ΠΡΟΦΙΛ ΧΟΡΗΓΩΝ

Entersoft

Entersoft

Η Entersoft σχεδιάζει και αναπτύσσει επιχειρηματικά λογισμικά και εξειδικευμένες λύσεις, παρέχοντας προστιθέμενη αξία και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων που την επιλέγουν για συνεργάτη.
Στον πυρήνα της στρατηγικής της είναι η σταθερή ανάπτυξη, η τεχνολογική καινοτομία και η πρωτοπορία στην αντιμετώπιση των επιχειρηματικών προκλήσεων στο μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον, με επίκεντρο τον πελάτη.
Με ισχυρή διεθνή παρουσία και εξαγωγική δραστηριότητα, με σημαντικούς ρυθμούς διαχρονικής ανάπτυξης, με περισσότερα από 200 εξειδικευμένα στελέχη και ποιοτικό δίκτυο συνεργατών που καταρτίζεται και πιστοποιείται από εσωτερική εκπαιδευτική ακαδημία, εξασφαλίζει τη βέλτιστη υποδομή για ποιοτική υλοποίηση των συστημάτων της και υψηλού επιπέδου υποστήριξη του πελατολογίου της.
Σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών, η Entersoft πρωταγωνιστεί στην αγορά των ERP, CRM, Retail, Mobile, WMS, xVan και Business Intelligence λύσεων, σχεδιασμένα στην πλατφόρμα .NET της Microsoft και διαθέσιμα για εγκατάσταση σε τοπική υποδομή ή στο Cloud, με άδεια χρήσης ή και ως υπηρεσία Software as a Service (SaaS).
Είναι εισηγμένη στην ΕΝ.Α. του Χρηματιστηρίου Αθηνών, διαθέτει θυγατρικές σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα καθώς και την ελληνική εταιρεία Retail Link A.E.

Entersoft

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ

Η Παπαστράτος κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων καπνού στην Ελλάδα για περισσότερες από οκτώ δεκαετίες. Το 2017 γύρισε σελίδα στην ιστορία της υλοποιώντας μια σημαντική επένδυση ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ για τη μετατροπή του εργοστασίου της στον Ασπρόπυργο σε μονάδα αποκλειστικής παραγωγής των θερμαινόμενων ράβδων καπνού για το πρώτο νέο καπνικό προϊόν δυνητικά μειωμένου κινδύνου σε σχέση με τα συμβατικά τσιγάρα, το IQOS. Το εργοστάσιο της Παπαστράτος γίνεται το τρίτο εργοστάσιο παγκοσμίως στο δίκτυο της μητρικής Philip Morris International (PMI) που παράγει τις ράβδους καπνού και αναμένεται να έχει σημαντικά ενισχυμένη εξαγωγική δραστηριότητα. Από τη νέα αυτή επένδυση της εταιρείας δημιουργούνται 400 τουλάχιστον νέες θέσεις εργασίας, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των άμεσα και έμμεσα εργαζομένων της Παπαστράτος στους 1.200. Η Παπαστράτος και η ΡΜΙ απορροφούν παραδοσιακά το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής παραγωγής ανατολικών καπνών. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την ανακούφιση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων μέσα από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Η Παπαστράτος έχει βραβευθεί επανειλημμένα ως Best Work Place και Top Employer για το δυναμικό εργασιακό της περιβάλλον, ενώ έχει αναδειχθεί ως η «No 1 Αξιοθαύμαστη Εταιρεία στην Ελλάδα» και ως η «Νο 1 Αξιοθαύμαστη Βιομηχανία» από το περιοδικό Fortune.

