1ο Ναυτιλιακό Forum Ναυτεμπορικής

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Ελληνικής Ναυτιλίας στο παγκόσμιο εμπόριο και η προσφορά της στην Εθνική Οικονομία

ship-v2.png

ΠΡΟΦΙΛ ΧΟΡΗΓΩΝ

Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου

European Community Shipowners' Associations

Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδος

Eurobank

Eurobank

Ο όμιλος Eurobank είναι ένας χρηματοοικονομικός οργανισμός με σύνολο ενεργητικού € 74,3 δισ., ανθρώπινο δυναμικό περίπου 17.500 εργαζόμενους και συνολικό δίκτυο λιανικής άνω των 1.000 καταστημάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σε όλο το γεωγραφικό εύρος παρουσίας του Ομίλου, τα έμπειρα στελέχη του παρέχουν εξειδικευμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες, υποστηρίζοντας τις προσπάθειές τους στην αντιμετώπιση των χρηματοοικονομικών προκλήσεων.

Στην Ελλάδα, η Eurobank είναι ένας από τους τέσσερεις πυλώνες του τραπεζικού συστήματος. Ενισχύοντας περαιτέρω τη στρατηγική του θέση, τον Αύγουστο του 2013 ο Όμιλος ενέταξε στο δυναμικό του το «Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε.» και τη «Νέα Proton Τράπεζα Α.Ε.». Η λειτουργική συγχώνευση του πρώην Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με την Eurobank ολοκληρώθηκε το Μάιο 2014 με την ενοποίηση των συστημάτων της πρώην TBank. Με σεβασμό στους πελάτες, τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και τη μακρόχρονη ιστορία του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, η Eurobank διατηρεί το δίκτυο καταστημάτων του διακριτό, με τη σήμανση «Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο».

Ο όμιλος επίσης διατηρεί στρατηγική θέση στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Σερβία, διακρίνεται στον τομέα διαχείρισης περιουσίας στην Κύπρο και το Λουξεμβούργο ενώ έχει παρουσία στην Ουκρανία και το Λονδίνο. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ) κατά € 2.864 εκατ. το Μάιο του 2014, το 64,6% των κοινών μετοχών κατέχεται από θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές.

Πέρα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα, ο όμιλος Eurobank αναπτύσσει δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται. Συνεπής με την πεποίθηση ότι η καινοτομία και η επιχειρηματική εξωστρέφεια αποτελούν πρωταρχικούς παράγοντες για την ανάπτυξη της οικονομίας των χωρών, υλοποιεί προγράμματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.

Επίσης, διατηρεί μακροχρόνιες σχέσεις με αναγνωρισμένους φορείς και οργανώσεις για την υλοποίηση δράσεων στους σημαντικούς τομείς της Παιδείας, της Κοινωνίας, του Πολιτισμού και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Παράλληλα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται έντονα και σε θέματα προστασίας του Περιβάλλοντος, καθώς από το 2010 είναι μέλος της Παγκόσμιας Διοικούσας Επιτροπής, προεδρεύει στην Ευρωπαϊκή Ομάδα Δράσης και στην Παγκόσμια Επιτροπή Τραπεζικής της χρηματοοικονομικής πρωτοβουλίας του περιβαλλοντικού προγράμματος του ΟΗΕ (UNEP FI).

Eurobank

EY Global

EY Global

Η ΕΥ κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον χώρο των ελεγκτικών, φορολογικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η βαθιά γνώση και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε συμβάλλουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στις κεφαλαιαγορές και τις οικονομίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Δημιουργούμε ηγετικά στελέχη που συνεργάζονται για να τηρήσουν τις υποσχέσεις μας προς όλους τους εταίρους μας. Mε τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε σημαντικά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τους ανθρώπους μας, για τους πελάτες μας και για τις κοινωνίες μας.

Η ΕΥ αναφέρεται στον παγκόσμιο οργανισμό, και μπορεί να αναφέρεται σε μία ή περισσότερες, από τις εταιρείες μέλη της Ernst  & Young Global Limited, καθεμία από τις οποίες αποτελεί ξεχωριστή νομική οντότητα. Η Ernst & Young Global Limited, μια βρετανική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης δια εγγυήσεως, δεν παρέχει υπηρεσίες σε πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

EY Global

Hellenic Hull Mutual Association

Hellenic Hull Mutual Association

To Hellenic Hull Management (HMA) Limited ιδρύθηκε το 1994 και είναι η διαχειρίστρια εταιρεία του Ναυτασφαλιστικού Συνδέσμου Hellenic Hull Mutual Association Plc. Ο Σύνδεσμος αποτελεί έναν μη κερδοσκοπικό ασφαλιστικό οργανισμό και είναι μέλος του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου. Κατά την διάρκεια των 20 ετών λειτουργίας του έχει ασφαλίσει περισσότερα από 9,500 πλοία με κύκλο εργασιών 154 εκατ. δολ. ΗΠΑ και έχει καταβάλει αποζημιώσεις της τάξεως των 140 εκατ. δολ. ΗΠΑ για απαιτήσεις των Μελών του.

