Δρ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος

Δρ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος

Ιατρός Πνευμονολόγος
Αντιπρόεδρος, Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ)

Ο Δρ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, πνευμονολόγος από το 1996, διορίσθηκε στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών το 1998 και σήμερα είναι Διευθυντής ΕΣΥ. Είναι διδάκτωρ της Ιατρικής  Σχολής του Πανεπιστημίου Αθήνας. Από τον Δεκέμβριο του 2015 τοποθετήθηκε στη θέση του αντιπροέδρου στον ΕΟΠΥΥ με τριετή θητεία.

Είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ερυμάνθου Αχαϊας για την περίοδο 2014-2019.  Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της Επιτροπής Νοτιοδυτικής Ελλάδας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, αιρετός εκπρόσωπος των ιατρών στο Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της  Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αχαϊας (ΕΙΝΑ), αιρετό μέλος της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, ιατρός εργασίας με ανάθεση Δ.Σ. για 3 χρόνια, μέλος της Επιτροπής Φαρμάκων του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών για 2 χρόνια, μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (εκπρόσωπος επιμελητών Β’).

Έχει εργασθεί από το 2002 ως το 2005 ως διδάσκων, επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα Νοσηλευτικής του ΑΤΕΙ Πάτρας. Από το 2000 μέχρι το 2015 είχε ανάθεση διδασκαλίας στο τμήμα Ειδικοτήτων Νοσηλευτικής. Μετέχει σε επιστημονικές εταιρείες της ειδικότητάς του, ενώ έχει αρκετές συμμετοχές και παρουσιάσεις εργασιών σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια, καθώς και δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα περιοδικά.
επιστροφή στη σελίδα ομιλητών