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ

Procter & Gamble

Procter & Gamble

Kάθε μέρα, όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας, περιποιείστε τα μαλλιά σας, πλένετε τα πιάτα ή τα ρούχα σας, όταν ξυρίζεστε, φροντίζετε την επιδερμίδα σας ή ακόμα και όταν αλλάζετε την πάνα του μωρού σας, τότε ίσως χρησιμοποιείτε ένα προϊόν της P&G.
Στην P&G δημιουργούμε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, πίσω από γνωστές Μάρκες εμπιστοσύνης με ένα αποκλειστικό σκοπό – να βελτιώνουμε τις μικρές καθημερινές στιγμές που αφιερώνετε στη φροντίδα του Εαυτού σας, της Οικογένειας και του Σπιτιού σας.
Η Καινοτομία διατρέχει τα 175 χρόνια ιστορίας μας, μέσα από ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων όπως τα Pampers, Always, Swiffer, Pantene, Ariel, Gillette και Fairy. Την ίδια στιγμή, αυτή η καινοτομία, μας βοηθά να αγγίξουμε την κοινωνία μέσα από προγράμματα όπως το «Children’s Safe Drinking Water” και να προστατεύσουμε το περιβάλλον με λύσεις βιώσιμης ανάπτυξης όπως το “Head and Shoulders Beach Plastic Bottle”.
Αυτή είναι η ιστορία της P&G. Μία ιστορία καινοτομίας, από μια εταιρεία η οποία ξεκίνησε με μία μπάρα σαπουνιού, ένα κουτί με κεριά και τη δέσμευση των δύο ιδρυτών της, του William Procter και James Gamble, να δημιουργούν καθημερινά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Είναι η ίδια δέσμευση που εμπνέει τους ανθρώπους της P&G σε όλο τον κόσμο μέχρι και σήμερα.

Σχετικά με την Procter & Gamble:
H P&G αγγίζει με τα προϊόντα της περίπου 5 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η Εταιρία κατέχει ένα από τα πιο δυνατά χαρτοφυλάκια προϊόντων εμπιστοσύνης και ποιότητας, μεταξύ των οποίων: Always®, Ariel®, Crest®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide®, Vicks®, Viakal, Swiffer, Aussie. Η P&G επιχειρεί σε περίπου 70 χώρες παγκοσμίως. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.pg.com για τα τελευταία νέα και περισσότερες πληροφορίες για την P&G και τα προϊόντα της.

p-g-profil.jpg

Procter & Gamble

[email protected] S.A.

Retail@Link S.A.

Η Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft) είναι ο ηγέτης πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων  Software as a Service. Από το 2003 η [email protected] προσφέρει μια σειρά από καινοτόμες & συνεργατικές υπηρεσίες, οι οποίες στοχεύουν στην αποτελεσματική διασύνδεση επιχειρήσεων με τους εμπορικούς τους συνεργάτες με εστίαση στις ακόλουθες κατευθύνσεις:

 • Ηλεκτρονική Τιμολόγηση (e-Ιnvoicing)
 • Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση (e-Αrchiving On Premise ή On Cloud)
 • Ηλεκτρονική Ανταλλαγή Δομημένης Πληροφορίας και Δεδομένων (EDI)
 • Συνεργατική Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Collaborative Supply Chain Management)
 • Ηλεκτρονική Διαχείριση Δικτύου Αντιπροσώπων (Electronic Distributors Channel Management)


Με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής και νέων καινοτόμων μοντέλων συνεργασίας η [email protected] προσφέρει πελατο-κεντρικές υπηρεσίες σε πρωτοπόρες και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις. Η [email protected] διαθέτει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στον απαιτητικό κλάδο του Λιανεμπορίου και των F.M.C.G., λειτουργεί ως ενδιάμεσος πάροχος από το 2003 διασυνδέοντας καθημερινά >56.000, ενώ αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς και σε άλλα τμήματα της αγοράς, προσφέροντας απτά αποτελέσματα κέρδους και προστιθέμενης αξίας σε ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα γνωστών επιχειρήσεων.
Επικοινωνήστε μαζί μας :
Site: www.retail-link.gr   |Τηλέφωνο: 211 106 3800 |e-mail : [email protected]

[email protected] S.A.

