1ο Συνέδριο της Ναυτεμπορικής για τον κλάδο της Υγείας

Ο ρόλος της Υγείας στην Ανάπτυξη

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017, Divani Caravel Hotel, Athens

Δημήτρης Πανταζής

Δημήτρης Πανταζής

Ο Δημήτρης Πανταζής γεννήθηκε το 1953.  Έχει πάνω από 30 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, σε διάφορα επίπεδα ιεραρχίας, σε φαρμακευτικές επιχειρήσεις με ηγετική θέση στον κλάδο του φαρμάκου.  Είναι σύμβουλος σε θέματα μάνατζμεντ και εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού, οικονομικής απόδοσης επιχειρήσεων, διαχείρισης αλλαγών, ηγεσίας και διαπραγμάτευσης (Menarini, Lundbeck, Βιοσέρ, Vichy, Toyota, Ντάκος, κ.λπ.). 

Από το 2015 είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής  Έρευνας & Τεχνολογίας, ενώ έχει διατελέσει Σύμβουλος Διοίκησης στον Τομέα Υγείας και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας PHARMEX S.A. (2003-2006), Πρόεδρος του ΔΣ στη DOTO SA (1999-2003), Διευθυντής Πωλήσεων στην MSD (Merk Sharp & Dohm) (1998-1999), Εμπορικός Διευθυντής στην WYETH–LEDERLE (1995-1998), Διευθυντής Μάρκετινγκ στη Menarini (1993-1995), Επόπτης Πωλήσεων και Επικεφαλής του Τμήματος Μάρκετινγκ στη ΕΘΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΛΒΙΟΝΥ και ιατρικός επισκέπτης των εταιρειών Bohringer ING (1983-1985) και Sandoz (1981-1983).

O Δημήτρης Πανταζής είναι κάτοχος πτυχίου φαρμακευτικής από το Πανεπιστήμιο της Νάπολης και MBA από το Henley University.  Έχει παρακολουθήσει, επίσης, σεμινάρια μάρκετινγκ στο Chartered Institute of Marketing.




επιστροφή στη σελίδα ομιλητών