1ο Συνέδριο της Ναυτεμπορικής για τον κλάδο της Υγείας

Ο ρόλος της Υγείας στην Ανάπτυξη

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017, Divani Caravel Hotel, Athens

ΠΡΟΦΙΛ ΧΟΡΗΓΩΝ

Συνδέσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ)

Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ)

Janssen

Janssen

Η Janssen ανήκει στον όµιλο εταιρειών της Johnson & Johnson, την πληρέστερη εταιρεία φροντίδας υγείας στον κόσµο. Στην Ελλάδα η Janssen ξεκίνησε ως επιστηµονικό γραφείο το 1973.

Η Janssen είναι απόλυτα προσανατολισµένη στην παροχή καινοτόµων και υψηλής ποιότητας προϊόντων που στοχεύουν στη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής. Με κύριο µέληµά της τη φαρµακευτική έρευνα, ανακαλύπτει, αναπτύσσει και διαθέτει πρωτοποριακά φάρµακα σε πέντε (5) κύριες θεραπευτικές κατηγορίες:

1. Ογκολογία-Αιµατολογία (καρκίνος του προστάτη, πολλαπλό µυέλωµα,
χρόνια λεµφοκυτταρική λευχαιµία, λέµφωµα από κύτταρα µανδύα,
µακροσφαιριναιµία Waldestrom, νόσος Castleman)
2. Nευροεπιστήµη (σχιζοφρένεια, άνοια, πόνος)
3. Ανοσολογία (ψωρίαση, ψωριασική αρθρίτιδα, νόσος Crohn)
4. Λοιµώδη νοσήµατα (HIV / AIDS, ηπατίτιδα C, φυµατίωση)
5. Μεταβολικά νοσήµατα (σακχαρώδης διαβήτης)

Η Janssen εφαρµόζοντας στην πράξη τις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προχωράει εδώ και χρόνια σε ενέργειες και δράσεις που έχουν σχέση µε τους υπαλλήλους, συνεργάτες, προµηθευτές, µετόχους, πελάτες της, τους συλλόγους ασθενών, αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Στόχος της είναι να διδάξει, να προσφέρει και να υπογραµµίσει τη σηµασία της υγείας στη δηµιουργία ενός ασφαλούς και ευτυχισµένου µέλλοντος για όλους.

Janssen

Bradex

Bradex

H Εταιρεία Bradex ανήκει στον όµιλο DEMO και λανσαρίστηκε το 2014 µε σκοπό την παραγωγή και προώθηση φαρµακευτικών και ιατροτεχνολογικών σκευασµάτων στην ελληνική αγορά. ∆ραστηριοποιούµαστε σε 3 άξονες: Στο Νοσοκοµείο, στον Ιδιωτικό τοµέα ―ΕΟΠΥΥ και Home Care― και στο Φαρµακείο.

Είµαστε µια δυναµικά αναπτυσσόµενη Ελληνική εταιρεία µε προϊόντα και υπηρεσίες που µας φέρνουν κοντά στους ασθενείς, συµβάλλοντας στην άµεση και ποιοτική λύση των προβληµάτων τους. Για την Bradex ο ασθενής είναι προτεραιότητα, ενώ η ανάγκη του για γρηγορότερη και ασφαλέστερη ίαση µας οδηγεί στην προσπάθεια για άριστη ποιότητα των προϊόντων µας.


H Υγεία είναι η αξία που υπηρετούµε. Προσφέρουµε προϊόντα και υπηρεσίες στον επαγγελµατία υγείας και σε κάθε ασθενή. Τα προϊόντα µας είναι υψηλής ποιότητας και θεραπευτικής αξίας, µε σύγχρονη φαρµακευτική τεχνολογία και τεκµηριωµένη ασφάλεια. Η φιλοσοφία της εταιρείας διέπεται από αρχές και αξίες. Η ακεραιότητα και ο σεβασµός για τον ασθενή, αλλά και η προσήλωση στον θεράποντα γιατρό και πάροχο υγείας, είναι για εµάς αξίες αµετάβλητες.

Ο στόχος µας λοιπόν είναι ένας «Καλύτερη υγεία σε περισσότερους ανθρώπους».

Bradex

Metropolitan

Metropolitan

Από την ίδρυσή του το 2001, το Metropolitan Hospital καθιερώθηκε σε υψηλή θέση στον κλάδο της ιδιωτικής υγείας. Διοικείται από managers υγείας με εμπειρία στην υγειονομική μέριμνα και είναι στελεχωμένο από διακεκριμένους ιατρούς της Ελλάδας και του εξωτερικού. 1.500 ιατροί υψηλού επιστημονικού κύρους και 800 άρτια εκπαιδευμένοι νοσηλευτές, 35.000 ασθενείς για νοσηλεία, 350.000 επισκέπτες κάθε χρόνο στα εξωτερικά ιατρεία, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, προηγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός και συνεργασίες με διεθνή επιστημονικά κέντρα τοποθετούν το Μetropolitan μεταξύ των καλύτερων θεραπευτηρίων της Ευρώπης, με συνεχείς επιτυχίες στην έρευνα και στην εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας.

