Νίκος Φλίγκος

Νίκος Φλίγκος

Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Διανομών Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ

Ο Νίκος Φλίγκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο Καποδιστριακού Πανεπιστήμιο στην Αθήνα, ενώ έκανε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στην Αγγλία, ολοκληρώνοντας το MSc in International Business Economics από το Πανεπιστήμιο του City στο Λονδίνο.
Έχει πολυετή εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων, όπως η Diageo, στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του το 2004, καθώς και η Coca Cola HBC, οπού εργάστηκε σε διάφορες θέσεις ευθύνης της οικονομικής διεύθυνσης. Μετακινήθηκε στην Παπαστράτος το 2010, ως Διευθυντής επιχειρησιακού σχεδιασμού και ανάπτυξης. Κατά τα επόμενα χρόνια ανέλαβε σειρά θέσεων ευθύνης στα εμπορικά τμήματα της εταιρείας τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, ενώ διατέλεσε και Country Manager για τις αγορές της Κύπρου και της Μάλτας
Από τον Δεκέμβριο του 2016 διατελεί Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Διανομών της Παπαστράτος, θυγατρικής εταιρείας της Philip Morris International, έχοντας συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του IQOS, του καινοτόμου προϊόντος της PMI,  μέσω της δημιουργίας και διαχείρισης όλων των καναλιών πώλησης και εξυπηρέτησης των καταναλωτών.
επιστροφή στη σελίδα ομιλητών