Κυριάκος Αποστολίδης

Κυριάκος Αποστολίδης

Γενικός Διευθυντής, MetLife Ελλάδας και Κύπρου

Ο κ. Κυριάκος Αποστολίδης είναι ο Γενικός Διευθυντής της MetLife Ελλάδας και Κύπρου από τον Ιούλιο του 2018. Μέχρι τότε κατείχε τη θέση του επικεφαλής της διεύθυνσης Bancassurance, για την περιοχή EMEA της MetLife από το 2012.
Από το 2007 μέχρι το 2011, υπήρξε Regional Vice President στη διεύθυνση Bancassurance και Direct Marketing για τη MetLife – Alico, στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, ενώ συμμετείχε σε μια σειρά στρατηγικών projects και πρωτοβουλιών της MetLife στην ίδια περιοχή με έμφαση στη διαχείριση πωλήσεων.
Ο Κυριάκος Αποστολίδης εντάχθηκε στο δυναμικό της Alico για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, το 2005, ως Regional Vice President για το Agency. Πριν την Alico, o Κυριάκος Αποστολίδης διετέλεσε στέλεχος διαφόρων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών στην ασφαλιστική αγορά, καθώς και στην αγορά των αμοιβαίων κεφαλαίων.
Κατέχει Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στην Διοικητική και Οργανωτική Συμπεριφορά από το Αμερικανικό Κολέγιο της Ελλάδας (Deree).
επιστροφή στη σελίδα ομιλητών