ΑΒ Βασιλόπουλος

ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μετρά 79 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Με ηγετικό ρόλο στον χώρο του λιανεμπορίου διαγράφει μια σταθερή τροχιά υγιούς ανάπτυξης, με ένα δίκτυό καταστημάτων που πλέον ξεπερνά τα 451 καταστήματα και απασχολώντας περισσότερους από 14.000 εργαζομένους.
Η εταιρεία έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων δίνοντας έμφαση στην προσήλωση στην ποιότητα, στη διάθεση ποικιλίας προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και στην άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών των προμηθευτών, των συνεργατών και των πελατών της. Παράλληλα συμβάλλει μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινωνιών που δραστηριοποιείται.

ΑΒ Βασιλόπουλος

ADUS

ADUS

Η ADUS www.adus.gr, διαγράφοντας από το 2009 συνεχή ανάπτυξη, παρέχει στις FMCG Επιχειρήσεις εξειδικευμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες σε θέματα που αφορούν στην προώθηση των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης στον Κλάδο της Λιανικής τόσο στην Ελληνική όσο και στη Διεθνή Αγορά.
Η ADUS υιοθετεί καινοτόμο Outsourcing Business Model σε “Fast Moving Consumer Services” τεσσάρων πυλώνων σε Αγορές στους ακόλουθους τομείς:

 • Υπηρεσίες Πωλήσεων, Merchandising και Παραγγελιοληψίας,
 • Υπηρεσίες Προώθησης Πωλήσεων μέσα στα Super Markets,
 • Υπηρεσίες Ανάδειξης & Τοποθέτησης Προϊόντων,
 • Υπηρεσίες Επιχειρηματικής Εξωστρέφειας


Οι Σύμβουλοι της ADUS συνεισφέρουν καθημερινά εξασφαλίζοντας:

 • Τη μεγάλη πληθυσμική κάλυψη καιγεωγραφική εγγύτητα των σημείων για τους πελάτες της καθώς και την υψηλής ποιότητας ταχεία απόκριση για κάθε επίσκεψη ανά σημείο.
 • Τη διασφάλιση συνέχειας υπηρεσιών και πνεύμα προληπτικής κάλυψης ρίσκου.
 • Τη συνεχή κερδοφορία και εμπορική ανάπτυξη των Πελατών της.
 • Την ελαχιστοποίηση του κόστους πωλήσεων των Πελατών της.

  ADUS

  ClientIQ

  ClientIQ

  H ClientIQ ιδρύθηκε το 2015 με όραμα την ανάδειξή της σε ηγέτιδα δύναμη της ελληνικής αγοράς στον τομέα της παροχής εξελιγμένων εργαλείων διαχείρισης πελατολογίου και πιστότητας πελατών. Θέτοντας στο επίκεντρο των υπηρεσιών της τα customer & marketing analytics, η ClientIQ είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στη διαχείριση πελατολογίων, βοηθώντας τους πελάτες της να βελτιστοποιήσουν τη στρατηγική μάρκετινγκ και πωλήσεων που ακολουθούν, στο πλαίσιο μιας πελατοκεντρικής εμπορικής πολιτικής. Έχοντας συμπληρώσει τρία έτη λειτουργίας, η ClientIQ έχει να επιδείξει ένα πελατολόγιο το οποίο περιλαμβάνει μερικές από τις πλέον δυναμικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, όπως ενδεικτικά την ΙΚΕΑ, την Coral, τα πολυκαταστήματα Attica και την ΑΒ Βασιλόπουλος από τον χώρο του λιανεμπορίου, καθώς και την Εθνική Τράπεζα, την Τράπεζα Πειραιώς, την ERGO Ασφαλιστική από τον χώρο των υπηρεσιών.

