Αντώνης Βουκλαρής

Αντώνης Βουκλαρής

Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος Ευρωκλινικής

Ο κ. Αντώνης Βουκλαρής είναι Διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής από τον Μάιο του 2015.
Έχει 20ετή επαγγελματική εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις στον χώρο των υπηρεσιών Υγείας . Μεταξύ άλλων διετέλεσε επί δεκαετία Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου Υγεία και για 6 χρόνια κατείχε τη θέση του Διευθυντή Μάρκετινγκ στον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών. Τα τελευταία τρία χρόνια, ο κ. Βουκλαρής βρίσκεται στο τιμόνι του Ομίλου Ευρωκλινικής, έχοντας επαναφέρει τον  Όμιλο στην κερδοφορία μέσα από ριζικές αλλαγές και πρωτοπορίες τόσο στην εμπορική πολιτική, όσο και στον τρόπο λειτουργίας. Tο 2017, υλοποίησε με επιτυχία ένα έργο ιδιαίτερα απαιτητικό, τη μεταφορά εν λειτουργία της Ευρωκλινικής Παίδων στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στην Ευρωκλινική Αθηνών.
Με την αυθεντική κοινωνική του ματιά, ο Όμιλος Ευρωκλινικής, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια λειτουργίας του, δίνει από φέτος μια μεγάλη ανάσα στους σημαντικότερους φορείς στήριξης παιδιού στην Ελλάδα την «Κιβωτό του Κόσμου», την  Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εξασφαλίζοντας όλες τις ιατρικές εξετάσεις για περισσότερα από 1000 παιδιά κάθε χρόνο.
Ο κ. Βουκλαρής είναι απόφοιτος της Νοσηλευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας από το Πανεπιστήμιο του Birmingham.
επιστροφή στη σελίδα ομιλητών