Ο Σύνδεσμος σήμερα παρέχει ασφαλιστικές καλύψεις έναντι των ασφαλιστικών κινδύνων Σκάφους και Μηχανών, Προστιθέμενης Αξίας και Εξόδων και Πολέμου & Απεργιών. Σήμερα, καλύπτει ασφαλιστικά το 20% του συνόλου των Ελληνικών και Κυπριακών ναυτιλιακών εταιρειών οι οποίες διαχειρίζονται το 23% του ελληνόκτητου στόλου ποντοπόρων πλοίων, παραμένοντας ο μεγαλύτερος και ο μοναδικός αλληλασφαλιστικός πάροχος στην τοπική ναυτασφαλιστική αγορά.

Hellenic Hull Mutual Association

Hellenic Marine Equipment Manufacturers & Exporters

Hellenic Marine Equipment Manufacturers & Exporters

Η HEMEXPO (Hellenic Marine Equipment Manufacturers and Exporters) αποτελείται από ελληνικές εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή ναυτιλιακού εξοπλισμού και προϊόντων επενδύοντας στην καινοτομία και στοχεύοντας στην εξωστρέφεια. Τα προϊόντα τους δημιουργούν εξ ορισμού προστιθέμενη αξία προσφέροντας χαμηλού κόστους λύσεις στον πλοιοκτήτη ή το ναυπηγείο. Στόχος της HEMEXPO είναι η ενίσχυση και προώθηση της βιομηχανίας ναυτιλιακού εξοπλισμού στην Ελλάδα υποστηρίζοντας υγιείς και καινοτόμες εταιρείες να εξελιχθούν σε ισχυρούς παίκτες στον τομέα νέων κατασκευών πλοίων. Συγχρόνως η HEMEXPO πραγματοποιεί ένα δυναμικό άνοιγμα στον τομέα των εξαγωγών σε ναυπηγεία στην Ασία (Κίνα, Κορέα και Ιαπωνία) και την Ευρώπη με την υποστήριξη των Ελλήνων εφοπλιστών και του κράτους.

Hellenic Marine Equipment Manufacturers & Exporters

Olympic Shipping and Management S.A.

Olympic Shipping and Management S.A.

Το σύνολο των δραστηριοτήτων που αναπτύσσει το Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης, από τη σύστασή του έως σήμερα, οφείλεται στην κερδοφορία του Επιχειρηματικού Ιδρύματος.

Το Επιχειρηματικό Ίδρυμα αναπτύσσει ποικίλες δραστηριότητες, εκ των οποίων η σημαντικότερη ήταν και παραμένει η ναυτιλιακή, συνεχίζοντας την παράδοση του ιδρυτή του Αριστοτέλη Ωνάση, της σημαντικότερης προσωπικότητας του 20ού αιώνα στο χώρο της ναυτιλίας, σύμφωνα με την εφημερίδα Lloyd's List.

Η δραστηριότητά του στο χώρο της ναυτιλίας είχε αρχίσει αρκετά πριν τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η εταιρεία OLYMPIC SHIPPING AND MANAGEMENT S.A. αποτελεί τη συνέχεια της OLYMPIC MARITIME, την οποία ίδρυσε το 1952 στο Παρίσι ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Διαχειρίζεται έναν στόλο αποτελούμενο από δεξαμενόπλοια και πλοία χύδην ξηρού φορτίου, συνολικής χωρητικότητας 3.690.352 DWT, και παρέχει υπηρεσίες για την εμπορική εκμετάλλευση των πλοίων καθώς και την λογιστική παρακολούθησή τους.

Η SPRINGFIELD SHIPPING έχει αναλάβει την τεχνική διαχείριση του στόλου με βασικό γνώμονα τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε θέματα ασφάλειας των πληρωμάτων, του πλοίου και προστασίας του περιβάλλοντος.

Olympic Shipping and Management S.A.

