drive for efficiency in the ocean economy, our Maritime Performance Services enable businesses to reach their full potential – now and into the future.  

Our Digital Products let the data speak for itself, combining modern digital tools with deep technical expertise.  

Lloyd’s Register is wholly owned by the Lloyd’s Register Foundation, a politically and financially independent global charity that aims to engineer a safer world through promoting safety and education.  

All of this helps us stand by the purpose that drives us every single day; working together for a safer world. 

Lloyd’s Register

Oceanking

Oceanking

Η OCEANKING ιδρύθηκε το 1989 στον Πειραιά και είναι μία από τις κορυφαίες τεχνικές και εμπορικές εταιρίες στο χώρο της Ναυτιλίας. Η εταιρία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στην Κύπρο, μέσα από την OCEANKING ΤΕΧΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ και την OCEANKING ENGINEERING, παρέχοντας υψηλής ποιότητας εξειδικευμένες υπηρεσίες στην εγχώρια και διεθνή αγορά για παραπάνω από 30 χρόνια.

Οι δραστηριότητες αυτές ενδυναμώνονται από ένα έμπειρο στελεχιακό δυναμικό 40 ατόμων, άριστα κατηρτισμένο ακαδημαϊκά και επαγγελματικά.

Οι κύριες δραστηριότητες τις OCEANKING είναι:

  • Αντιπροσώπευση κατασκευαστών και πωλήσεις ευρέος φάσματος υλικών και εξοπλισμού συστημάτων πλοίου

 

  • Πλήρης τεχνική υποστήριξη, μέσω της διάθεσης ανταλλακτικών, αναβαθμίσεων συμβολαίων συντήρησης κ.λπ.

 

  • Υποστήριξη εγκατάσταση και επισκευή Συστημάτων Επεξεργασίας Καυσαερίων (Scrubbers) και Συστημάτων Επεξεργασίας Ερματος (BWTS),

 

  • Ανάληψη εργων, από τεχνικο-οικονομικές μελέτες σκοπιμότητας και εφαρμογής, έως και εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων.

 

  • Διάθεση βιομηχανικού εξοπλισμού για συστήματα με εφαρμογή σε επιχειρήσεις ξηράς.

 

  • Ψηφιακές λύσεις για τη ναυτιλία

 

  • Ναυτική εκπαίδευση, με την προμήθεια προσομοιωτών σε δημόσιες και ιδιωτικές σχολές (ΑΕΝ και ΚΕΣΕΝ), καθώς και τηλε-εκπαίδευσης μέσω Ιnternet (e-learning).

 

Πιστοποιημένη σύμφωνα με το ISO 9001 από την LRQA, από το 2006

Oceanking

Οργανισμός Λιμένος Πειραιά Α.Ε.

Οργανισμός Λιμένος Πειραιά Α.Ε.

Η Οργανισμός Λιμένος Πειραιά Α.Ε., που ιδρύθηκε το 1930, διαχειρίζεται και λειτουργεί το λιμάνι του Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Μεσογείου. Η γεωγραφική θέση της χώρας το καθιστά ένα ιδανικό κέντρο εφοδιαστικής αλυσίδας κυρίως μεταξύ Ασίας και Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης.

Ο Πειραιάς, ως το πρώτο λιμάνι βαθέων υδάτων της ΕΕ μετά τη διώρυγα του Σουέζ, δίνει τη δυνατότητα στη ναυτιλιακή και επιχειρηματική κοινότητα να χρησιμοποιήσει τον Πειραιά ως κόμβο για συνδυασμένες μεταφορές φορτίου με αποδοτικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, οι οποίες εκτελούνται οδικώς, σιδηροδρομικώς και μέσω θαλάσσης.

Το λιμάνι του Πειραιά με το εν εξελίξει επενδυτικό του πρόγραμμα στοχεύει μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια να καθιερωθεί ως το σημαντικότερο κέντρο εφοδιαστικής αλυσίδας και κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Οργανισμός Λιμένος Πειραιά Α.Ε.

RINA

RINA

Η RINA παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στους τομείς Ενέργειας και Κινητικότητας, Ναυτιλίας, Πιστοποίησης, Υποδομής & Ακίνητης Περιουσίας και Βιομηχανίας. Με καθαρά έσοδα 495 εκατομμυρίων ευρώ το 2020, περισσότερους από 4.000 υπαλλήλους και 200 γραφεία σε 70 χώρες παγκοσμίως, η RINA είναι μέλος σημαντικών διεθνών οργανισμών και σημαντικός συντελεστής στην ανάπτυξη νέων νομοθετικών προτύπων. 

