1ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ 1ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ 1ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ

Θεοχάρης Μωϋσιάδης

Ο Θεοχάρης Μωϋσιάδης είναι εκπρόσωπος της πρωτοβουλίας της ΕΕ  Alliance for Internet of Things Innovation (AIOTI).

Το ΑΙΟΤΙ είναι μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που ξεκίνησε το Μάρτιο του 2015 με στόχο  να αναπτύξει και να υποστηρίξει το διάλογο και την διασύνδεση μεταξύ εταιριών (IOT) στην Ευρώπη.

Ο Θεοχάρης Μωυσιάδης συνεργάζεται με τη Future Intelligence Ltd από τον Ιούνιο του 2012 στον τομέα του Business Development, αλλά και της Έρευνας & Ανάπτυξης. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Manchester Business School, όπου ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στον τομέα των Information Systems: Business IT.

Έχει εργαστεί στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό κλάδο ως σύμβουλος πελατών και ήταν ιδρυτής επιχείρησης στον κλάδο της Διασκέδασης και Τουρισμού αποδεικνύοντας από νωρίς την έλλειψη «ευθυνοφοβίας» και το ενδιαφέρον του στη διοίκηση διαδικασιών. Έχει μάθει να απλοποιεί την πολυπλοκότητα των σύγχρονων επιχειρηματικών οργανισμών μεσω του Process Analysis και Re-engineering και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την υλοποίηση μεθόδων Lean και Six Sigma στον τομέα των Μεταφορών (Transport & Logistics) μεταξύ άλλων. Είναι λάτρης του αριστοτελικού διοικητικού μοντέλου της Κυβερνητικής ως βέλτιστη μέθοδο μείωσης της αβεβαιότητας και γρήγορης αντίδρασης στις απρόσμενες εναλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Τέλος, είναι επίσης Project Manager του QUHOMA Project πάνω στο Internet of Things και στη Future Internet κοινότητα της ΕΕ και των FIWARE τεχνολογιών.
επιστροφή στη σελίδα ομιλητών