Όραμα των ιδρυτών του Metropolitan ήταν να καταστεί ένα πρότυπο θεραπευτήριο με αναφορά στον άνθρωπο και με άξονα λειτουργίας την αντίληψη ότι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη και δικαίωμα κάθε ασθενoύς. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες. Πιστό στο όραμα των ιδρυτών του, το Metropolitan εξελίσσεται συνεχώς διασφαλίζοντας καλύτερη υγεία και καλύτερη ποιότητα ζωής για τους ανθρώπους. Και έτσι έγινε το πρώτο θεραπευτήριο στην Ελλάδα και το τέταρτο παγκοσμίως που απέκτησε την πιστοποίηση EXCELLENCE IN MEDICAL TOURISM του TEMOS Ιnternational.

Metropolitan

YODA

YODA

H πρότυπη Μονάδα Ηµερήσιας Νοσηλείας YODA, που στεγάζεται σε ένα επταώροφο, υψηλής αισθητικής, σύγχρονο κτίριο στο κέντρο του Πειραιά, ακολουθώντας τα πρότυπα των αντίστοιχων ODC στο εξωτερικό, παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες υγείας συνδυάζοντας αρµονικά την επιστήµη, τη γνώση, την εχεµύθεια, το όραµα και το µέλλον.

Έγκριτοι και επιστηµονικά καταρτισµένοι ιατροί καθώς και έµπειρο νοσηλευτικό προσωπικό, χρησιµοποιώντας τον τελευταίας τεχνολογίας, υπερσύγχρονο εξοπλισµό της Μονάδας, παρέχουν προσεκτική διάγνωση των παθήσεων προκειµένου στη συνέχεια να προχωρήσει ο ασθενής στην
κατάλληλη θεραπεία ή και επεµβατική πράξη σε ένα πλήθος θεραπευτικών κατηγοριών. Στη YODA M.H.N. λειτουργούν τµήµατα όπως Γενικής Χειρουργικής, Ιατρείο Περιεδρικών Παθήσεων & Πρωκτού, Γαστρεντερολογικό, Πνευµονολογικό, Ιατρείο ∆ιακοπής Καπνίσµατος, Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Ιατρικής, Παθολογικό, Καρδιολογικό, Ενδοκρινολογικό–∆ιαβητολογικό, µε εξειδίκευση στο ∆ιαβητικό Πόδι, ∆ερµατολογικό–Αφροδισιολογικό, Γυναικολογικό, Ουρολογικό–Ανδρολογικό, Αγγειοχειρουργικό, Τµήµα Αντιµετώπισης Συνδρόµου Καρπιαίου Σωλήνα, Οδοντιατρικής Φροντίδας και Χειρουργικής κ.ά.

Τέλος, η YODA παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ιατρικού τουρισµού σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιµές.

YODA

Bayer Ελλάς

Bayer Ελλάς

Η Bayer Hellas ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα για περισσότερο από 50 χρόνια, κυρίως µέσω της πώλησης, διάθεσης και προώθησης των προϊόντων της Bayer AG και στους τρεις τοµείς δραστηριοποίησης. Στην Bayer λειτουργούµε µε βιώσιµο τρόπο και αντιµετωπίζουµε ως υπεύθυνοι εταιρικοί πολίτες τις κοινωνικές και ηθικές ευθύνες µας, σεβόµενοι παράλληλα τα συµφέροντα όλων όσων συµµετέχουν στις επιχειρηµατικές µας προσπάθειες. Το 2015 η Bayer Ελλάς απαριθµούσε 319 εργαζοµένους και οι πωλήσεις ανήλθαν σε 172 εκατ. ευρώ. Εκτός από τα κεντρικά γραφεία της Αθήνας, υπάρχουν επίσης γραφεία και στη Θεσσαλονίκη.

Η Bayer Ελλάς δραστηριοποιείται και στους τρεις επιχειρησιακούς τοµείς της µητρικής εταιρείας: Φαρµάκων (Pharmaceuticals), Υγείας των Καταναλωτών (Consumer Health) και Επιστήµης Γεωργίας (Crop Science). Τα εµπορικά τµήµατα υποστηρίζονται από τα τµήµατα των Κεντρικών Υπηρεσιών.

Bayer Ελλάς

Data Communication

Data Communication

Με έτος ίδρυσης το 1987, η Data Communication Α.Ε. είναι σήµερα µία από τις µεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες πληροφορικής και, παράλληλα, στρατηγικός συνεργάτης της Microsoſt. Η εταιρεία εστιάζει στην ανάπτυξη λειτουργικών και εξειδικευµένων λύσεων ERP, CRM, HRM, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες διαφορετικών επιχειρηµατικών κλάδων. Από το 2011, αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη σηµαντικών παικτών της φαρµακοβιοµηχανίας -µε την καθετοποιηµένη λύση πληροφορικής Pharma CRM Accelerator για την αυτοµατοποίηση των Πωλήσεων και του Marketing. Η λύση έχει υλοποιηθεί πάνω στην κορυφαία, διεθνή πλατφόρµα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων Microsoſt Dynamics CRM και προσαρµόζεται µε ευελιξία στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε επιχείρησης του συγκεκριµένου κλάδου.