RINA

Mylaki Shipping Agency Ltd

Mylaki Shipping Agency Ltd

Mylaki Shipping Agency Ltd is a Greek limited company, established in 1982 in Aliveri (Mylaki port), Evia Island, and is engaged in offering agency services to all types of vessels. Over the years, Mylaki Shipping Agency Ltd has expanded, with offices all around the main Greek ports (Piraeus, Chalkis, Thessaloniki, Patras, Volos, Alexandroupolis, Kavala, Eleusis, Lavrion, Ag. Theodoroi, Yali Island), and Cyprus (Limassol). The Operations are mainly run from our head office in Piraeus, and the services we offer cover a broad range of shipping agency responsibilities. We have been recognized by both returning and new clients as a reliable company. Among the companies being served on a regular basis are oil majors, oil traders, well-known cement companies, coal and wheat traders, as well as almost every managing and shipping company trading in the area. By investing in an experienced and hard-working team, Mylaki Shipping Agency Ltd intends to maintain its leading place in the shipping agency business, and continue its growth with a view to expand its reach in this competitive and challenging environment. In 2022, Mylaki Shipping Agency Ltd celebrates 40 years of providing quality services to clients, covering a broad spectrum of shipping agency responsibilities, in Greece. After 40 years, Mylaki Shipping Agency Ltd has made an impact on the shipping agency industry, by constantly exceeding industry standards. Our team steps into the future with a drive for continuous growth and further expansion of our Operations. The ISO 9001 certificate by Lloyd’s Register in combination with P&I insurance coverage guarantees and indicates the high quality of the services provided. Mylaki is also member of BIMCO.

Mylaki Shipping Agency Ltd

Seaven

Seaven

“Seaven” is the new company name of “Evia Petrol Group”, which was established in 2003. Seaven features the company’s scope and speaks to its vessels’ potential of travelling across the Seven Seas, all over the globe. The fleet of Seaven is comprised of medium sized, Greek flag, modern oil / chemical tankers, doublehulled and equipped with the most technologically advanced equipment. The tankers are mainly trading in the Mediterranean, Black Sea and Northern Europe ports, chartered by demanding and well-respected companies, with oil majors and known oil traders being among them. Additionally, Seaven has under its management pneumatic cement carrier vessels which mainly trade within the Mediterranean ports and are chartered by first class cement major companies and cement traders. 

Seaven is a Member of Intertanko, Bimco, Helmepa and EENMA (Hellenic Shortsea Shipowners Association) . In November 2018, Seaven became the first company in the world, with vessels under 10,000 DWT, to be certified by the Green Award Foundation. Seaven aims to continue its expansion and growth, offering the best quality service in demanding trades. The sea is our route and corporate reliability has always been our utmost priority. This is what makes Seaven unique and globally appreciated.

Seaven

Cass Technava Maritime

Cass Technava Maritime

Cass Technava provides services as a Greek-Asian shipbroking venture specializing in New Buildings, Sale & Purchase, Period Chartering and Financial Projects.

Cass Technava has managed with consistent team efforts to be involved in a significant portion of newbuilding orders placed by Greek owners, consistently amounting to about 15% of the total Greek newbuilding orders in terms of number of ships.  

Cass Technava has through the years developed deep relationship with shipyards in Korea, China and Japan offering clients access to top management of builders, precise information on shipyards optimum products, consistent guidance on the trends and developments of key players in the shipbuilding industry, navigation through shipbuilding contracts and most importantly contribution in developing deep long-lasting relationships between buyers and builders.

Cass Technava is also involved in financing projects, having successfully managed to conclude business with renowned Chinese financing entities. By constantly enriching and developing these relationships, company's aim is to deliver a fully integrated package of shipping services to meet all of its client’s needs while providing new and innovative synergies that help tackle the rapidly changing market conditions.

Cass Technava Maritime

D. KORONAKIS S.A.

D. KORONAKIS S.A.

THE LEADING ROPE & WIRE ROPE MANUFACURERS

DRIVEN BY A SPIRIT OF INNOVATION IN BOTH MANAGEMENT AND PRODUCT DEVELOPMENT

D. Koronakis S.A. is the leading company in the manufacturing of ropes and wire ropes in Europe and one of the largest and most important companies in its field worldwide.

Since 1967 the company is serving 24/7 the needs of the Shipping, Offshore Oil and Gas, Drilling, Towing and Salvage, Military, Yachting and Sailing, Fishing and Aquaculture Industries.

Our product range includes hi-tech synthetic ropes, wire and combination ropes, mooring ropes and specialized sailing and yachting ropes. In addition to the products which are produced in house, the company keeps and distributes a large stock of anchors, chains and anchor chains, fiber slings, rigging gears and various accessories, Tonsberg and Mandal shackles and also big variety of marine equipment and liferafts

All our products comply with International Certification Organizations, meeting OCIMF MEG4 regulations and are available in 23 stock points in major ports around the globe.

D. KORONAKIS S.A.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

 Με ιστορία 130 χρόνων, η Εθνική Ασφαλιστική έχει καταστήσει το όνομά της συνώνυμο της εξασφάλισης και της απόλυτης φερεγγυότητας, διατηρώντας ηγετική θέση τόσο στον Κλάδο Ζωής όσο και στους Γενικούς Κλάδους.

