venue-lg.png

ΠΡΟΦΙΛ ΧΟΡΗΓΩΝ

test

test

test

test

Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού

CLOUDBIZ

CLOUDBIZ

Η CLOUDBIZ είναι μια εταιρία marketing και τεχνολογίας που υλοποιεί επιτυχημένα και καινοτόμα έργα διαχείρισης πιστών πελατών, συμβάλλοντας δυναμικά στην ανοδική πορεία των πωλήσεων και τη διατήρηση του πελατολογίου των εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται.

Ακολουθώντας omni-channel στρατηγικές επαφής του καταναλωτή με την επιχείρηση και εφαρμόζοντας tailor-made τεχνολογικές λύσεις, η CLOUDBIZ βοηθάει τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν μακροχρόνιες και μοναδικές σχέσεις με τους πελάτες τους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω πληροφοριών που βοηθούν τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν την ψυχολογία και τις προτιμήσεις των καταναλωτών και να υλοποιήσουν customized ενέργειες.

Με περισσότερα από 12 έτη δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά και παρουσία σε 7 χώρες στην Νοτιοανατολική Ευρώπη , το χαρτοφυλάκιο της CLOUDBIZ περιλαμβάνει περισσότερες από 35 μεγάλες εταιρείες της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς, όπως η Intersport, η IKEA, η Johnson & Johnson, η Folli Follie, η Marks & Spencer, η Accessorize, Galerie de Beaute, L’Oreal κ.ά.

Η CLOUDBIZ, παραμένει σταθερά προσηλωμένη στο όραμα της να δημιουργήσει πιστότητα προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία για τους καταναλωτές, επιτυγχάνοντας πάντα σημαντικά και μετρήσιμα αποτελέσματα για τους πελάτες της.

CLOUDBIZ

First Data

First Data

Η First Data είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της τεχνολογίας και των λύσεων για τη διευκόλυνση εμπορικών συναλλαγών, παρέχοντας υπηρεσίες σε περίπου έξι εκατομμύρια τοποθεσίες επιχειρηματικής δραστηριότητας και σε 4.000 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε 118 χώρες παγκοσμίως. Οι 24.000 εργαζόμενοί της ―κάτοχοι τίτλων ιδιοκτησίας της― είναι αφοσιωμένοι στην παροχή υπηρεσιών προς επιχειρήσεις, από νεοσυσταθείσες (start-ups) μέχρι τους μεγαλύτερους οργανισμούς παγκοσμίως, για τη διενέργεια των εμπορικών τους συναλλαγών σε καθημερινή βάση, αναλαμβάνοντας και εξασφαλίζοντας την επεξεργασία περισσοτέρων από 2.500 συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο, συνολικού ύψους 1,9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων το έτος.

Στην Ελλάδα, η First Data με εμπειρία 27 ετών στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών πληρωμών καθώς και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς, μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις καθώς και σε κάθε επαγγελματία, προσφέρει λύσεις και προϊόντα προσαρμοσμένα σε κάθε επιχειρηματική ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη First Data και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της μπορείτε να αποστείλετε email επικοινωνίας στο [email protected] ή να ανατρέξετε στους δικτυακούς τόπους  της εταιρείας www.firstdata.com, www.fdms.gr.

First Data

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

Η Παπαστράτος, θυγατρική της Philip Morris International Inc (PMI), είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής προϊόντων καπνού στην Ελλάδα. Απασχολεί άμεσα και έμμεσα περίπου 800 εργαζόμενους στις παραγωγικές και διοικητικές της εγκαταστάσεις.

Με εφόδια ταλαντούχους ανθρώπους, εξαιρετικά διεθνή και εγχώρια σήματα, μοναδική εταιρική κουλτούρα, την υψηλή τεχνογνωσία και διεθνή εμπειρία της PMI και τη μακρά ιστορία της, η Παπαστράτος συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην αγορά των καπνικών προϊόντων, ενώ πρόσφατα αναδείχθηκε 1η ανάμεσα στις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις ως «Η Πιο Αξιοθαύμαστη Εταιρία της Ελλάδας».

Η Παπαστράτος έχει αναγνωριστεί ως εξαιρετικός χώρος εργασίας από το Great Place to Work®Institute Hellas για τρία συνεχόμενα χρόνια (2012-2014) και ως Κορυφαίος Εργοδότης από το Top Employer Institute (2015 και 2016), ενώ έχει λάβει δύο χρυσά βραβεία για προγράμματα ανάπτυξης εργαζομένων από τον θεσμό HR Awards.