Space Hellas

Space Hellas

Η SpaceHellas είναι κορυφαίος systemintegrator στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και της ασφάλειας. Από το 1985 προσφέρει στην αγορά ευρύ φάσμα λύσεων και υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας, τις οποίες υποστηρίζει με ένα υπερσύγχρονο τεχνικό δίκτυο. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO9001:2008 και ασφάλειας πληροφοριών ISO /IEC27001:2013. Τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στην Αθήνα, έχει υποκαταστήματα σε όλες τις μεγάλες ελληνικές πόλεις και θυγατρικές σε Κύπρο, Ρουμανία, Σερβία και Μάλτα. Είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2000 και η AlphaBank κατέχει περίπου το ποσοστό του 20% των μετοχών της.

Η SpaceHellas, ως καινοτόμος εταιρεία, προσφέρει λύσεις προστιθέμενης αξίας σε επιχειρήσεις υψηλού κύρους στον ιδιωτικό, δημόσιο και αμυντικό τομέα. Διαθέτει μεγάλη γκάμα λύσεων και υπηρεσιών, καλύπτοντας κάθε είδους ανάγκη σε τεχνολογίες πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και ασφάλειας. Εξυπηρετεί τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και δημόσιους οργανισμούς μέσω του state-of-the-art Κέντρου Επιχειρήσεων Υποστήριξης  Δικτύων και Ασφάλειας που διαθέτει, το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με το πρότυπο ITILv3 σε 24x7 βάση.

Space Hellas

The American Club

The American Club

Με κεντρικά γραφεία στη Νέα Υόρκη, το American Club αποτελεί τo μοναδικό αλληλοναυτασφαλιστικό οργανισμό (P&I Club) με έδρα στην αμερικανική ήπειρο.

Μέλος του International Group, το Club παρέχει υπηρεσίες πλήρους κάλυψης αστικής ευθύνης προς τρίτους(P&I) και νομικής προστασίας (FD&D), έχοντας σημειώσει σημαντική αύξηση στο ασφαλισμένο τονάζ του σε παγκόσμιο επίπεδο κατά τα τελευταία έτη.

Παράλληλα με το γραφείο στη Νέα Υόρκη, το γραφείο της διαχειρίστριας εταιρίας του American Club, Shipowners Claims Bureau, Inc., δραστηριοποιείται στο Λονδίνο, τον Πειραιά, την Σαγκάη και το Χονγκ Κονγκ. Με παραπάνω από 70 αφοσιωμένα και εξειδικευμένα στελέχη, συμπεριλαμβανομένων έμπειρων νομικών και ναυτικών, παρέχει υπηρεσίες σε 11 γλώσσες, προάγοντας ένα ενεργό πρόγραμμα ασφάλειας και πρόληψης ζημιών με αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας. To American Club διαθέτει την τεχνογνωσία και τη δυναμικότητα ανταπόκρισης στις ανάγκες των μεγάλου ή μικρού μεγέθους μελών της.

The American Club

FF Group

FF Group

28 χώρες… 893 σημεία…

4.800 εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο

Αποστολή μας είναι να κάνουμε τους ανθρώπους να νιώθουν ωραία και να υιοθετήσουν έναν πιο χαρούμενο τρόπο ζωής, απολαμβάνοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας που αποπνέουν πολυτέλεια, πάθος και δημιουργικότητα.

Ο FFGroup σχεδιάζει, παράγει και διανέμει σε διεθνές επίπεδο ιδιόκτητες μάρκες: την FolliFollie και τη βραβευμένη βρετανική εταιρεία κοσμημάτων LinksofLondon.

Ο Όμιλος διατηρεί μια δυναμική παρουσία στο χώρο λιανικής και χονδρικής πώλησης στην ελληνική αγορά, αλλά και στην Ευρώπη. Μάρκες όπως ErmenegildoZegna, JuicyCouture, UGGAustralia, TedBaker, Vilebrequin, GuessJeans, Scotch & Soda, CalvinKleinJeans, Nike, Converse, Franklin & Marshall, G-StarRAW, Samsonite, και Technogym, ανήκουν στο χαρτοφυλάκιό του. Ταυτόχρονα ο Όμιλος διατηρεί ηγετική παρουσία στον κλάδο των πολυκαταστημάτων με τα FactoryOutlet και attica να αποτελούν τα μεγαλύτερα ιδιόκτητα κανάλια διανομής, ενώ παράλληλα αναπτύσσει τα δικά του multibrandconceptstoresCollectiveκαι ­Kix.