Η Εταιρία, συνεχίζει να αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, επενδύοντας στην καινοτομία και βελτιώνοντας διαρκώς τις υποδομές της.

Με 11 Διοικητικά Υποκαταστήματα, 1.814 ασφαλιστικούς πράκτορες αποκλειστικής συνεργασίας σε 135 γραφεία παραγωγής Εταιρικού Δικτύου σε όλη τη χώρα και 1.165 ανεξάρτητους πράκτορες και μεσίτες, έχει δημιουργήσει ένα ευέλικτο και αποτελεσματικό δίκτυο, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά στις ανάγκες της αγοράς που συνεχώς μεταβάλλονται.

Έχοντας ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, την ηθική  - πάνω από όλα - υποχρέωση να λειτουργεί ανταποδοτικά στο κοινωνικό-οικονομικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται, εφαρμόζει πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης και υλοποιεί ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ενώ παράλληλα έχει την ευθύνη της  λειτουργίας του «Χώρου Ιστορικής Μνήμης 1941-1944» και του Χώρου Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» στην οδό Κοραή 4.

Η επιτυχημένη πορεία της Εθνικής Ασφαλιστικής και οι διαχρονικές αξίες που τη συνοδεύουν, αποτελούν εγγύηση για τους πάνω από 1.000.000 ασφαλισμένους της. Είναι αυτά τα στοιχεία άλλωστε που καθιστούν την Εταιρεία έναν από τους βασικούς πυλώνες της ιδιωτικής ασφάλισης της χώρας.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

H.E.C.

H.E.C.

Η εταιρεία Hellenic Environmental Center (H.E.C.)  είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο έμπειρες περιβαλλοντικές εταιρίες παγκοσμίως, με σημαντική συμβολή στην προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος, σε όλες τις περιοχές που δραστηριοποιείται, παρέχοντας ολοκληρωμένες Ευκολίες Υποδοχής στα λιμάνια.

Η εταιρεία μας διαδραματίζει ένα πρωτοποριακό και δυναμικό ρόλο στην προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος, προσφέροντας υποδειγματικές και ποιοτικές υπηρεσίες στις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες σε λιμάνια, όπως ο Πειραιάς, το Αμβούργο και το Γιβραλτάρ.

Ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αυστηρής νομοθεσίας, όπως η Διεθνής Σύμβαση του ΙΜΟ Marpol 73/78, η οποία υποχρεώνει κάθε λιμένα να παρέχει κατάλληλες λιμενικές εγκαταστάσεις παραλαβής και επεξεργασίας αποβλήτων που παράγονται από πλοία, η H.E.C. διακρίνεται, καθώς δημιουργεί, ισχυρή ασπίδα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Αυτό έχει επιτευχθεί μέσω της ανάπτυξης μιας οικολογικής ομπρέλας που περιλαμβάνει όλη τη διαδικασία, από τη συλλογή των αποβλήτων, έως την επεξεργασία τους και είναι γνωστή για το ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμά της σε όλα τα λιμάνια που λειτουργεί.

Σε πλήρη ευθυγράμμισή με το όραμα και τις στρατηγικές αξίες της εταιρείας μας, στοχεύουμε στη δημιουργία  «πράσινων» λιμένων σε όλο τον κόσμο.

H.E.C.

Piraeus Tower Α.Ε.

Piraeus Tower Α.Ε.

Ο Πύργος Πειραιά είναι ένα αρχιτεκτονικό τοπόσημο, στην αφετηρία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στην καρδιά του μεγαλύτερου επιβατικού λιμανιού της Ευρώπης. Υψώνεται 88 μέτρα πάνω από τη θάλασσα προσφέροντας πανοραμική θέα 360 μοιρών.

Το ανακαινισμένο κτήριο των 34.600 τ.μ. και 22 ορόφων θα είναι το πρώτο πιστοποιημένο «πράσινο» πολυώροφο κτήριο της Ελλάδας, πρότυπο βιώσιμου σχεδιασμού.Ανοίγει τις πόρτες του τον Σεπτέμβριο του 2023 φιλοξενώντας πολυτελείς χώρους γραφείων και το πρώτο «πράσινο» concept λιανικής και f&b στην Ελλάδα.

Μια κοινοπραξία των DIMAND SA, EBRD, PRODEA SA.

Η DIMAND Α.Ε. μία από τις κορυφαίες εταιρείες  ανάπτυξης ακινήτων στην Ελλάδα,  έχει αναπτύξει το 40% των αειφόρων κτηρίων της χώρας  πιστοποιημένα με LEED BD+C (Leadership in Energy & Environmental Design). Έχει διακριθεί ως LEED® Proven Provider™ από το Green Building Certification Institute στο οποίο είναι και silver μέλος, είναι μέλος του GRESB, αλλά και Credentialed Project Developer και Credentialed Quality Assurance Provider του Investor Confidence Project (ICP) Europe.

