inside-graphic-lg_agr.jpg

Κώστας Αποστόλου

Κώστας Αποστόλου

Πρόεδρος, Ε.Κ.Ε. - Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδος

Ο Κωνσταντίνος Αποστόλου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νάουσα Ημαθίας, όπου και τελείωσε τις Γυμνασιακές του σπουδές. Πανεπιστημιακές σπουδές έκανε στη Θεσσαλονίκη.  Το 1979 πήρε το πτυχίο του Οικονομικού Τμήματος της Ν.Ο.Ε και το 1982 το πτυχίο του Νομικού Τμήματος. Άσκησε δικηγορία μέχρι το 1988.  Από το 1985 μέχρι το 1997 διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της κονσερβοποιίας φρούτων  'ΑΛΒΕΝΑ'. Διετέλεσε εντεταλμένος Σύμβουλος και Διοικητικός Σύμβουλος της κυτιοποιίας ΑGROCAN. Από το 1990 και μέχρι τις αρχές του 1995 υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Κονσερβοποιών (Π.Ε.Κ).

Τον Μάιο του 1995 με τη δημιουργία της Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδος (Ε.Κ.Ε.) ανέλαβε τα καθήκοντα του Προέδρου της Ένωσης, που ασκεί μέχρι και σήμερα. Από το 1999, έτος ίδρυσης της εμπορικής εταιρίας Δ.ΕΛ.ΚΟ.Φ.  ΑΕ δικτύου του κλάδου της κονσερβοποιίας μέχρι και σήμερα  είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. Από το 1996 έως σήμερα  είναι Γ’ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε). Διατέλεσε Πρόεδρος της PROFEL (European Association of Fruit and Vegetable Processors) του οποίου σήμερα είναι Πρόεδρος του τομέα μεταποιημένων φρούτων.




επιστροφή στη σελίδα ομιλητών