  ClientIQ

  Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

   Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

  Το 1976, ο Διαμαντής Μασούτης δημιούργησε το πρώτο κατάστημα της εταιρείας στην καρδιά της πόλης της Θεσσαλονίκης, στην οδό Κ. Κρυστάλλη, και αυτό ήταν το ξεκίνημα μιας σημαντικής αναπτυξιακής πορείας που το 2018 συμπληρώνει 42 χρόνια επιτυχίας. Το 2018, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε επεκτείνεται στην Αττική και την Άνδρο πραγματοποιώντας μια μεγάλη εξαγορά. Με την επέκταση αυτή η εταιρεία ενισχύει τη δυναμικότητά της πανελλαδικά όπου ήδη αποτελούσε μία από τις πολύ σημαντικές δυνάμεις αφού είναι market leader του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα.
  Τον Νοέμβριο του 2018 διαθέτει δίκτυο με συνολικά 331 καταστήματα. Αναπτύσσεται στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής, Βορείου Αιγαίου. Απασχολεί περισσότερους από 8.100 εργαζόμενους.

  Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

  Mobile Technology

  Mobile Technology

  Η Mobile Technology από το 2003 σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις που βασίζονται σε Συστήματα Συλλογής Δεδομένων και Φορητά Υπολογιστικά Συστήματα για επιχειρήσεις. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους, π.χ. Honeywell, Bixolon, Bluebird κ.ά., και παρέχει εξοπλισμό, λογισμικό και πλήρη τεχνική υποστήριξη από τα γραφεία της στην Ελλάδα. Επενδύει στην καινοτομία και στις νέες τεχνολογίες που συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και στoν μετασχηματισμό των επιχειρησιακών διαδικασιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το RFID, τα συστήματα διαχείρισης φωνητικών εντολών (Vocollect Voice), οι ηλεκτρονικές ετικέτες ραφιού (ses imagotag), η 3D Ολογραφική Τεχνολογία και φυσικά η ρομποτική με τον Pepper, το α’ διαδραστικό humanoid robot.

  Mobile Technology

  Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος

  Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος

  Η ιστορία των ελληνικών σιδηροδρόμων συμβαδίζει με την ιστορία του νεώτερου ελληνικού κράτους. Η ζώσα αυτή ιστορία των σιδηροδρόμων τα τελευταία 40 χρόνια στην Ελλάδα ταυτίζεται με τον ΟΣΕ.
  Ο ΟΣΕ είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαχείρισης της Εθνικής Σιδηροδρομικής Υποδομής και εκτέλεσης των αναπτυξιακών έργων υποδομής μέσω της θυγατρικής του την ΕΡΓΟΣΕ.
  Ο ΟΣΕ ιδρύθηκε το 1970 και ανήκει εξ ολοκλήρου στο Ελληνικό Δημόσιο. Είναι Δημόσια Επιχείρηση Κοινής Ωφέλειας με έδρα την Αθήνα. Λειτουργεί με πλήρη διοικητική, νομική και οικονομική αυτοτέλεια υπό την εποπτεία του Κράτους.
  Όραμα του ΟΣΕ είναι η ανάπτυξη σύγχρονης υποδομής για την παροχή σιδηροδρομικών μεταφορικών υπηρεσιών, καθιστώντας το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο ουσιαστικό τμήμα των διευρωπαϊκών δικτύων, ικανοποιώντας την ανάγκη των πολιτών και των λοιπών φορέων για γρήγορη, ασφαλή, άνετη και οικονομική μεταφορά επιβατών και εμπορευμάτων, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες της χώρας.
  Αποστολή του ΟΣΕ είναι να παρέχει τις κατάλληλες υπηρεσίες με στόχο να:

  • Καταστεί ο σιδηρόδρομος βασικό μέσο μετακίνησης πολιτών και μεταφοράς εμπορευμάτων.
  • Μεγιστοποιηθεί η κοινωνικοοικονομική αποδοτικότητα των διατιθέμενων πόρων για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σιδηροδρομικής μεταφοράς στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
  • Υπάρξει αρμονική συνεργασία με τους φορείς οικονομικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

  Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος

  Stanley Black & Decker

  Stanley Black & Decker

  Η Stanley Black & Decker δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1991 ως θυγατρική της ομώνυμης aμερικάνικης εταιρείας.
  Το 2010 η Black & Decker εξαγοράστηκε από την Stanley Tools και έτσι δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής Ηλεκτρικών Εργαλείων και Εργαλείων Χειρός.
  Η Stanley Black & Decker ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε. είναι υπεύθυνη για τη διανομή των προϊόντων στην Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Ισραήλ.
  Το «σήμα κατατεθέν» μας είναι «Για Αυτούς που Φτιάχνουν τον Κόσμο» και καταδεικνύει τον σεβασμό μας σε όλους τους τεχνίτες, επαγγελματίες η ερασιτέχνες που με τις δεξιότητές τους διαμορφώνουν τον κόσμο που ζούμε.

  Stanley Black & Decker

  ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ - Κλάδος ΥΑΜΑΗΑ

  ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ - Κλάδος ΥΑΜΑΗΑ

  Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. είναι η επίσημη αποκλειστική διανομέας της YAMAHA MOTOR CO. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Αλβανία και της PORSCHE A.G. στην Ελλάδα.

  Τα προϊόντα της Yamaha Motor Corporation Ltd. ήρθαν στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 1969, όταν οι εταιρεία ΑΦΟΙ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΙ ΑΕΕ ανέλαβε την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή τους.   Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 με διακριτικό τίτλο YAMAHA MOTOR HELLAS. To 2001 άλλαξε τον διακριτικό της τίτλο σε ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ A.E.E., στα πλαίσια διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της κι ενόψει της εισόδου στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Από τον Ιούνιο του 2005 είναι εισηγμένη στο Χ.Α. και η μετοχή της διαπραγματεύεται με την ονομασία ΜΟΤΟ. Από τον Μάιο του 2010 ο Όμιλος δραστηριοποιείται στον Κλάδο Αυτοκινήτων με την ανάληψη της διανομής των αυτοκινήτων PORSCHE στην ελληνική αγορά.

  Από τον Φεβρουάριο του 2017 ο Όμιλος έχει οργανωθεί σε 3 Κλάδους: ΥΑΜΑΗΑ, MARINE & ΛΙΑΝΙΚΗΣ, PORSCHE. Ο Κλάδος PORSCHE διατηρείται στις εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας του κτιρίου Porsche Center Athens, στη Μεταμόρφωση Αττικής. Ο Κλάδος YAMAHA και ο Κλάδος MARINE & ΛΙΑΝΙΚΗΣ βρίσκονται στα γραφεία της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ στον Ασπρόπυργο.

  Με στόχο την δημιουργία μοναδικών απολαυστικών εμπειριών κίνησης, οι κύριες δραστηριότητες του Κλάδου ΥΑΜΑΗΑ περιλαμβάνουν την  αποκλειστική εισαγωγή, διανομή, εμπορεία και τεχνική υποστήριξη ευρείας σειράς προϊόντων ΥΑΜΑΗΑ: Μηχανοκίνητα Δίκυκλα/Τρίκυκλα (Μοτοσυκλέτες, Scooters, Παπιά), Τετράτροχα παντός εδάφους (ΑΤVs), Οχήματα χιονιού (Snowmobiles), Οχήματα golf (Golf cars), Πλήρη σειρά αξεσουάρ & ανταλλακτικών (YAMAHA Genuine Parts & Accessories) Πλήρη σειρά λιπαντικών (YAMALUBE lubricants ) , κα.