Data Communication

ELPEN

ELPEN

Η ELPEN αποτελεί µία από τις µακροβιότερες Ελληνικές Φαρµακοβιοµηχανίες µε ιστορία που ξεπερνά τα 50 χρόνια ζωής. Σήµερα, διακρίνεται στις πρώτες θέσεις της ελληνικής φαρµακευτικής αγοράς.
Εδώ και 21 χρόνια, διαθέτει το µεγαλύτερο εργαστήριο Πειραµατικής - Εφαρµοσµένης Βιοϊατρικής Έρευνας στην Ελλάδα κι ένα από τα µεγαλύτερα της Ευρώπης. Σπουδαίος καρπός των ερευνητικών της προσπαθειών αποτελεί η εισπνευστική συσκευή Elpenhaler®, η οποία φέρει διεθνή διπλώµατα ευρεσιτεχνίας σε περισσότερα από 100 κράτη. Τα φάρµακα της ELPEN εξάγονται σε 60 χώρες, ενώ από το 2012 διαθέτει θυγατρική εταιρεία στη Γερµανία, την ELPEN Pharma GmbH. Το προσωπικό του οµίλου ξεπερνά σήµερα τα 950 άτοµα, ενώ πλούσιο είναι το έργο που αναπτύσσει και στον τοµέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

ELPEN

GENESIS Pharma

GENESIS Pharma

Η GENESIS Pharma υπήρξε μεταξύ των πρώτων φαρμακευτικών εταιρειών σε ευρωπαϊκό επίπεδο με εξειδίκευση σε προϊόντα φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας και είναι σήμερα η μεγαλύτερη μεταξύ των ελληνικών εταιρειών που εξειδικεύονται σε πρωτότυπα και καινοτόμα φάρμακα. Διαθέτει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για σοβαρές και σπάνιες παθήσεις, λειτουργώντας ως εμπορικός συνεργάτης κορυφαίων πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών έρευνας και ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες στην Ελλάδα στον τομέα της πολλαπλής σκλήρυνσης, ενώ σημαντικό είναι και το εύρος καινοτόμων θεραπειών που διαθέτει για σπάνιες αιματολογικές κακοήθειες και απειλητικές μορφές καρκίνου. Δραστηριοποιείται, επίσης, στους τομείς της δερματολογίας, της ρευματολογίας και της νεφρολογίας.

GENESIS Pharma

Roche Hellas

Roche Hellas

Η Roche αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία παγκοσµίως στον Κλάδο Φαρµάκων και ∆ιαγνωστικών και εστιάζει στην προαγωγή της επιστήµης µε σκοπό τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Ο συνδυασµός της δυναµικής των Κλάδων Φαρµάκου και ∆ιαγνωστικών υπό την ίδια στέγη έχουν καταστήσει τη Roche ηγέτιδα στην εξατοµικευµένη θεραπεία – µια στρατηγική που έχει στόχο να προσφέρει σε κάθε ασθενή την κατάλληλη θεραπεία µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Roche είναι η µεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσµο, µε ένα διευρυµένο φάσµα φαρµακευτικών θεραπειών στην ογκολογία, την ανοσολογία, τα λοιµώδη νοσήµατα, την οφθαλµολογία και τις παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήµατος.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.roche.com, www.roche.gr

Roche Hellas

Siemens Healthineers

Siemens Healthineers

Στη Siemens Healthineers, στηρίζουμε τους παρόχους υπηρεσιών Υγείας ώστε να σημειώνουν επιτυχίες στον διαρκώς μεταβαλλόμενο κλάδο της Υγείας και να εξασφαλίζουν βέλτιστα αποτελέσματα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Ως κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στον κλάδο της Υγείας, με περισσότερους από 46.000 εργαζόμενους, η Siemens Healthineers αναπτύσσει συνεχώς το χαρτοφυλάκιό της,  καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα από την ιατρική απεικόνιση και την εργαστηριακή διάγνωση, έως και προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες, όπως συμβουλευτικές, διαχείρισης, πληροφορικής Υγείας καθώς και επιπλέον τεχνολογίες για τη θεραπευτική και μοριακή διάγνωση. Στόχος της εταιρείας είναι να συνεχίσει να ενισχύει την παράδοση της καινοτομίας που διαθέτει, με σκοπό οι συνεργάτες της να επιτύχουν οικονομική, λειτουργική και κλινική αριστεία αλλά και οι ασθενείς να μπορούν να απολαμβάνουν πιο αποτελεσματική και ποιοτική πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία.

Siemens Healthineers

Interamerican

Pharmathen

Roche Diagnostics

Star Κεντρικής Ελλάδας

healthupdate.gr

HEALTHWeb

Ιατρικές Εξελίξεις

iatronet.gr

MedicalManage.gr

Onmed.gr

PharmaManage.gr

Σύγχρονη Ιατρική Ενημέρωση

ygeia360.gr