Η δραστηριοποίηση του Ομίλου στον κλάδο Beauty & Cosmetics είναι σημαντική και αφορά μεταξύ άλλων στην αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα των παγκοσμίου φήμης μαρκών ομορφιάς και περιποίησης της Procter & Gamble Prestige.

Παράλληλα, ο Όμιλος διατηρεί συμμετοχή στον τομέα της ταξιδιωτικής λιανικής μέσω της στρατηγικής συμμαχίας και της συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της ελβετικής Dufry AG, που έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο του ταξιδιωτικού εμπορίου.

FF Group

Manifest

Manifest

Η Manifest κατέχει ηγετική θέση στον χώρο του Facility Management, όπου και δραστηριοποιείται τα τελευταία 12 χρόνια, ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, αναλαμβάνοντας την διαμόρφωση, καθαριότητα και φύλαξη εργασιακών χώρων, την συντήρηση του Η/Μ εξοπλισμού των κτιριακών εγκαταστάσεων, διασφαλίζοντας την υγιεινή & ασφάλεια του ανθρώπινου δυναμικού, και συνεισφέροντας τέλος στην διατήρηση ενός ευχάριστου περιβάλλοντος με την ανάληψη έργων πρασίνου και τη καθημερινή τροφοδοσία φρέσκου φαγητού.

Απασχολώντας σήμερα 550 περίπου εργαζομένους σε 30 πόλεις στην Ελλάδα, εξυπηρετούμε 1.100 κτίρια, παραδίδοντας καθημερινά 3.000 ώρες υπηρεσίας. Αποστολή μας, να εξασφαλίζουμε τις προϋποθέσεις για την αύξηση παραγωγικότητας, αποτελεσματικότητας και μείωσης λειτουργικού κόστους των δραστηριοτήτων, κάθε μεγάλης και οργανωμένης επιχειρηματικής οντότητας. Να διασφαλίζουμε ένα υγιές, ασφαλές και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους, εκφράζοντας με πάθος και συνέπεια την αφοσίωση μας, υπερβαίνοντας τις προσδοκίες του πελάτη μας, καινοτομώντας και στηριζόμενοι στην ανθρωποκεντρική έκφραση και κοινωνική μας ευθύνη.

Manifest

Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς

Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς

Ο ΟΛΠ Α.Ε. αποτελεί ένα σύστημα λιμενικών εγκαταστάσεων μεγάλων μεγεθών: Στα 37 χλμ των κρηπιδότοιχων του εξυπηρετεί ετησίως 40.000 αφιξοαναχωρήσεις πλοίων, 18 εκ. επιβάτες, 3,2εκ.TEU’S (εμπορευματοκιβώτια), 400.000 transit αυτοκίνητα και πάνω από 2,0 εκ. επιβάτες κρουαζιέρας.

Ο ΟΛΠ Α.Ε. είναι το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό επιβατικό λιμάνι, που εξυπηρετεί τη ναυτιλιακή δραστηριότητα, της ακτοπλοΐας, της κρουαζιέρας, των εμπορευματοκιβωτίων, της μεταφοράς αυτοκινήτων και της ναυπηγοεπισκευής. Η εταιρική κοινωνική ευθύνη και οι περιβαλλοντικές πολιτικές αποτελούν κύρια στοιχεία της δραστηριότητάς του, γεγονός για το οποίο επιβραβεύθηκε με τον τίτλο ECOPORT από την Ευρωπαϊκή Ένωση Λιμένων (ESPO).

Ο ΟΛΠ Α.Ε ιστορικά από το 1930 που ιδρύθηκε συνέβαλε όσο λίγοι οργανισμοί στην οικονομική ανάπτυξη και μεγέθυνση της χώρας. Είναι μια εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρία, με κύριο μέτοχο το δημόσιο, κατέχει πρώτες θέσεις σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον και παράλληλα μια ιδιότυπη εταιρία από πλευράς λειτουργίας, αφού παρέχει υπηρεσίες 365 μέρες τον χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο.

Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς

OTESAT- MARITEL

OTESAT- MARITEL

Η Otesat-Maritel, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, αποτελεί εταιρία παροχής Δορυφορικών Τηλεπικοινωνιών που εστιάζει στις ναυτιλιακές μεταφορές και κατά την 20ετή πορεία της έχει καταλάβει την πρώτη θέση μεταξύ των παρόχων επικοινωνιών στην Ελληνική ναυτιλία, ενώ συνιστά και ένα εκ των πλέον αναγνωρίσιμων brands διεθνώς.

