Φώτης Βασιλείου

Φώτης Βασιλείου

CEO, White Space

Ο Φώτης Βασιλείου είναι ο C.E.O της εταιρίας στρατηγικών marketing και ψηφιακής επικοινωνίας  White Space. Με σπουδές στα χρηματοοικονομικά και μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA)  τα τελευταία δεκαπέντε και πλέον χρόνια σχεδιάζει μαζί με την ομάδα του, τη White Space, στρατηγικές marketing, branding και digital experiences για brands στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μάλιστα τα τελευταία 9 χρόνια διετέλεσε σύμβουλος διοίκησης σε τηλεοπτικά κανάλια (Star, SKAI).
Με εξειδίκευση στη δημιουργία social experiences μαζί με την ομάδα του έχουν σχεδιάσει digital και social experiences για brands όπως Cosmote, Germanos. Sephora, Cosmote Evalue, MediaStrom και πολλές άλλες. Τελευταία η εταιρεία δραστηριοποιείται στο εξωτερικό σχεδιάζοντας στρατηγικές digital για διεθνείς οργανισμούς, όπως ο ERS (European Respiratory Society), το Sigma Channel Κύπρου, όπου και διακρίθηκε για τo social σχεδιασμό των προεδρικών εκλογών.
Επίσης έχει σχεδιάσει τις digital στρατηγικές σχεδόν όλων των TV shows, The Voice, Survivor, Xfactor, Got Talent, Project Runaway, Dancing with the Stars, Hell’s Kitchen κ.α. Μάλιστα η White Space έχει αποσπάσει πάνω από 42 χρυσά και αργυρά βραβεία σε διάφορες διοργανώσεις (social media, digital media award) κ.ά.
Τέλος με τον Σταμάτη Μαλέλη δημιούργησαν το 2012 το πρώτο τμήμα digital media στη σχολή New Media Studies. 




επιστροφή στη σελίδα ομιλητών