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) είναι ένα Διεθνές χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, ιδιοκτησία 69 χωρών και δύο οργανισμών της ΕΕ, με έδρα στο Λονδίνο, που επενδύει σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, μαζί με εμπορικούς συνεργάτες. Ως πολυμερής αναπτυξιακή τράπεζα επενδύσεων, η EBRD χρησιμοποιεί τις επενδύσεις ως ένα εργαλείο για την ανάπτυξη οικονομιών αγοράς. 

Η PRODEA Investments είναι η μεγαλύτερη εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα με ενεργητικό άνω των €2,9 δις και εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Διαθέτει χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από πάνω από 370 εμπορικά ακίνητα, κυρίως γραφεία και καταστήματα, και επεκτείνεται στους τομείς logistics & hospitality. Το 80% αυτού βρίσκεται σε αστικές περιοχές υψηλής προβολής και εμπορικότητας σε Ελλάδα και Κύπρο και επιλεκτικά σε άλλες βασικές αγορές.

Piraeus Tower Α.Ε.

Antaeus Travel

Antaeus Travel

Ξεκινώντας το 1988, ο Όμιλος Antaeus Travel αναδείχθηκε σε διεθνούς εμβέλειας ταξιδιωτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του marine και corporate travel management. Εστιάζοντας στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών, εξειδικευόμαστε στις βέλτιστες, ανταγωνιστικές και πλέον συμφέρουσες ολιστικές λύσεις ναυτικών, επαγγελματικών, VIP ταξιδιών αλλά και ταξίδια αναψυχής, καθώς και στη διοργάνωση συνεδρίων και εκθέσεων. Προσφέροντας ουσιαστικές υπηρεσίες σε 24-ωρη βάση από τα γραφεία μας σε διάφορα μέρη της υφηλίου και ποιο συγκεκριμένα στην Αθήνα (ΗQ), τη Βασιλεία, τη Λεμεσό, τη Μανίλα και το Μαϊάμι, ο Όμιλος Antaeus Travel έχει αναδειχθεί σε ηγετική μορφή στον τομέα marine και corporate ταξιδιών και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη πάνω από 300 εταιρικών και ναυτιλιακών πελατών.

Started back in 1988, Antaeus Travel Group has become a global marine and corporate travel management company, fully specialized in offering tailor-made services, competitive, cost-efficient and holistic travel solutions for marine, offshore, business, leisure and VIP travel to over 300 destinations worldwide. Also specializing in conference and exhibition planning. Offering a real 24/7 service and support from our offices located in four time zones and more specific in Athens (HQ), Basel, Limassol, Manila and Miami, Antaeus Travel Group has grown into one of the global leaders in business and marine travel sector, trusted by over 300 corporate and marine customers.

Our motto “On Board. On Time. Anytime. Worldwide.”

Antaeus Travel

Aspida Travel

Aspida Travel

Το Aspida Travel ειδικεύεται στο να παρέχει ταξιδιωτικές υπηρεσίες στην βιομηχανία της ναυτιλίας.Επι του παρόντος εξυπηρετούμε πάνω απο 150 εταιρίες παγκοσμίως.Η συνεχής επιθυμία μας να γνωρίζουμε νέες τεχνολογίες για να δημιουργούμε προσωποποιημένες λύσεις, η ευελιξία και απαράμιλλη ικανότητά μας να προσαρμοζόμαστε στις αυξανόμενες αλλαγές στον κλάδο των τουριστικών υπηρεσιών είναι αυτό που μας διαφοροποιεί.Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα βρίσκεται στην εξειδικευμένη 24ωρη εξυπηρέτιση ,σε σημαντικές συμμαχίες όπως το Mta7 αλλά προπάντων στην πείρα μας.Η 40χρονη πορεία μας στην προσφορά ταξιδιωτικών υπηρεσιών απεικονίζεται στην φράση ' Ο προορισμός σας Η υπόσχεσή μας.

Aspida Travel

BlueMed

BMS United

BMS United

Από το 1990 μέχρι και σήμερα η BMS United κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά ναυτιλιακών καυσίμων και λιπαντικών. Με σημείο αφετηρίας το γραφείο μας στον Πειραιά, επεκταθήκαμε σε όλο τον κόσμο, έχοντας εγκαταστήσει σε στρατηγικά για την παγκόσμια ναυτιλία σημεία, μια ομάδα από έμπειρα και άκρως εξειδικευμένα στελέχη, έτοιμα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των συνεργατών μας.
Πλέον, είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ενεργειακές ανάγκες των πελατών μας, οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Έχοντας δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο προσεκτικά επιλεγμένων συνεργατών, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με υπευθυνότητα και συνέπεια. Συνδυάζοντας το πλεονέκτημα της πολυετούς εμπειρίας μας και της γνώσης των ιδιαιτεροτήτων κάθε περιοχής, είμαστε σε θέση να διαφοροποιηθούμε από τον ανταγωνισμό μας προσφέροντας σε ελκυστικές τιμές υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

BMS United

DANAOS MANAGEMENT CONSULTANTS S.A.

