ΠΡΟΦΙΛ ΧΟΡΗΓΩΝ

CSR HELLAS

Όμιλος ΥΓΕΙΑ

Όμιλος ΥΓΕΙΑ

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ διαθέτει 4 Νοσοκομεία στην Ελλάδα και την Αλβανία, τα οποία διαθέτουν άδειες συνολικής δυναμικότητας 1.261 κλινών με 52 χειρουργικές αίθουσες, 19 αίθουσες τοκετών και 10 Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους περισσότεροι από 3.100 εργαζόμενοι και περίπου 3.900 συνεργάτες ιατροί.

Το ΥΓΕΙΑ ιδρύθηκε το 1970 από ιατρούς που, ως επί το πλείστον, ήταν καθηγητές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκτοτε δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης. Το ΥΓΕΙΑ από το 2010 ανήκει στην επίλεκτη ομάδα που περιλαμβάνει μόνο 500 νοσοκομεία στον κόσμο, τα οποία έχουν λάβει τη Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης (Gold Seal of Approval®) για Διαπίστευση Νοσοκομείων από τον οργανισμό Joint Commission International. Η Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης δηλώνει τη συνεχή συμμόρφωση του ΥΓΕΙΑ προς αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο και αποτελεί σύμβολο ποιότητας που αντανακλά τη δέσμευση του οργανισμού στην παροχή ασφαλούς και αποτελεσματικής φροντίδας προς τους ασθενείς.

Στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ, περιλαμβάνονται τα εξής νοσοκομεία: «Γενική, Μαιευτική – Γυναικολογική & Παιδιατρική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ» και «ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο», ενώ εντός του 2010 ξεκίνησε να λειτουργεί το HYGEIA TIRANA στην Αλβανία.

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ έχει παρουσία στον χώρο της πρωτοβάθμιας παροχής υγείας μέσω του Κέντρου Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής AΛΦΑLAB.

Τέλος, o Όμιλος ΥΓΕΙΑ διαθέτει εταιρεία εμπορίας ειδικών υλικών και διακίνησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων, την Y-LOGIMED A.E, έχοντας αναλάβει εξ ολοκλήρου την εφοδιαστική αλυσίδα των νοσοκομείων του Ομίλου, λειτουργώντας ως ο Κεντρικός Προμηθευτικός Οργανισμός του (G.P.O.), προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες προμήθειας, αποθήκευσης, διακίνησης και διαχείρισης για όλο το φάσμα των χρησιμοποιούμενων ιατρικών αναλωσίμων, εμφυτεύσιμων υλικών και πάγιου εξοπλισμού.

Ακόμα, από τον Μάιο του 2013 ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ δραστηριοποιείται και στον κλάδο της έρευνας, παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών με τη σύσταση της εταιρείας «BEATIFIC».

Καθόλη την διάρκεια της 48χρονης ιστορίας του, το ΥΓΕΙΑ προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ιδιώτες, καθώς και σε ασθενείς που επιζητούν την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Με  πλήρη συναίσθηση του «ευαίσθητου» κλάδου δραστηριοποίησής του, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ δεσμεύεται και μετουσιώνει στον στρατηγικό σχεδιασμό όλων των νοσοκομείων και εταιρειών του πολιτικές Βιώσιμης Ανάπτυξης, καθώς η ανάπτυξη του Ομίλου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κοινωνία, το περιβάλλον, τους εργαζόμενους και την εθνική οικονομία.

Όμιλος ΥΓΕΙΑ

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι εταιρεία λιανικής τροφίμων με 79 χρόνια παρουσίας στην  ελληνική αγορά. Με προσήλωση στην ποιότητα, στην ποικιλία προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και στην άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, η εταιρεία έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των προμηθευτών, των συνεργατών και των πελατών της ως αξιόπιστη επιλογή.

Από την ίδρυσή της το 1939 έως και σήμερα, που αποτελεί μέλος της διεθνούς οικογένειας Ahold Delhaize, η ΑΒ βρίσκεται σε τροχιά υγιούς ανάπτυξης.  Αναπτύσσοντας συνεχώς το δίκτυό της, το οποίο μετρά 414 καταστήματα σε όλη τη χώρα, η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από  14.000 εργαζομένους. Η ΑΒ διατηρεί την ελληνική της ταυτότητα στηρίζοντας στην πράξη τους ανθρώπους της και την εγχώρια αγορά, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας στο σύνολό της.

Μέσα από το «ΑΒητάρι της Αγάπης» και με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών, των συνεργατών και των τοπικών κοινωνιών που δραστηριοποιείται, η AB σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας. Η ελληνική κοινωνία αγκαλιάζει τις δράσεις της, όπως φαίνεται από τα μετρήσιμα αποτελέσματα των ενεργειών.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τις δράσεις της ΑΒ μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.ab.gr/

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

DIAGEO

DIAGEO

Η DIAGEO είναι κορυφαία εταιρεία επώνυμων αλκοολούχων ποτών, με παρουσία σε 180 χώρες και περισσότερους από 30.000 εργαζόμενους διεθνώς.

Στην Ελλάδα, η DIAGEO διακινεί ευρεία σειρά σημάτων με κορυφαία θέση στην κατηγορία τους, όπως τα whiskies Johnnie Walker, Haig, Dimple, Cardhu και τα Classic Malts, η Smirnoff Vodka, τα gins Tanqueray και Gordon´s, το Baileys, η τεκίλα Don Julio και άλλες ακόμη μάρκες, δημοφιλείς στους Έλληνες καταναλωτές.

Η συνεισφορά της DIAGEO στην ελληνική οικονομία είναι σημαντική καθώς αποδίδει περισσότερο από 70% της μικτής αξίας πωλήσεων σε φόρους, τέλη και ασφαλιστικές εισφορές.

Η DIAGEO θέτει την υπεύθυνη κατανάλωση των αλκοολούχων ποτών στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της. Για να μάθετε περισσότερα μπείτε στις ιστοσελίδες www.diageo.com ή www.drinkiq.com/el-gr.

DIAGEO

Stanley Black & Decker

Stanley Black & Decker

Η Stanley Black & Decker δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1991 ως θυγατρική της ομώνυμης αμερικάνικης εταιρείας. Η Stanley Black & Decker ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε. είναι υπεύθυνη για τη διανομή των προϊόντων στην Κύπρο, στο Ισραήλ και στην Αλβανία. Το 2010 η Black & Decker εξαγοράστηκε από την Stanley Tools και έτσι δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής Ηλεκτρικών Εργαλείων και Εργαλείων Χειρός. Το «σήμα κατατεθέν» μας είναι «Για Αυτούς που Χτίζουν τον Κόσμο» και καταδεικνύει τον σεβασμό μας σε όλους τους τεχνίτες και τους μάστορες που με τις δεξιότητές τους διαμορφώνουν το περιβάλλον που ζούμε.

Stanley Black & Decker

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.

Η εταιρεία «∆ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών Α.Ε.» (∆ΑΑ) ιδρύθηκε το 1996, µέσω της σύµπραξης ∆ηµοσίου και Ιδιωτικού τοµέα. Ο ∆ΑΑ διοικείται και λειτουργεί ως εταιρεία του ιδιωτικού τοµέα, µε το Ελληνικό ∆ηµόσιο να κατέχει το 55% των µετοχών και το υπόλοιπο 45% να βρίσκεται στην κατοχή ιδιωτών. Κατά τη διάρκεια των 17 ετών της επιτυχηµένης λειτουργίας του ο ∆ΑΑ εξυπηρέτησε περισσοτέρους από 260 εκατοµµύρια επιβάτες και 3 εκατοµµύρια πτήσεις. Προσφέροντας ένα από τα πιο καινοτόµα και ολοκληρωµένα προγράµµατα κινήτρων προς τις αεροπορικές εταιρείες διεθνώς, ο ∆ΑΑ διασφαλίζει τη βιωσιµότητα και την ανάπτυξη της εγχώριας και της διεθνούς κίνησης, σε στενή συνεργασία µε το σύνολο των αεροπορικών εταιρειών (διεθνείς ή εταιρείες βάσης, παραδοσιακές ή χαµηλού κόστους). Σε ό,τι αφορά το µη αεροναυτιλιακό σκέλος, ο ∆ΑΑ έχει αναπτύξει εκτενή εµπορική δραστηριότητα, προσφέροντας στον κεντρικό αεροσταθµό προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τους επιβάτες και επισκέπτες του, ενώ παράλληλα, αναπτύσσει έντονη δραστηριότητα σε τοµείς όπως η ανάπτυξη της ακίνητης περιουσίας του, η ανάπτυξη και η εµπορική αξιοποίηση συστηµάτων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, εξάγοντας παράλληλα την πολυσχιδή και πρωτοποριακή τεχνογνωσία του σε διεθνές επίπεδο.

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.

Boehringer Ingelheim Ελλάς

Boehringer Ingelheim Ελλάς

Ενας τετραπλός ηγέτης στην Ελληνική αγορά

Η Boehringer Ingelheim Ελλάς έχει παρουσία πάνω από µισό αιώνα στην Ελλάδα, και ανήκει στις 10 πρώτες εταιρείες στη φαρµακευτική αγορά, διαθέτοντας καινοτόµα φάρµακα. ∆ιατηρεί από το 1975 δικό της εργοστάσιο στο Κορωπί. Απασχολεί άριστα ειδικευµένο προσωπικό , σεβόµενη το περιβάλλον στο οποίο παράγει µε πρωτόκολλα Be Green, αλλά και την ασφάλεια των εργαζοµένων της µε πρωτόκολλα εργασίας Be Safe. Σήµερα είναι η µοναδική πολυεθνική φαρµακευτική εταιρεία που διατηρεί δική της βιοµηχανική µονάδα παραγωγής στην Ελλάδα. Η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας αντιπροσωπεύει περίπου το 1% των συνολικών εξαγωγών της Ελλάδας. Tο 2012 η εταιρεία αποφάσισε την αναδιαµόρφωση του εργοστασίου µέσα από αλλεπάλληλες επενδύσεις οι οποίες θα της επιτρέψουν να εξάγει ακόµα και στην Αµερική. Έτσι, το εργοστάσιό της στο Κορωπί µετατρέπεται σε ένα στρατηγικής σηµασίας εργοστάσιο. Ως πρώτο δείγµα της στρατηγικής σηµαντικότητάς του είναι η κάλυψη του 70% της παγκόσµια αγοράς µε τα καινοτόµα αντιδιαβητικά της φάρµακα. Οι πρωτοβουλίες της Boehringer Ingelheim Ellas συνοψίζονται στο τρίπτυχο Επένδυση, Ανάπτυξη, Στήριξη της εθνικής µας οικονοµίας, έχοντας επενδύσει κατά τη δεκαετία της κρίσης πάνω από 100 εκατοµµύρια ευρώ και προάγοντας παράλληλα το όραµά της: «Αξία µέσω της καινοτοµίας».

Boehringer Ingelheim Ελλάς

GENESIS PHARMA

GENESIS PHARMA

Η GENESIS Pharma υπήρξε μεταξύ των πρώτων φαρμακευτικών εταιρειών σε ευρωπαϊκό επίπεδο με εξειδίκευση σε προϊόντα φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας και είναι σήμερα η μεγαλύτερη μεταξύ των ελληνικών εταιρειών που εξειδικεύονται σε πρωτότυπα και καινοτόμα φάρμακα. Διαθέτει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για σοβαρές και σπάνιες παθήσεις, λειτουργώντας ως εμπορικός συνεργάτης κορυφαίων πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών έρευνας και ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες στην Ελλάδα στην πολλαπλή σκλήρυνση, ενώ σημαντικό είναι και το εύρος καινοτόμων θεραπειών που διαθέτει για σπάνιες αιματολογικές κακοήθειες και απειλητικές μορφές καρκίνου. Δραστηριοποιείται, επίσης, στη δερματολογία, τη ρευματολογία και τη νεφρολογία. Στις δύο δεκαετίες λειτουργίας της, έχει λάβει δεκάδες βραβεία και πιστοποιήσεις για τους ρυθμούς ανάπτυξής της, την καινοτομία, την παραγωγικότητα, αλλά και τη δέσμευσή της στην ποιότητα, την εταιρική υπευθυνότητα και το καλό εργασιακό περιβάλλον. Πρόσφατα, βραβεύθηκε για τη στρατηγική της επένδυση στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στα Βραβεία «Growth Awards» της Eurobank και της Grant Thornton.

GENESIS PHARMA

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

Η Παπαστράτος κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή και εµπορία προϊόντων καπνού στην Ελλάδα για περισσότερες από οκτώ δεκαετίες. Το 2017 γύρισε σελίδα στην ιστορία της υλοποιώντας µια σηµαντική επένδυση ύψους 300 εκατοµµυρίων ευρώ για τη µετατροπή του εργοστασίου της στον Ασπρόπυργο σε µονάδα αποκλειστικής παραγωγής των θερµαινόµενων ράβδων καπνού για το πρώτο νέο καπνικό προϊόν δυνητικά µειωµένου κινδύνου σε σχέση µε τα συµβατικά τσιγάρα, το IQOS. Το εργοστάσιο της Παπαστράτος γίνεται το δεύτερο εργοστάσιο παγκοσµίως στο δίκτυο της µητρικής Philip Morris International (PMI) που παράγει αποκλειστικά τις ράβδους καπνού και αναµένεται να έχει σηµαντικά ενισχυµένη εξαγωγική δραστηριότητα. Από τη νέα αυτή επένδυση της εταιρείας δηµιουργούνται 400 νέες θέσεις εργασίας, αυξάνοντας τον συνολικό αριθµό των άµεσα και έµµεσα εργαζοµένων της Παπαστράτος στους 1.200. Η Παπαστράτος και η ΡΜΙ απορροφούν παραδοσιακά το µεγαλύτερο µέρος της ελληνικής παραγωγής ανατολικών καπνών. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει αναλάβει σηµαντικές πρωτοβουλίες για την ανακούφιση ευαίσθητων κοινωνικών οµάδων µέσα από ένα εκτεταµένο πρόγραµµα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Η Παπαστράτος έχει βραβευθεί επανειληµµένα ως Best Work Place και Top Employer για το δυναµικό εργασιακό της περιβάλλον, ενώ έχει αναδειχθεί ως η «No 1 Αξιοθαύµαστη Εταιρεία στην Ελλάδα» και ως η «Νο 1 Αξιοθαύµαστη Βιοµηχανία» από το περιοδικό Fortune.

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

Robert Bosch AE

FrieslandCampina Hellas

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.

ANT1

STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

CSRindex

Global Sustain

Ασφαλιστικό Marketing

Marketpost.gr