Καλλίνικος Καλλίνικος

Καλλίνικος Καλλίνικος

Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Όμιλος Goldair

Ο Καλλίνικος Καλλίνικος είναι Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Ομίλου Goldair και Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Goldair Cargo S.A.,. η οποία κατέχει ηγετικό ρόλο στην αγορά των Διεθνών Μεταφορών και Logistics. Επίσης, είναι Eκτελεστικός αντιπρόεδρος της Goldair Handling S.A., η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών και επιβατών σε 26 αεροδρόμια στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο, 3 στη Βουλγαρία και 2 στην Αιθιοπία.
Από το 1988 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά αρχικά στον τομέα των λιανικoύ εμπορίου και αργότερα στον τομέα εκμεταλλεύσεως χώρων μαζικής εστίασης.
Από το 2000 κατέχει ηγετική θέση στον Όμιλο Goldair συμμετέχοντας στο top management των εταιρειών Goldair Cargo, Hellas Logistics, Mediterranean Logistics, Goldair, Goldair Handling, και Goldeco.
Τέλος συμμετέχει σε σειρά Δ.Σ. εταιρειών και οργανισμών όπως ο ΣΕΤΕ, ο ΣΕΒ, το ΙΝΣΕΤΕ, η MARKETING GREECE, η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ, η ΠΕΙΡΑΙΩΣ FACTORING, το ΕΒΕΑ, η Λέσχη Επιχειρηματικότητας, ο ΣΥΝΔΔΕ&Λ και το Συμβούλιο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Εφοδιαστικής.
επιστροφή στη σελίδα ομιλητών