DANAOS MANAGEMENT CONSULTANTS S.A.

Η εταιρία ανάπτυξης λογισμικού DANAOS Management Consultants S.A., που εδρεύει στον Πειραιά, ειδικεύεται στις Ναυτιλιακές Εφαρμογές και Συστήματα.

Ο DANAOS είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός με εκατοντάδες πελάτες σε όλο τον κόσμο. Περισσότερα από 6.500 πλοία παγκοσμίως χρησιμοποιούν το λογισμικό Danaos, ένα λογισμικό πλήρως βελτιστοποιημένο για να λειτουργεί εντός του περιβάλλοντος ενός σκάφους και να συγχρονίζει διμερώς δεδομένα από και προς τα Γραφεία.

Οι σουίτες βασικών εφαρμογών λογισμικού περιλαμβάνουν: Financial Suite, Commercial Suite, Technical Suite, Ship Management Suite, Crew Welfare, Blue Shipping, Fleet Performance Management, Voyage Operations, Weather Navigation, Environmental Management, Business Intelligence και Maritime Efficiency.

DANAOS MANAGEMENT CONSULTANTS S.A.

Dell Exclusive Store

Dell Exclusive Store

Tα Dell Exclusive Stores, τα μοναδικά Brand Stores με λύσεις της Dell Technologies στην Ελλάδα βρίσκονται στην Αθήνα στο The Mall Athens στο Μαρούσι και στην Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos στην Θέρμη.

Tα Dell Exclusive Stores σε περιβάλλον υψηλής αισθητικής ανταποκρίνονται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στην ανάγκη των χρηστών να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα της Dell από τις επαγγελματικές, τις καταναλωτικές και Gaming σειρές και να αποκτήσουν εμπειρία χρήσης. Oι φανατικοί φίλοι του Gaming έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις εκπληκτικές δυνατότητες της εξειδικευμένης και βραβευμένης σειράς Alienware.

Στόχος των premium καταστημάτων είναι να παρουσιάσουν σε εκτεταμένο και προβεβλημένο display τα καινοτόμα και φιλικά στο περιβάλλον προϊόντα & τις υπηρεσίες της Dell και να αναδείξουν την ποιοτική και τεχνολογική τους υπεροχή.

Dell Exclusive Store

ΔΕΠΑ Εμπορίας Α.Ε.

ΔΕΠΑ Εμπορίας Α.Ε.

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας είναι μια σύγχρονη και ανταγωνιστική εταιρεία, με σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας.  Μέσω στοχευμένων επενδύσεων και τη χρήση έξυπνων τεχνολογιών, η εταιρεία επιδιώκει την κάλυψη των διαφοροποιημένων αναγκών των πελατών της, παρέχοντας οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον φυσικό αέριο σε νοικοκυριά, βιομηχανικούς πελάτες, παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και καύσιμο για οχήματα που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο, μέσω του Fisikon, ενώ ως συντονιστής των ευρωπαϊκών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων Poseidon Med II και BLUE HUBS, εισάγει τις θαλάσσιες μεταφορές της Ανατολικής Μεσογείου στην εποχή LNG. Η εταιρεία συμμετέχει επίσης στον νέο πλωτό τερματικό σταθμό LNG στην Αλεξανδρούπολη. Η ΔΕΠΑ Εμπορίας εισέρχεται στη νέα εποχή της «καθαρής» ενέργειας, επενδύοντας στις ΑΠΕ και άλλα εναλλακτικά καύσιμα με ουδέτερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, όπως το υδρογόνο και το βιομεθάνιο.

 

ΔΕΠΑ Εμπορίας Α.Ε.

Evdemon & Partners

Evdemon & Partners

Η Evdemon & Partners είναι εταιρεία Ναυτικών Τεχνικών Συμβούλων, που ιδρύθηκε το 1975 στον Πειραιά, πραγματοποιώντας επιθεωρήσεις ζημιών και ατυχημάτων για λογαριασμό Η&Μ Underwriters και P&I Clubs καθώς και γενικές επιθεωρήσεις κατάστασης πλοίου, σε παγκόσμιο επίπεδο επί 24ώρου βάσεως.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στην πλειονότητα των παγκόσμιων ασφαλιστικών αγορών, όπως του Λονδίνου, της Σκανδιναβίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, των P&I Clubs, των Δικηγόρων Ναυτικού Δικαίου, των Διακανονιστών Αβαριών, των Τραπεζών, των Σημαιών Κρατών και κατά καιρούς των Ναυτιλιακών Εταιρειών. 

Με τα κεντρικά μας γραφεία να λειτουργούν στον Πειραιά, από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 και μετά, με προσεκτικά και σταθερά βήματα, αναπτύξαμε ένα δίκτυο γραφείων στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική. Συγκεκριμένα στα Γιβραλτάρ, Κωνστάντζα, Κωνσταντινούπολη, Σαγκάη, Σιγκαπούρη, Μπουένος Άιρες, Ασουνσιόν, Ρίο ντε Τζανέιρο, Παναμά και Γκάνα.

