Μαριέλλα Τόμας

Μαριέλλα Τόμας

Γενική Διευθύντρια Ανατολικής Μεσογείου, Stanley Black & Decker Hellas Ε.Π.Ε

Γεννήθηκε το 1967 απο Έλληνες γονείς στο εξωτερικό. Αποφοίτησε το 1988 με Masters από το London School of Economics και συμπλήρωσε τις σπουδές της το 2012 με δίπλωμα στο Change Management από το E-Cornell.
Τα πρώτα 10 χρόνια της καριέρας της δούλεψε στον οικονομικό τομέα, ξεκινώντας από τη BP Ελλάδος και μετέπειτα στην Oracle Ελλάς ως Project Mgr σε ERP Projects. To 1998, ανέλαβε Οικονομική Διευθύντρια στην Black & Decker (Ελλάδα, Κύπρος, Βαλκάνια) παίρνοντας ταυτόχρονα την ευθύνη για το Operations (Logistics/Supply Chain). Το 2008, μεταφέρθηκε σην Εμπορική Διεύθυνση και, το 2010, έγινε Γενική Διευθύντρια Ανατολικής Μεσογείου (Ελλάδα, Ισραήλ, Κύπρος).
Είναι επίσης κριτής στα Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, μέλος των Lions Ελλάδος και προσφέρει οικειοθελές mentoring σε παιδιά και εργαζόμενους μέσω του Women’s Mentoring Program. Το 2014, διακρίθηκε με το Eagles Award.
Τα τελευταία 7 χρόνια η εταιρεία έχει πάρει σημαντικά μερίδια αγοράς και είναι πλεον market leader στην ελληνική αγορά. Το μότο της είναι «Change before you have to». Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλα τα κανάλια πώλησης (πολυκαταστήματα, χονδρέμποροι, παραδοσιακό) και είναι champion στο customer engagement. Είναι πρωτοπόρος στο innovation και πλέον συζητεί για το Internet of Construction ως βάση για όλα τα προϊόντα της.
επιστροφή στη σελίδα ομιλητών