  Τα προϊόντα YΑΜΑHΑ διατίθενται μέσω ενός ευρύτατου Δικτύου Συνεργατών που καλύπτει γεωγραφικά όλη την Ελλάδα, τη Ρουμανία μέσω της θυγατρικής MOTODYNAMICS Srl. και τη Βουλγαρία μέσω της θυγατρικής MOTODYNAMICS Ltd.

  To 2019 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για την YAMAHA, καθώς κλείνει 50 χρόνια συνεχούς λειτουργίας στην Ελλάδα.

  Στοιχεία επικοινωνίας:
  ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.
  Εμπορία Αυτοκινήτων Διτρόχων & Μηχανών Θαλάσσης
  Θέση Κύριλλος ΤΚ 19300, Ασπρόπυργος
  Τηλ. +30 210 6293-500 - Fax. +30 210 6293-521
  www.motodynamics.gr
  www.yamaha-motor.gr 
  Facebook : yamaha.motor.greece
  Instagram : yamahamotorgreece

  ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ - Κλάδος ΥΑΜΑΗΑ

  Όμιλος Μάντης

  Όμιλος Μάντης

  Όμιλος εταιρειών Mantis:
  Κορυφαίοι διανομείς με πανελλήνια παρουσία

  Ο όμιλος εταιρειών Mantis ιδρύθηκε το 1974 και κατέχει ηγετική θέση στην Eλληνική αγορά διαθέτοντας μεγάλη γκάμα από Global Brands υψηλής αναγνωρισιμότητας και εμβέλειας. Η Εταιρεία έχει, επί σειρά ετών, την αποκλειστική διανομή των προϊόντων μεγάλων πολυεθνικών Εταιρειών ― Red Bull, Energizer, Wilkinson Sword, Hawaiian Tropic, Marbo (Pepsico Group) και Mars (για το κανάλι του impulse).
  Το δίκτυο πωλήσεων του Ομίλου επισκέπτεται και εξυπηρετεί απευθείας με σύστημα «preselling» παραπάνω από 22.000 πελάτες πανελλαδικά στα κανάλια Retail, Impulse & On Premise.
  Ο Όμιλος Mantis αποτελεί έναν από τους κορυφαίους διανομείς στην αγορά των FMCGs  με ηγετική θέση στις πωλήσεις και καινοτόμο consumer και trade marketing, στοχεύοντας πάντα στη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των Πελατών-Συνεργατών και την ικανοποίηση των Καταναλωτών.

  Όμιλος Μάντης

  Ο.Κ! Anytime Markets Α.Ε.

  Ο.Κ! Anytime Markets Α.Ε.

  Η εταιρεία Ο.Κ! Anytime Markets Α.Ε. ξεκίνησε επίσημα τη δραστηριοποίησή της στον χώρο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα το 2004.
  Συνολικά η εταιρεία μαζί με τους συνεργάτες της απασχολεί πάνω από 480 άτομα και αναπτύσσει το δίκτυο των καταστημάτων της με τη μέθοδο του Franchising.
  Τα καταστήματα ΟK! Markets αποτελούν τον μόνο πρεσβευτή στην Ελλάδα ενός οργανωμένου δικτύου καταστημάτων ευκολίας, τα οποία λειτουργούν καθημερινά από τις 8.00 πμ. έως τις 23.00 μμ.
  Είναι εμβαδού 80 έως 120 τ.μ και το μείγμα των προϊόντων που διακινούν αποτελείται από 3.500 προϊόντα από περίπου 500 Έλληνες και ξένους προμηθευτές: γαλακτοκομικά, τρόφιμα ξηρού φορτίου, ψυγείου-κατάψυξης, οπωρολαχανικά,  και είδη πρώτης ανάγκης καθώς και καπνικά προϊόντα, όλα στη λογική του συσκευασμένου αγαθού κατανάλωσης.

  Ο.Κ! Anytime Markets Α.Ε.

  Star Κεντρικής Ελλάδας

  Επιχειρώ

  Νews247

  RETAILBUSINESS AWARDS 2019

  RETAILBUSINESS

  Total Retail