venue-lg.png

Στέλιος Δρυς

Στέλιος Δρυς

Ο Στέλιος Δρυς είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της foodstandard, την οποία ίδρυσε το 2002. Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, οραματίστηκε από νωρίς μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της αγροδιατροφικής αλυσίδας με τους επαγγελματίες γεωπόνους σε πραγματικό ρόλο συμβούλου. Μετά από 25 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε διευθυντικές θέσεις στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του χώρου, όπως η Rhone Poulenc Agro Hellas και η Aventis Crop Science, του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει το όραμά του πράξη το 2002.

Δραστηριοποιείται ενεργά σε πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την ανάπτυξη του ελληνικού αγροδιατροφικού κλάδου. Είναι Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ελληνοϊταλικού Επιελητηρίου, ενώ συμμετείχε στη δημιουργία του Συνδέσμου Συσκευαστικών Επιχειρήσεων Φρέσκων Φρούτων & Λαχανικών (ΣΣΕΦΦ), το 2005, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Γενικού Διευθυντή για την πρώτη τριετία.

Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Περιβαλλοντική Διαχείριση & Προστασία των Εδαφών από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Marketing από το Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας (ΕΛΚΕΠΑ). Επιπλέον, σπούδασε Quality Assurance Management στη Λυών.




επιστροφή στη σελίδα ομιλητών