Η εταιρία παρέχει συνδέσεις Inmarsat, Iridium και VSATκαθώς και ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες που συνδυάζουν δορυφορικά και επίγεια δίκτυα δεδομένων και φωνής και εξειδικευμένες εφαρμογές πληροφορικής.

Επιπλέον, η εταιρία επενδύει στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών αναπτύσσοντας πληθώρα συνδρομητικών υπηρεσιών που προσφέρονται τόσο για επιχειρησιακή όσο και για ιδιωτική χρήση (π.χ. από τα πληρώματα των πλοίων), ενώ ενδεικτικά συμπεριλαμβάνουν καρτοτηλεφωνία, Internet, e-mailκ.α., ενώ τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της με την παροχή ηλεκτρονικού εξοπλισμού γέφυρας καθώς και υπηρεσιών επιθεώρησης ραδιοεξοπλισμού (GMDSS, RadioSurvey & APT). Τέλος η εταιρία παρέχει υπηρεσίες Εκκαθάρισης (GR01 & GR12). Τα προηγούμενα καλύπτονται από καθημερινή 24ώρη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη των πελατών της.

Η Otesat-Maritel είναι η μόνη ελληνική εταιρία ναυτιλιακών τηλεπικοινωνιών που εναρμονίζεται με τα αυστηρότερα εγχώρια και διεθνή πρότυπα τηλεπικοινωνικών παρόχων.

OTESAT- MARITEL

Lexus

Lexus

Από το 1989, η Lexus έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή για την επιδίωξη της τελειότητας, την κορυφαία ποιότητα και την υψηλή τεχνολογία των αυτοκινήτων της, έχοντας υιοθετήσει μια μοναδική φιλοσοφία εξυπηρέτησης πελατών.

Η Lexusενισχύει ακόμη περισσότερο τις αξίες τηςγια απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής, κορυφαία άνεση και προσοχή στη λεπτομέρεια, λανσάροντας νέα προϊόντα που προσφέρουν έντονα συναισθήματα και ξεχωρίζουν με την εντυπωσιακή σχεδίαση, την οδηγική απόλαυση και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες.

Σήμερα, η Lexusείναι η πρώτη και μοναδική μάρκα premiumαυτοκινήτωνστον κόσμο που προσφέρει ολοκληρωμένη σειρά πλήρως υβριδικών μοντέλων αποτελούμενη από ταRX 450h, GS 450h, GS 300h, LS 600h, CT 200h, IS 300hκαι το ολοκαίνουργιοNX 300h.

Lexus

ALBA

ALBA

Το ALBA είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και ένα από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά Business Schools. Ιδρύθηκε και λειτουργεί υπό την αιγίδα της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας του Σ.Ε.Β., της Ε.Ε.Δ.Ε. και του Ε.Β.Ε.Α. Με στόχο να εκπαιδεύσει τους οραματιστές ηγέτες του αύριο και να προωθήσει ενεργά την επιστημονική έρευνα και τη δημιουργία νέας γνώσης, προσφέρει 15 μεταπτυχιακά προγράμματα ―ανάμεσα σ’ αυτά το MBA in Shipping, το MSc in Shipping Management και το MSc in International Shipping and Finance σε συνεργασία με το University of Reading― , τα περισσότερα από τα οποία είναι πιστοποιημένα από εξειδικευμένους διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης, όπως το The Association of MBAs (AMBA) και το European Foundation for Management.

ALBA

BALUCO

Chiotelis & Co / Advocates-Consultants

Chiotelis & Co / Advocates-Consultants

Το γραφείο μας εξειδικεύεται στο εμπορικό και ναυτικό δίκαιο και παρέχει υψηλής ποιότητας συμβουλευτικές και δικηγορικές υπηρεσίες.

Στελεχώνεται από Έλληνες και κοινοτικούς δικηγόρους, από συμβούλους εξειδικευμένους στην ναυτιλιακή και ναυτική πρακτική καθώς επίσης και από άτομα προερχόμενα από το δικαστικό σώμα.

Χάρη στην εμπειρία και τις εξειδικευμένες γνώσεις των συνεργατών μας, εξασφαλίζουμε ολοκληρωμένες και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες στους πελάτες μας. Σε αυτό συμβάλλουν οι έμπιστοι και αξιόπιστοι ανταποκριτές μας σε όλον τον κόσμο.

Δυνάμενοι να εξασφαλίσουμε υπηρεσίες στους πελάτες, όχι μόνο εντός αλλά και εκτός της Ελληνικής δικαιοδοσίας, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη Ελλήνων και ξένων πελατών και οργανισμών, αποτελουμένων από P&I Clubs, πλοιοκτήτες, θαλάσσιους αρωγούς, ιδιωτικούς επενδυτές, κυβερνητικούς φορείς, οργανισμούς λιμένων, τράπεζες και κατασκευαστικές εταιρείες.

