ΠΡΟΦΙΛ ΧΟΡΗΓΩΝ

ΣΕΠΕ

Space Hellas - Cisco Gold Partner

Space Hellas - Cisco Gold Partner

Space Hellas είναι System Integrator στον χώρο του ICT και της ασφάλειας. Από το 1985 προσφέρει στους σύγχρονους οργανισμούς λύσεις και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας με συνέπεια και αξιοπιστία. Διαθέτει ένα state-of-the-art Network & Security Operations Center και Service Desk, 24x7x365 και ένα υπερσύγχρονο πανελλαδικό δίκτυο τεχνικής υποστήριξης. Στην πολυετή πορεία της έχει συνάψει στρατηγικές συμφωνίες με τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους και έχει στο ενεργητικό της μια εντυπωσιακή λίστα σύνθετων έργων. Ως καινοτόμος εταιρεία, πρωτοπορεί στις νέες τεχνολογικές τάσεις όπως Cloud Βased Services, Internet Οf Things, Smart Cities, Big Data, Blockchain, AI, κ.ά. Επεκτείνεται διαρκώς σε νέα επιχειρηματικά πλάνα επενδύοντας στην έρευνα και στην ανάπτυξη και σε τεχνολογικές λύσεις, στις οποίες προσδίδει προστιθέμενη αξία προς όφελος των πελατών της. Η Space Hellas επενδύει συνεχώς και στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, γεγονός που της παρέχει σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ διαθέτει υποκαταστήματα σε όλες τις μεγάλες ελληνικές πόλεις και στη Λευκωσία, θυγατρικές σε πέντε χώρες του εξωτερικού και δραστηριότητες που εκτείνονται από την Ευρώπη έως και τη Μέση Ανατολή. Η Space Hellas είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2000.

Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Στόχος μας είναι η επίλυση των σημαντικότερων επιχειρηματικών προκλήσεων των πελατών μας, παρέχοντας ευφυή δίκτυα και τεχνολογικές αρχιτεκτονικές, δομημένα σε προϊόντα, υπηρεσίες και πλατφόρμες λογισμικού. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.gr.

Space Hellas - Cisco Gold Partner

Robert Bosch ΑΕ

Robert Bosch ΑΕ

Η Bosch Eλλάδας, μέλος του διεθνούς ομίλου Bosch, δραστηριοποιείται στους κλάδους της τεχνολογίας οχημάτων, της βιομηχανικής τεχνολογίας, των ηλεκτρικών εργαλείων και εργαλείων κήπου, των οικιακών συσκευών, καθώς και στον κλάδο της ενέργειας και τεχνολογίας κτηρίων. Μετράει 106 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Διατηρεί εξαγωγική δραστηριότητα σε 3 χώρες (Κύπρος, Αλβανία, Μάλτα).
Ο όμιλος Bosch είναι ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως προμηθευτές τεχνολογίας και υπηρεσιών. Ως εταιρεία ηγέτις στον τομέα του Internet of Things, παρέχει καινοτόμες ολοκληρωμένες λύσεις για το έξυπνο σπίτι, την έξυπνη πόλη, τη διασυνδεδεμένη αυτοκίνηση, αλλά και τη διασυνδεδεμένη βιομηχανία.

Robert Bosch ΑΕ

Siemens A.E.

Siemens A.E.

Η Siemens A.E. είναι μέλος του Ομίλου εταιρειών Siemens, ο οποίος αποτελεί μια παγκόσμια υπερδύναμη στον κλάδο της τεχνολογίας και συνώνυμο της μηχανολογικής υπεροχής, της καινοτομίας και της ποιότητας για περισσότερα από 170 χρόνια. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται τα τελευταία 110 χρόνια, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βιομηχανική και τεχνολογική ανάπτυξη της χώρας.
Στην Ελλάδα, η Siemens δραστηριοποιείται με τις Διευθύνσεις: Power and Gas,  Power Generation Services, Energy Management, Building Technologies, Mobility, Digital Factory, Process Industry & Drives, καθώς και με τις Siemens Wind Power και Siemens Healthcare ΑΒΕΕ, οι οποίες διοικούνται ξεχωριστά.
Η εταιρεία εστιάζει το σύνολο των δραστηριοτήτων της στους τομείς της ηλεκτροδότησης, των αυτοματισμών και της ψηφιοποίησης παρέχοντας ψηφιακές λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες ―όπως η IoT cloud-based πλατφόρμα MindSphere― που έχουν ως στόχο να κάνουν τις κοινωνίες του σήμερα και του αύριο πιο αποδοτικές, βιώσιμες και ασφαλείς.

Siemens A.E.

Siemens Healthcare ΑΒΕΕ

Siemens Healthcare ΑΒΕΕ

Στη Siemens Healthineers, όραμά μας είναι να στηρίξουμε τους παρόχους Υγείας ώστε να ενισχύσουν την αξία τους και να επιτύχουν υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες υπηρεσίες Υγείας, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα, μέσω της Ψηφιοποίησης, να επεκταθούν στον αναδυόμενο τομέα της Ιατρικής Ακριβείας, να εξελίξουν την Ιατρική και Νοσηλευτική Φροντίδα και να  βελτιώσουν την Εμπειρία των Ασθενών.
Εκτιμάται ότι 5 εκατομμύρια ασθενείς παγκοσμίως επωφελούνται καθημερινά από τις καινοτόμες τεχνολογίες και υπηρεσίες μας στους τομείς της διαγνωστικής και θεραπευτικής απεικόνισης, της εργαστηριακής διαγνωστικής, της μοριακής ιατρικής, καθώς και από τις ψηφιακές και επιχειρηματικές υπηρεσίες Υγείας που παρέχουμε.
Κατέχουμε ηγετική θέση στην ιατρική τεχνολογία με πάνω από 170 χρόνια εμπειρίας και 18.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας παγκοσμίως. Με περισσότερους από 48.000 αφοσιωμένους εργαζόμενους σε 75 χώρες συνεχίζουμε να καινοτομούμε και να διαμορφώνουμε το μέλλον της Υγείας.

Siemens Healthcare ΑΒΕΕ

ΠΛΑΙΣΙΟ

Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

Ένωση Εταιριών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ)

Star Κεντρικής Ελλάδας

Autonomous.gr

BUSINESS NEWS MAGAZINE

BusinessNews.gr

COM.TODAY

Pestaola.gr

RETAILTODAY

Techblog.gr

Techgear.gr

Τechingreek.com