Evdemon & Partners

Grant Thornton

Grant Thornton

Η Grant Thornton αποτελεί έναν παγκόσμιο οργανισμό παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με 62.000 στελέχη σε πάνω από 140 χώρες. Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα στις δυναμικές επιχειρήσεις δημιουργώντας ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης. Η Grant Thornton στην Ελλάδα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Με παρουσία σε 4 πόλεις και με περισσότερα από 950 εξειδικευμένα στελέχη, διαθέτουμε γνώση και εμπειρία, διασφαλίζοντας ότι η συνεργασία μας με τους πελάτες αποτελεί μια πραγματικά διαφορετική εμπειρία. Προσφέρουμε μία συνδυασμένη προσέγγιση, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας στις ανάγκες των πελατών μας, αντλώντας ταυτόχρονα γνώση από την εμπειρία μας στην εγχώρια αγορά και από την εκτεταμένη παγκόσμια τεχνογνωσία μας. Μέσα από την υπόσχεσή μας “Go Beyond. Move forward together”, διαμορφώνουμε μαζί το αύριο, μεταβαίνουμε στη νέα εποχή και παραμένουμε δίπλα στους ανθρώπους μας, την κοινωνία, τους πελάτες και συνεργάτες μας, σε κάθε τους βήμα. Επαναπροσδιορίζουμε τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων και κινούμαστε πέρα από τα καθιερωμένα επιχειρηματικά πρότυπα.

Grant Thornton

GS TRAVEL AE

GS TRAVEL AE

Η GS Travel ΑΕ είναι εταιρεία παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών με πολυετή παρουσία στον κλάδο του τουρισμού. Έχοντας ως διαχρονικό στόχο την αναβάθμιση του επιπέδου των υπηρεσιών μας, ακολουθούμε τις παγκόσμιες εξελίξεις στον τομέα του ταξιδιού και μέσα από διεθνείς συνεργασίες και ευέλικτο μοντέλο διοίκησης εξασφαλίζουμε τη δυναμική δραστηριοποίησή μας και την προσφορά αξιόπιστων υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στα Εταιρικά ταξίδια, Μετακινήσεις ναυτικών πληρωμάτων, Ταξίδια κινήτρων, Οργάνωση συνεδρίων, Εισερχόμενο τουρισμό και Ταξίδια αναψυχής.

H GS Travel είναι μέλος της Egencia® Global Alliance, της ΙΑΤΑ, HATTA και Π.Ε.Τ.Α.ΓΑ. και πιστοποίηση ISO 9001: 2015. Στον Όμιλο της GS Travel ανήκουν και οι IntermodalAir & World Aviation Services, οι οποίες είναι εταιρείες αντιπροσώπευσης αλλοδαπών αεροπορικών εταιρειών.

GS TRAVEL AE

Ιntermodal Shipbrokers Co.

Ιntermodal Shipbrokers Co.

Περιλαμβάνοντας  έναν σημαντικό αριθμό εταιρειών, ο Όμιλος της Intermodal έχει γίνει πλέον ένα κομβικό σημείο πληροφόρησης, πόρων και εξειδίκευσης στις αγορές της Ελλάδας, της Κίνας και της Σιγκαπούρης, όπου και διατηρεί γραφεία. Την ίδια στιγμή,  κάθε επιχειρηματική της οντότητα εξακολουθεί να διατηρεί τον δικό της μοναδικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα.  

Από την ίδρυσης της (1984) και ειδικότερα από το 2010, ο Όμιλος Intermodal έχει επιδείξει μία αξιοσημείωτη ανάπτυξη τόσο οργανικά όσο και μέσω συνεργασιών και συγχωνεύσεων. Η παροχή μιας πληθώρας, εξαιρετικά εξειδικευμένων υπηρεσιών, έχει μετατρέψει την Intermodal σε μία από τις κορυφαίες εταιρίες  παγκοσμίως στον τομέα των ναυτιλιακών υπηρεσιών, καθιστώντας την μοναδική στο είδος της. Διακεκριμένοι πλοιοκτήτες, διαχειριστές, ναυλωτές και χρηματοοικονομικοί οίκοι επωφελούνται από τη γνώση και την εμπειρία της Intermodal και συνεχίζουν να βασίζονται σε αυτήν για ορισμένες από τις πιο σημαντικές λειτουργικές και εμπορικές τους ανάγκες.

Ιntermodal Shipbrokers Co.

IRI / The Marshall Islands Registry

IRI / The Marshall Islands Registry

Η International Registries Inc. και οι θυγατρικές της (IRI) παρέχουν διοικητική και τεχνική υποστήριξη στο Νηολόγιο της Δημοκρατίας των Νήσων Μάρσαλ. Το Νηολόγιο των Marshall Islands (RMI) είναι ένα απο τα κυρίαρχα νηολόγια παγκοσμίως ξεπερνώντας σε χωρητικότητα  τα 191 εκατ. gross tons με 5,162 πλοία, στο τέλος Μαρτίου του 2022. H IRI διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο 28 γραφείων που βρίσκονται στα μεγάλα ναυτιλιακά και οικονομικά κέντρα σε όλο τον κόσμο, με δυνατότητα εγγραφής πλοίων στο νηολόγιο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων υπό κατασκευή, εγγραφής υποθηκών, σύστασης και υποστήριξης σε θέματα εταιρειών και σε διαδικασίες έκδοσης εγγράφων για ναυτικούς.

Το RMI είναι το μοναδικό νηολόγιο που κατέχει για 18 συνεχόμενα χρόνια το QUALSHIP 21 από την Αμερικανική ακτοφυλακή (United States Coast Guard). Το RMI βρίσκεται  στις 10 πρώτες θέσεις των White Lists τόσο του Paris όσο και του Tokyo Memorandum of Understanding (MoUs).

Οι πελάτες αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο του RMI και για τον λόγο αυτό η IRI προσπαθεί να παρέχει πλήρεις υπηρεσίες από οποιοδήποτε γραφείο της σε εικοσιτετράωρη βάση, επτά ημέρες την εβδομάδα.

IRI / The Marshall Islands Registry

Katradis Marine Ropes Industry SA.

Katradis Marine Ropes Industry SA.

H εταιρία ΚΑΤΡΑΔΗΣ ΣΧΟΙΝΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ αποτελεί από το 1936 μία από τις σημαντικότερες Ευρωπαϊκές βιομηχανίες του ναυτιλιακού τομέα.  Η μακρά της πορεία για περισσότερες από οκτώ δεκαετίες έχει προσφέρει στην εταιρία υψηλού βαθμού τεχνογνωσία, παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών υποστήριξης και εξειδίκευση στην ποιοτική παραγωγή, χαρακτηριστικά τα οποία την έχουν καθιερώσει ως προτιμούμενο προμηθευτή των μεγαλύτερων ναυτιλιακών επιχειρήσεων ανά τον κόσμο.  Σήμερα, το παγκόσμιας εμβέλειας δίκτυο εξυπηρέτησης της εταιρίας εξοπλίζει περισσότερα από 10.000 πλοία με σχοινιά προσόρμισης, ανόδια καθοδικής προστασίας, άγκυρες, αλυσίδες και άλλα προϊόντα ναυτιλίας. 

Katradis Marine Ropes Industry SA.

MARICHEM MARIGASES WORLDWIDE SERVICES

MARICHEM MARIGASES WORLDWIDE SERVICES

Η Marichem Marigases είναι ένα κορυφαίo όνομα στην παγκόσμια βιομηχανία ναυτιλιακών χημικών και αερίων. Κατασκευάζουμε χημικά υψηλής ποιότητας, χημικό εξοπλισμό και αξεσουάρ, αέρια και ψυκτικά μέσα, μηχανήματα κοπής και συγκόλλησης, ενώ παρέχουμε και υπηρεσίες fire, rescue and safety στη ναυτιλία. Η εταιρεία μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε περισσότερα από 2.100 λιμάνια μέσω 196 stock points, 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο. Η αποτελεσματικότητα του δικτύου μας οφείλεται στην πολυετή εμπειρία και  αφοσίωση του εξειδικευμένου προσωπικού μας που λειτουργεί σύμφωνα με τα ISO 14001 & 45001, διασφαλίζοντας την εύρρυθμη λειτουργία του οργανισμού μας και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

MARICHEM MARIGASES WORLDWIDE SERVICES

OTESAT_MARITEL

OTESAT_MARITEL

Η OTESAT_MARITEL, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, κατέχει ηγετική θέση μεταξύ των παρόχων ναυτιλιακών δορυφορικών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών παγκοσμίως με 20+ χρόνια εμπειρίας παρέχοντας υψηλού επιπέδου pre-sales and after-sales υπηρεσίες. Η εταιρεία επενδύοντας σε υποδομές και τεχνογνωσία, αναπτύσσει και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ΤΠΕ, συνδυάζοντας τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής σε IP δίκτυα και εφαρμογές πληροφορικής, σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνώς πρότυπα ποιότητας. Η OTESAT_MARITEL με την προηγμένης τεχνολογίας πλατφόρμα της [email protected], για διαχείριση δορυφορικής κίνησης και cyber security υπηρεσιών, αυξάνει την εμπειρία του πελάτη που χρησιμοποιεί το τελευταίας γενιάς σύστημα του Inmarsat Fleet Xpress, ή άλλα ευριζωνικά δίκτυα όπως VSAT, Iridium κ.λ.π. συμπεριλαμβανομένων των σύγχρονων ψηφιακών υπηρεσιών σε ένα εξαιρετικά ασφαλές περιβάλλον. 