Αγωνιζόμαστε καθημερινά προκειμένου να διατηρήσουμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο τις παροχές που προσφέρουμε, με σταθερό γνώμονα τον συνδυασμό της υψηλής κατάρτισης, ταχύτατης εξυπηρέτησης και λογικής χρέωσης.

Chiotelis & Co / Advocates-Consultants

IRI/THE MARSHALL ISLANDS REGISTRY

IRI/THE MARSHALL ISLANDS REGISTRY

Η International Registries, Inc. και οι θυγατρικές της (IRI) παρέχουν διοικητική και τεχνική υποστήριξη στο Νηολόγιο της Δημοκρατίας των Νήσων Μάρσαλ. Το Νηολόγιο των Νήσων Μάρσαλ είναι το τρίτο σε μέγεθος παγκοσμίως, ξεπερνώντας σε χωρητικότητα τα 112 εκατομμύρια gross tons, τον Οκτώβριο του 2014. H IRI διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο 25 γραφείων με δυνατότητα εγγραφής πλοίων στο νηολόγιο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων υπό κατασκευή, εγγραφής υποθηκών, υποστήριξης σε θέματα εταιριών και σε διαδικασίες έκδοσης εγγράφων για ναυτικούς.

Οι πελάτες αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο του Νηολογίου και για τον λόγο αυτό, η IRI προσπαθεί να παρέχει πλήρεις υπηρεσίες από οποιοδήποτε γραφείο της σε εικοσιτετράωρη βάση.

IRI/THE MARSHALL ISLANDS REGISTRY

ΝΑΣΟΣ Α. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ

ΝΑΣΟΣ Α. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ

Η εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και περίπου 15 έτη στους κάτωθι κύριους τομείς του ναυτικού και εταιρικού δικαίου: την αγοραπωλησία, ναύλωση και διαχείριση πλοίων, τη σύσταση κυπριακών ναυτιλιακών εταιρειών και την εγγραφή πλοίων υπό την κυπριακή σημαία στο νηολόγιο. Εξειδικευόμαστε σε ζητήματα ναυτικού δικαίου παρέχοντας άρτιες νομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες καλύπτοντας πάσης φύσεως ανάγκες ετοιμασίας συμβολαίων, νομικών εγγράφων και υποθηκών πλοίων υπό κυπριακή σημαία. Έχουμε ταυτόχρονα πολύπειρη δικαστική εκπροσώπηση υποθέσεων πάσης φύσεως ναυτικού δικαίου, συμπεριλαμβανομένων και της σύλληψης πλοίων στην Κύπρο, εκτέλεσης υποθηκών, απαιτήσεων για απώλεια/καταστροφή φορτίου, ναύλων, εργατικών διαφορών/ατυχημάτων και πολιτικών P&I.

Αναφορικά με το χρηματοοικονομικό και τραπεζικό περιβάλλον, η εξειδίκευσή μας περιλαμβάνει εκπροσώπηση σε διεθνείς συναλλαγές, εκδόσεις ομολόγων και IPO listings σε διεθνή χρηματιστήρια.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες σύστασης διεθνών εταιρειών σε πολλές χώρες, εξαγορών/συγχωνεύσεων, διεθνών εμπορικών συναλλαγών, οργάνωσης/αναδιοργάνωσης και γενικής διαχείρισης εταιρικών σχημάτων και συμβουλευτικών υπηρεσιών διεθνούς φορολογικού σχεδιασμού.

ΝΑΣΟΣ Α. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ

Perimenis Electrical Services

Perimenis Electrical Services

Η εταιρία μας ξεκίνησε το 1946 με αντικείμενο τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σπιτιών και εργοστασίων καθώς και τις επισκευές πλοίων και κινητήρων. Συνεχίζει μέχρι σήμερα έχοντας διευρύνει τους τομείς δραστηριότητάς της τόσο στον εφοδιασμό με κάθε είδους ηλεκτρολογικό υλικό και κινητήρες, όσο και στη μελέτη, τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση συστημάτων όπως Fire Alarm System, Reefers Upgrade κλπ.

