Κώστας Μάντζιαρης

Κώστας Μάντζιαρης

Co-Founder & Managing Partner, REBORRN

O Κώστας βοηθά εταιρίες στο να ανακαλύπτουν επιχειρηματικές ευκαιρίες και να παίρνουν καλύτερες αποφάσεις. Γι’ αυτό στις αρχές του 2018 ξεκίνησε τη REBORRN. Ένα consultancy με έδρα το Λονδίνο, το οποίο επαναπροσδιορίζει τι σημαίνει consulting στην ψηφιακή εποχή. Μέσα από υπηρεσίες Data Analytics, Product Management & People Operations, η REBORRN βοηθά εταιρίες να επιτύχουν τους στόχους τους και να μετασχηματιστούν ψηφιακά.
Πριν τη REBORRN, ο Κώστας ήταν Διευθύνων Σύμβουλος στην Isobar - iProspect Ελλάδος. Λάνσαρε τα global brands της isobar & iProspect στην Ελλάδα, μετά την εξαγορά της εταιρείας του, Mindworks, το 2015 από τη Dentsu Aegis Network.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Mindworks (μετέπειτα isobar & iProspect), η εταιρεία εξελίχθηκε από ένα μικρό, εξειδικευμένο performance agency στο κορυφαίο και ταχύτερα αναπτυσσόμενο digital communications agency της ελληνικής αγοράς. Μέσα από αυτή την πορεία, η εταιρεία κέρδισε πάνω από 100 διεθνείς και τοπικές βραβεύσεις τα τελευταία χρόνια, ενώ καινοτόμα projects της έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή μέσα όπως το Advertising Age και το BBC.
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/costasmantziaris/
επιστροφή στη σελίδα ομιλητών