Έχοντας επενδύσει άνω των 700 εκατομμυρίων ευρώ από το 2003 σε υποδομές, στο εργοστάσιο της εταιρίας στον Ασπρόπυργο, στους ανθρώπους και τα σήματά της, αλλά και σε σημαντικές κοινωνικές ενέργειες καθώς και στην καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου τσιγάρων, η Παπαστράτος διασφαλίζει δυναμική επιχειρηματική ανάπτυξη, ενίσχυση της  ανταγωνιστικότητάς της, περαιτέρω ευκαιρίες εξέλιξης για τους εργαζομένους της αλλά και ένα καλύτερο μέλλον. Για όλους μας και για την Ελλάδα.

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

SiEBEN

SiEBEN

Η SiEBEN παρέχει καινοτόμες λύσεις πληροφορικής σε επιχειρήσεις από το 2000, κάνοντας χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών. Η συνεχής προσπάθεια για καινοτομία και η εξειδίκευσή της σε σύγχρονους τομείς της πληροφορικής την ανέδειξαν σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας. Διαθέτει μια ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με σημαντικές γνώσεις και σπουδές στο αντικείμενο της πληροφορικής τεχνολογίας και των σύγχρονων μεθόδων ανάπτυξης εφαρμογών, αλλά και στο αντικείμενο της οργάνωσης των επιχειρήσεων.

Έχει αναπτύξει ένα σημαντικό δίκτυο μεταπωλητών και έχει 3 θυγατρικές εταιρείες, την PocketBiz Romania, την Xparity (building & home automation) και την InEdu (τεχνολογικές λύσεις στον χώρο της εκπαίδευσης).

Η βράβευσή της στο παγκόσμιο συνέδριο συνεργατών της Microsoft, ως «Microsoft Country Partner of the years 2016 και 2011» στην Ελλάδα, καθώς και ο τιμητικός τίτλος του «Microsoft Gold Certified Partner», αποδεικνύουν την αφοσίωσή της προς τους πελάτες της.

Επιπλέον, είναι Cisco Silver Partner, HP Gold Partner, EMC Affiliate Partner, SAP partner και έχει συνεργασία με τη Vodafone Hellas.

Δραστηριοποιείται σε τρεις τομείς: Business Software, Systems Integration & Digital Marketing.

SiEBEN

ATTICA DEPARTMENT STORES

ATTICA DEPARTMENT STORES

Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε. έχει τη διαχείριση και την εκμετάλλευση των πολυκαταστημάτων attica που φιλοξενούν διεθνείς και ελληνικές μάρκες ανδρικής, γυναικείας, παιδικής μόδας, αξεσουάρ, ομορφιάς και ειδών σπιτιού. Η εταιρεία διατηρεί 4 πολυκαταστήματα συνολικής έκτασης άνω των 50.000 τ.μ., σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το πρώτο πολυκατάστημα attica ξεκίνησε τη λειτουργία του, το 2005, στο City Link στο κέντρο της Αθήνας, το δεύτερο, το 2008, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall. Το 2012, η εταιρεία δημιούργησε το τρίτο πολυκατάστημα attica στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη και, το 2014, προχώρησε στο άνοιγμα ενός ακόμα attica στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 2.600 άτομα, έχει μηδενικό τραπεζικό δανεισμό, ενώ το 2015 παρουσίασε κύκλο εργασιών που απέφερε τζίρο 158 εκ. ευρώ και κέρδη 10,6 εκ. ευρώ.

 

ATTICA DEPARTMENT STORES

DIS - Dynamic Integrated Solutions

DIS - Dynamic Integrated Solutions

Η DIS είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες τεχνολογίας στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στην υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής στη μεσαία και μεγάλη αγορά του ιδιωτικού τομέα. Απευθύνεται στρατηγικά στους κλάδους Βιομηχανίας, Λιανικής, Διανομής, Τροφίμων, Φαρμακευτικών, Αυτοκίνησης και Υπηρεσιών.

Η DIS έχει αναπτύξει στρατηγική συνεργασία με τη Microsoft για την προσαρμογή και τη διάθεση του Microsoft Dynamics AX ERP στην ελληνική αγορά. Με 2.000 partners, 20.000 πελάτες στο upper-mid-market και διαρκώς αυξανόμενο μερίδιο αγοράς παγκοσμίως, το Dynamics AX ERP μπορεί να αποτελέσει καταλύτη εξωστρέφειας και ανάπτυξης για την ελληνική επιχείρηση. Παράλληλα, η DIS σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις Mobile & Cloud based apps, CRΜ, WMS, Business Performance Management, Collaboration, Workflow & Content Management, βασιζόμενη στην τεχνολογική πλατφόρμα της Microsoft.

Στελεχωμένη με μερικούς από τους εμπειρότερους και άρτια καταρτισμένους συνεργάτες της ελληνικής αγοράς τεχνολογίας, η εταιρεία επενδύει διαρκώς στην καινοτομία, την ενσωμάτωση τεχνολογιών αιχμής στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, την εκπαίδευση και την πιστοποίηση του προσωπικού της.