Η παγκοσμιοποίηση και ο διεθνής ανταγωνισμός αποτελεί για εμάς σημείο αναφοράς για συνεχή εκπαίδευση και τεχνολογική πρόοδο. Κάθε παρεχόμενο ανταλλακτικό καλύπτεται από τη χρυσή εγγύηση της PES και αναλαμβάνουμε την άμεση και χωρίς κόστος αντικατάσταση του. Επιπροσθέτως, ο κάθε πελάτης μας, γνωρίζει πως υπάρχει ο εξειδικευμένος τεχνικός 365/24 να παρευρεθεί επί τόπου παγκοσμίως και να διεκπεραιώσει κάθε δυσλειτουργία ή βλάβη, διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή συνέχιση της πορείας του καραβιού.

Perimenis Electrical Services

Face to Face

Face to Face

Η Face-to-Face Consultants παρέχει προσωποποιημένες και προσωπικές υπηρεσίες με συνέπεια, συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνει και δέσμευση στο αποτέλεσμα με προστιθέμενη αξία για τον πελάτη.

Το μοντέλο παροχής υπηρεσιών της εταιρείας έχει αναπτυχθεί σε 5 φάσεις:
(α) διαλεκτική επικοινωνία,
(β) κατανόηση και ανάλυση των αναγκών του πελάτη,
(γ) εστιασμένες προτάσεις,
(δ) αποτελεσματική υλοποίηση,
(ε) παρακολούθηση αποτελεσμάτων.

Η Face-to-Face Consultants, με 15ετή παρουσία στην αγορά των υπηρεσιών, δραστηριοποιείται στους εξής επιχειρησιακούς τομείς: Εταιρικές Υπηρεσίες (υποστήριξη σχεδίου μάρκετινγκ, επικοινωνίας και εταιρικού προφίλ), Executive Services (personal/group coaching in public speaking, ανάπτυξη και βελτίωση presentation skills, speechwriting/ghostwriting, business savoir-vivre), Εκδοτικές Υπηρεσίες (έρευνα/αξιολόγηση υλικού, συγγραφή/επιμέλεια/μετάφραση έντυπου υλικού, οργάνωση/εποπτεία εκδοτικής παραγωγής).

Facebook: fb.com/ConsultantsFacetoFace.

Face to Face

Interpretit

Interpretit

Interpretit – Η νέα διάσταση στις υπηρεσίες διερμηνείας και μετάφρασης

Η interpretit ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής για απρόσκοπτη επικοινωνία και παρέχει υπηρεσίες ταυτόχρονης και διαδοχικής διερμηνείας και υπηρεσίες μετάφρασης. Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε με εφόδια την εμπειρία, την εξειδίκευση και το μεράκι των στελεχών της για να διασφαλίσει ότι το μήνυμά σας θα ακουστεί δυνατά, καθαρά και με ακρίβεια σε οποιαδήποτε γλώσσα!

Interpretit σημαίνει: Απρόσκοπτη επικοινωνία. Λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε ανάγκη και περίσταση. Άριστη ποιότητα που διασφαλίζεται μέσω των προσεκτικά επιλεγμένων συνεργατών μας. Επαγγελματισμός, σεβασμός και εχεμύθεια. Γιατί η επικοινωνία δεν είναι μόνο δικαίωμα. Είναι ανάγκη και δε τη διαπραγματευόμαστε!

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε!

Interpretit

FreeSeas Inc.

FreeSeas Inc.


H FreeSeas Inc. είναι διεθνής εμπορική και ναυτιλιακή εταιρεία μεταφοράς ξηρού φορτίου. Διαχειρίζεται ένα στόλο από πλοία Handysize και Handymax. Είναι εισηγμένη στον NASDAQ με το σύμβολο FREE.

Τα δυναμικά στελέχη της ανώτατης διοίκησης επικεντρώνουν τη στρατηγική τους στην ανάπτυξη των μετόχων και στην ενεργή παρουσία της εταιρείας στις διεθνείς κεφαλαιοαγορές.

Η  FreeSeas έχει ως αποστολή της να προσθέσει αξία στην αναδυόμενη βιομηχανία ξηρού φορτίου.

FreeSeas Inc.

ACCESS

ACCESS

Η ACCESSA.E. είναι μια σύγχρονη εταιρεία επικοινωνίας, με πολυετή και δυναμική παρουσία στο χώρο των γραφικών τεχνών.  

Εξειδικευόμαστε στις παραγωγές εντύπων κατά απαίτησηprintingondemand- και προσφέρουμε έξυπνες λύσεις που μπορούν να τονώσουν τις πωλήσεις σας αλλά και να εξοικονομήσετε πόρους εκτυπώνοντας ακριβώς την ποσότητα των εντύπων που χρειάζεστε. Τώρα μπορείτε να έχετε συνεχώς φρέσκο και επικαιροποιημένο έντυπο υλικό προς χρήση, χωρίς τη δέσμευση παραγγελίας μεγάλων ποσοτήτων, χωρίς υψηλά κόστη παραγωγών, χωρίς την ανάγκη αποθηκευτικών χώρων για μη αξιοποιήσιμα έντυπα.

Στη σημερινή εποχή που σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις επαναπροσδιορίζουν στόχους, ανάγκες, ρόλους και αρμοδιότητες, είμαστε δίπλα σας, συνεργάτες και συνοδοιπόροι στην επιτυχία σας. Μέσω των πιστοποιημένων διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας και υπηρεσιών επικοινωνίας -ISO 9001:2008 & ΕΛΟΤ 1435:2009- της εταιρείας μας αποκτάτε πρόσβαση σε παραγωγές υψηλής προσδοκίας και εξυπηρετήστε ποιοτικά και αποτελεσματικά μέσω του δικτύου επικοινωνίας μας. Όταν λέμε ότι η ικανοποίησή σας είναι εγγυημένη το εννοούμε!

access@access.grt. 210 38 04 460 | f. 210 38 47 447

ACCESS

SOUND AND VISUAL - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

SOUND AND VISUAL - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Η SOUND AND VISUAL - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α.Ε. είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενοικίασης οπτικοακουστικού εξοπλισμού για συνέδρια και εκδηλώσεις στην Ελλάδα. Από το 1978 έως σήμερα παρέχουμε υπηρεσίες τήρησης πρακτικών και προσφέρουμε ολοκληρωμένες τεχνικές λύσεις που καλύπτουν όλο το εύρος των τεχνικών αναγκών του συνεδρίου, του εταιρικού event, της ημερίδας ή όποιας άλλης εκδήλωσης.

Τα τμήματα που λειτουργούν στην εταιρεία μας είναι τα ακόλουθα:

A. Τήρηση Πρακτικών Συνεδριάσεων

1. Ψηφιακή Ηχογράφηση
2. Απομαγνητοφώνηση πρακτικών και στοιχειοθεσία σε Η/Υ
3. Εκτύπωση και Βιβλιοδεσία

B. Σχεδιασμός & Τεχνική Κάλυψη συνεδρίων & event

Μελέτη, σχεδιασμός, ενοικίαση, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη οπτικοακουστικού εξοπλισμού για συνέδρια, ημερίδες, συνεντεύξεις τύπου, εταιρικές εκδηλώσεις και εκθεσιακά περίπτερα.

1. Προβολικός εξοπλισμός
2. Ηχητικός εξοπλισμός
3. Φωτιστικός εξοπλισμός
4. Μεταφραστικά συστήματα
5. Συστήματα ψηφοφορίας
6. Σκηνικά συνεδρίων – εκτυπωτικές εργασίες
7. Συστήματα πληροφορικής

Μόνιμες εγκαταστάσεις – Μελέτη, Σχεδιασμός και υλοποίηση

SOUND AND VISUAL - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

REDPiXEL

REDPiXEL

Με την εμπειρία 90 ετών στον χώρο του Τύπου και μετά από 18 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο Διαδίκτυο και τις ψηφιακές εκδόσεις, η Ναυτεμπορική προχωρά στην παροχή ολοκληρωμένων ψηφιακών υπηρεσιών.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της, την τεχνογνωσία και τις δεξιότητες των ανθρώπων της, η Ναυτεμπορική έχει συγκροτήσει την ομάδα της REDPiXEL η οποία εργάζεται για να σας προσφέρει τις λύσεις που χρειάζεστε.

Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε ψηφιακές υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας, με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την ευχρηστία και την αισθητική.

Σε μια αγορά που δεν σταματά να εξελίσσεται, η REDPiXEL σας προσφέρει ό,τι χρειάζεστε για να απευθυνθείτε στο κοινό στο οποίο στοχεύετε και να ξεχωρίσετε:

Content marketing

Σχεδιασμός ψηφιακού περιβάλλοντος (Digital design)

Ανάπτυξη ιστοσελίδων και εφαρμογών (Web development)

Enterprise search solutions for media and e-commerce

Social media marketing

REDPiXEL

Bureau Veritas

ΕΛ.ΠΕ.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΕΛΝΑΒΙ

Εφοπλιστής

ΝΑΥΣ & NAFSGREEN

Ναυτικά Χρονικά

Safety4Sea

The Sea Nation