OTESAT_MARITEL

Smarine Advisors

Smarine Advisors

Η Smarine Advisors είναι μια συμβουλευτική εταιρεία που ειδικεύεται σε συμφωνίες πώλησης και χρηματοδοτικής μίσθωσης, αγοράς, και χρηματοδότησης πλοίων για τη μεταφορά μεταξύ άλλων υγροποιημένου φυσικού αερίου, ξηρών και υγρών φορτίων καθώς και εμπορευματοκιβωτίων.  

Διατηρεί γραφεία σε Σαγκάη, Αθήνα και Όσλο και αποτελείται από μια ομάδα 9 επαγγελματιών με μεγάλη εμπειρία στις  επενδύσεις και χρηματοδοτήσεις πλοίων.

Με ρίζες στην Κίνα διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο εξαιρετικών σχέσεων με τα περισσότερα διεθνή και ειδικά με τα κινεζικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ναυπηγεία και  ναυλωτές.

Η Smarine αποτελεί τον συνεργάτη επιλογής για παγκοσμίως γνωστές πλοιοκτήτριες εταιρείες τόσο ιδιωτικές όσο και εισηγμένες σε διεθνή χρηματιστήρια.

Η Smarine είναι αφιερωμένη στην ενίσχυση της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας με ελληνική πρωτοπορία και κινεζική δυναμική.

Smarine Advisors

The American P&I Club

The American P&I Club

Το American Club, το οποίο ιδρύθηκε το 1917, είναι ο μόνος αλληλοασφαλιστικός οργανισμός που εδρεύει στην Αμερική. Βραβεία όπως το Lloyd's List Next Generation Shipping Award, το North American Maritime Services Award και το Seatrade "Investment in People" Award αναγνωρίζουν την αφοσίωσή του οργανισμού στον εντοπισμό και την ενδυνάμωση ταλέντων  σε όλα τα μεγάλα ναυτιλιακά κέντρα, με σκοπό την παροχή πολύτιμης προστασίας στα μέλη του σε όλο τον κόσμο. H εσωτερική καλλιέργεια ταλαντούχων στελεχών παρέχει στον οργανισμό ναυτιλιακή τεχνογνωσία, η οποία είναι διαθέσιμη σε 24ώρη βάση και σε περισσότερες από έντεκα γλώσσες. Προσφέρει πλήρη αμοιβαία κάλυψη για κινδύνους P&I και FD&D, ασφάλιση έναντι σταθερού ασφαλίστρου για πλοία μικρότερης χωρητικότητας μέσω της Eagle Ocean Marine, καθώς και κάλυψη Hull and Machinery μέσω της American Hellenic Hull. Το Club διαθέτει ένα αξεπέραστo πρόγραμμα  Loss Prevention που παρέχει σημαντική καθοδήγηση για την  πρόληψη ζημιών. Τα πλούσια αποθέματα τεχνογνωσίας του επιτρέπουν να ξεπερνά συνήθως τις προσδοκίες άμεσης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης τόσο των ασφαλιζομένων πλοιοκτητών όσο και των ναυλωτών. Η τοπική  εξυπηρέτηση που παρέχει το Club δίνοντας παγκόσμιες λύσεις εξασφαλίζει την παροχή άριστων υπηρεσιών.

The American P&I Club

XSpot Wealth

XSpot Wealth

Η XSpot Wealth, ο 1ος digital wealth manager σε Ελλάδα & Κύπρο, στοχεύει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επενδύουν τα χρήματά τους για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Εστιάζοντας στην καινοτομία και την πελατοκεντρική προσέγγιση, η XSpot Wealth φέρνει μία νέα εποχή στο wealth management, προσφέροντας διαφοροποιημένες και εξατομικευμένες επενδυτικές λύσεις, με πολύ μικρότερες χρεώσεις σε σχέση με τους παραδοσιακούς διαχειριστές.

Η έμπειρη ομάδα των wealth manager της XSpot Wealth σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία προσφέρουν ένα Υβριδικό Μοντέλο Wealth Management με καινοτόμες επενδυτικές λύσεις που στόχο έχουν να μεγιστοποιήσουν την αξία των επενδύσεών σας με πλήρη διαφάνεια και τις χαμηλότερες δυνατές χρεώσεις.

Η εταιρεία έχει αδειοδοτηθεί και εποπτεύεται από το 2014 από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου με αριθμό αδείας 235/14, με γραφεία σε Λονδίνο, Ντουμπάι, Λεμεσό, Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης και με εξουσιοδότηση να παρέχει τις υπηρεσίες της σε 30 ευρωπαϊκές χώρες και 10 χώρες της Ασίας.

 

XSpot Wealth

Alba Graduate Business School, The American College of Greece

Amadeus

GOLDEN CARGO

Margetis Maritime

KPI OceanConnect

Navios Maritime Holdings Inc.