Στο πελατολόγιο της DIS περιλαμβάνονται περισσότερες από 150 επιχειρήσεις στην ελληνική αγορά. Εκτός Ελλάδας η DIS έχει υλοποιήσει με επιτυχία projects πληροφορικής στη Γερμανία, στο Ην.Βασίλειο και στη Μέση Ανατολή.

DIS - Dynamic Integrated Solutions

METRO

METRO

Η εταιρεία METRO A.E.B.E. ιδρύθηκε το 1976 με την επωνυμία METRO Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Ειδών Διατροφής και Οικιακής Χρήσεως και τον διακριτικό τίτλο METRO.

Προήλθε από τον συνεταιρισμό οκτώ παντοπωλών, ενώ ήταν από την αρχή και παραμένει πάντα απόλυτα ελληνικών συμφερόντων, με οικογενειακή μετοχική σύνθεση.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, η METRO υπηρετεί με συνέπεια και αξιοπιστία την ελληνική αγορά, στηρίζοντας τον Έλληνα εργαζόμενο, τον Έλληνα επιχειρηματία, τον Έλληνα παραγωγό και τον Έλληνα καταναλωτή.
Η εταιρεία διαθέτει δύο αλυσίδες καταστημάτων:  τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry, με 47 σημεία σε όλη την Ελλάδα, και τα καταστήματα λιανικής My market, που έως το τέλος του 2015 αριθμούσαν 66 σημεία πώλησης, κυρίως στην Αττική και τη Νότια Ελλάδα. Τνο Φεβρουάριο του 2016, η εταιρεία απέκτησε την αλυσίδα Βερόπουλος επεκτείνοντας το δίκτυό της σε στρατηγικά σημεία σε όλη τη χώρα και ξεπερνώντας τα 220 σημεία λιανικής πώλησης πανελλαδικά και τους 9.800 εργαζόμενους.

Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η μη διαπραγματεύσιμη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.

METRO

REDPiXEL

Face-to-Face Consultants

Face-to-Face Consultants

Η Face-to-Face Consultants παρέχει προσωποποιημένες και προσωπικές υπηρεσίες με συνέπεια και δέσμευση στο αποτέλεσμα, συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνει, πλήρη επίγνωση των αναγκών του πελάτη, ήθος στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Με μακρόχρονη παρουσία στην αγορά των υπηρεσιών δραστηριοποιείται στους εξής επιχειρησιακούς τομείς:

Executive Services
personal coaching in public speaking
ανάπτυξη personal branding
ανάπτυξη και βελτίωση presentation skills
speechwriting/ghostwriting
business savoir-vivre

Εταιρικές Υπηρεσίες
group coaching in public speaking
υποστήριξη σχεδίου μάρκετινγκ/επικοινωνίας/εταιρικού προφίλ
διοργάνωση στοχευμένων εκδηλώσεων
business savoir-vivre

Εκδοτικές Υπηρεσίες
συγγραφή/επιμέλεια/μετάφραση/ελληνικοποίηση υλικού προς έκδοση
οργάνωση/εποπτεία εκδοτικής παραγωγής

Για το 1ο Συνέδριο για τα Καταναλωτικά Αγαθά και το Λιανεμπόριο της Ναυτεμπορικής επιλέχθηκε ο τίτλος «Σκάκι με γρήγορες κινήσεις» ακριβώς γιατί η σχετική αγορά σήμερα αποτελεί μια «σκακιέρα» επάνω στην οποία οι παίκτες παρατάσσουν τον στρατό τους, μοιράζουν τους πεσσούς (πιόνια) και χαράσσουν στρατηγικές είτε για να παραμείνουν ζωντανοί, είτε για να πετύχουν ματ στον βασιλιά του αντιπάλου. Καθημερινά αγωνίζονται για μερίδια αγοράς, ποσοστά αξιοπιστίας, όρια αντοχής με στόχο να αναδειχθούν  οι grand maîtres. Και η Face-to-Face Consultants  έχει την εμπειρία και τη γνώση για να υποστηρίξει όλους αυτούς που παίρνουν μέρος στη μάχη.

Face-to-Face Consultants

Access

Business News

Retail BUSINESS

Retail today

ecommercenews.gr

Star Κεντρικής Ελλάδας

SOUND AND VISUAL - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ)

Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ)

Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ)

Ελληνικός Σύνδεσμος Βιομηχανιών Επώνυμων Προϊόντων (ΕΣΒΕΠ)

Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ΕΣΗΕ)

Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ)

Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ)

Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ELTRUN)

Ελληνική Επιτροπή Efficient Consumer Response (ECR Hellas)

Σύνδεσμος Ανώνυμων Εταιρειών και ΕΠΕ

Σύλλογος Εταιριών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ)